Lördag har nu övergått till söndag

Jag har precis blivit klar med städningen efter att vi i dag slipade massa spackel på dom nya väggarna med maskin och det va inte nådigt vad det dammade, inte bra för astmatikerna i familjen! Sen kom vi ju också på den geniala iden att måla vardagsrummet när vi ändå höll på så efter mycket sagt och gjort så har nu även det rummet blivit vitt men bäst av allt var nog i alla fall att mitt i den värsta röran så fick vi besök av R´s pappa ,fru och lillebror. Det var jätte trevligt men hu vilken röra  och det gjorde ju tyvärr att allt drog ut på tiden också. R har hjälpt till så gott det gick , han har så fruktansvärt ont i sina knän (gamla skador) stackars liten (el. stor kanske man ska säga) jag måste nog släpa iväg honom till en specialist.




Nu är det i alla fall lite frächare!

Eftersom det var så rörigt här hemma i dag så blev det take away Thai mat !! Smaka smaskens....:)
I går däremot så gjorde jag en supergod fiskgryra med torsk,tomater,lök och grädde och mycket svart peppar och lite annat!


 och när man håller på som jag gjort nu så har man gjort sej förtjänt av ett glas vin !

Jag utlovade bilder i går så här kommer dom ( äntligen så funkade det att ladda ner )


Kransen jag köpte hos vår vän i går , den är enorm !
    och nu så sitter den ovanför vår säng ! :)


          
Lite annat smått och gott som följde med hem!




I alla fall så är det nu avdammat och rent , jätte skönt !!
Jag är helt slut och måste nu kila i säng !!!!
ha en under bar första advent !!!!
Sov sött

 

Kramar :)

Ännu en dag till ända !!

I dag har jag för ovanlighetens skull målat  hehe , när man väl börjat så rullar det på och blir mer och mer. Jag har målat väggarna runt  trappan efter som det hade kommit svart färg på väggen , ett jäkla pillgöra!! Jag har även hunnit med att spackla dom ny byggda väggarna och till sist men inte minst så hann jag åka till vår vän Jennys butik och shoppa lite , hon har massor av underbara inrednings prylar. Jag tänkte ju nu då lägga in lite bilder men ack vad jag bedrog mej , teknikens under som inte fungerar  så det får väl bli senare efter vi vaknat i soffan haha eller i morron!
Felicia har spelat inne bandy igen idag och verkar helnöjd med tillvaron, när R kom hem med henne så kom hon in gråtandes och jag trodde att det hänt nåt men då sa hon bara att - mamma jag är bara så lycklig, med det menade hon att hon fått börja på ny skola och fått massor med vänner som inte haft tidigare och att hon fått dom två bästa fröknar som man kan uppbringa och hon rider i massor och spelar inne bandy och sist men inte minst hon hade inte bråkat på en hel vecka !!!!!!!! BRAVO FELICIA !! Vi är så glada för hennes skull så då grät väl jag och R en skvätt också ! Ha ha vilket gråt kalas! :) R fick även samtal från Olivers lärare i dag om att han faktiskt tycks fatta allvaret i vad som sas på utvecklingssamtalet och att so´n går bra , Super Oliver, duktig ponke!!


Kärleksförklaring  Fint väggord!

Nu ska jag trilla ner i soffan och bara glo!
Ha en riktigt god natt och sov sött !
kramar :)

Äntligen klar med trappen !



Nu är trappen svart ( det blå är bara tejp och handledarna ska bli vita om ni undrar varför do är i furu fortfarande) och i morgon ska jag ge mej på väggarna R byggde , dom måste spacklas!
Jag har också fixat en till advents stake till vardags rummet i dag , jag var ute i skogen och plockade mossa o. enris och blåbärsris!
     



Nu ska jag faktiskt gå och dricka en kopp te och ta det lugnt en stund , mår fortfarande skit !
Hoppas ni får en god natt och sov sött !!!
Kramar :)

God morgon torsdag !

I dag har jag legat lite längre och tittat på tv, alla barn kom i väg till skolan som dom skulle men Oliver mådde inte bra så han skulle bara åka och hämta lite skolböcker och sen bege sej hem till sängen igen! Har fortfarande inte orkat måla sista lagret på trappen men håll tummarna så kanske det blir av i dag! Pappa kommer upp till helgen igen så trappen måste bli klar så vi kan lägga in mattan på stegen! Det är tur att vi har honom som kan hjälpa till eftersom R jobbar så mycket ! Nu ska jag dra på mej gummistövlar och gå ut i skogen bakom huset och leta mossa och ev. lite blåbärsris (fint att ha i vas) . Ska försöka lägga in lite bilder senare.
Mossor på sten 
Hade ju varit trevligare att plocka både mossa o. ris  utan snöslask, men vad göra!
kramar och ha en underbar dag !!

Gratis Bio !!

Bli gärna medlem hos gratis bio här genom mej http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=74599 !!!
kramar

Betty Boop !

Har alltid älskat Betty Boop och när R kom hem från ett jobb hos Richard Engfors ( ja after
dark Richard ) härom dan så hade han fått den här



Tack min älskling , du vet minsann hur man ska göra mej glad!! Visst är hon cool !

Kram

God morgon onsdag !

Mår som jag vet inte vad fortfarande men inget att göra åt , jag fortsätter med nässpray och nezeril! Nu på morgonen så kom Felicias skoltaxi i tid och ända fram till dörren , vilken lyx! Alla barn kom i alla fall i väg till skolan som dom skulle, äldsta tjejen sover hos mormor den här veckan så hon ska komma i tid till skolan eftersom sj (uppsala pendeln ) har varit så sen sista dagarna. Har hunnit med att gå upp på vinden och hämta kartongen med advents sakerna och har gjort i ordning en advents stake i köket!


Jag har fyllt staken med kaffebönor och lagt på kanellstänger och stjärnanis så nu luktar det jul i köket !
På sista ljuset hänger en keramik platta i rött som det står god jul på!

 ( och så var det det där med att roterea bilder?!?! )


Ja då kommer det förmodligen en till liggande , köpte amaryllis på ikea i går och gjorde i ordning en vas i sovrummet



 Hyacinterna börjar slå ut mmmm doftar gott !

 En av mina orkideer har precis slagit ut på ny stängel ! ( vit så klart )
kramar och ha en underbar dag !!
Jag ska försöka rycka upp mej och måla trappen men det tar emot !

Godnatt tisdag!

Somnade i soffan igen men ska hasta i säng nu ! Mår fortfarande piss och håller på att snyta sönder näsan. I kväll har vi varit på utvecklingssamtal med yngsta sonen , ingen rolig historia . Han kommer att ha häcken full framöver , synd att han slappar till sej när han har kapacitet men betygen till jul blir nog en besvikelse! Efter det tråkiga besöket åkte R o. jag till IKEA och köpte vitt tyg till stolsöverdrag , puh 16 m det va inte kul att måtta o. sen vika ihop därefter åkte vi hem till svärmor och lämnade tyg och en stol, hon e en ängel! Väl där fick vi en välbehövd kopp kaffe och en påse med nylagade jeans!!

Fina julstrumpor från potttery barn!
Önskar er nu en riktigt god natt och sov sött !!!
kramar

Snorig tisdag !

I dag känner jag mej som dom i nässprays reklamen som håller på att drunkna i pappers näsdukar! Jag är sååååå snorig så jag börjar få sår runt näsan, snyggt o. skönt not.
         + rinexin ( ska hämta ut)
                                                                                                                                           
Ska försöka orka med att måla sista lagret på vår trappa i alla fall! I kväll ska vi på utvecklings samtal med Oliver , en uppföljning från den förra för nån månad sen ( han e en riktigt skoltrött tonåring ) hoppas det blir bättre om inte annat för hans egen del, det känns alltid bättre när det går bra. Jag hoppas att vi även ska hinna til IKEA och köpa tyg till stolsövergragen och åka till svärmor och lämna det tillsammans med en av våra stolar (hon e en ängel som fixar det här  åt oss ) så hon hinner sy klart innan jul !!
kram och ha en underbar dag!
Och till alla er som mår som jag , KRYA PÅ ER !!

Bara en månad kvar !!

Snö i all ära men nu får det väl ta och ge sej! Vägarna är i stort sett oframkomliga och tidigare i dag när jag var in till Uppsala så blev jag på körd bakifrån , men det va ingen fara ( för mej eller min bil i alla fall ) han som körde på hade väl lite otur med sin grill . Jag har så stor bil så det var dragkroken han drog in i. Vi har också varit strömlösa större delen av dan  så jag fick gå ut till grillen och koka vatten till morgon kaffet ( bra med gasol grill ibland  m. kokplatta ). Nu har vi i alla fall el och jag slipper laga mat ute !! hehe
Yngsta tjejen har börjat ny skola i dag och det har gått jätte bra !! Just nu är hon och några tjejer i klassen hemma hos fröken och rider , jätte kul ! Hoppas det kommer att hålla i dej.
     ( som vanligt så kan jag inte rotera bilderna )

   I morse blev det ljuslykta , korsord och kaffe när vi satt och väntade på ström.
(j.....a liggande bilder )

Ja en månad kvar till jul , kan ju få vem som helst att börja stressa upp sej. Tänkte att jag skulle försöka va ute i lite bättre tid i år så till helgen ska vi försöka ta en julklapps raide!
I veckan ska jag i alla fall börja rota fram lite stjärnor o. stakar från vinden och ljus slingorna förstås ( måste köpa 2 enar till ytter trappan ). Va in och kollade en jätte mysig nät butik nyss , ängla boden kolla va fina saker dom har !! 



My Lovely Home i Västerås Butik/Nätbutik

Liten söt hylla på gästtoan







Ljushus åter i nov

Fågelhus i zink



och lite annat jul mys,






Och från syster lycklig





och från Gizmolinas blogg



 Kramar och ha en fortsatt fin måndag !

Godnatt söndag !

Vill nu bara önska er alla en riktigt god natt och en bra måndag men glöm inte klä på er ordent och kör försiktigt i halkan!
Kramar o. sov sött :)

         

Julfint!

Så här års så bara älskar jag att köpa diverse inrednings tidningar med julspecial för att hitta nya ideer

Som tex den här och många fler! Bara dom inne håller jul inredning i vitt !

H&M snygg !















Va in på h&m´s hemsida och dom hade mycket som var både snyggt och mysigt nu till alla storhelger  !

Helgen som varit !

Helgen har varit hektisk här så jag har helt enkelt inte hunnit blogga! Jag har på börjat ett nytt projekt nämligen att måla trappen
 
Vi har också tagit bort spaljeerna vid trappan och byggt väggen till vänster om trappen  samt byggt en halv vägg på övervåningen ovanför trappen . Handledarna på väggen ska få bli vita faktiskt så dom smälter in i väggen ( ville egentligen inte ha dom kvar alls men jag tror det behövs annars blir väggen skitig) om nån vecka så får vi svart matta som ska läggas på trappstegen oxså. Har lite svårt att vänja mej med väggen vid trappen men det blir nog bra  hoppas jag . I morgon så blir det en sista dragning färg på trappen och sen får jag ta och sätta tänderna i väggarna och slipa o. måla (vitt ). I trappan har vi oxså fått upp vår stora svarta lampa som vi köpte för 2 år sen och som inte har passat till dom gula väggarna som va innan ( ni ser vilken tid det tar att få nåt gjort) .


Hoppas att det blir bra tillslut i alla fall ! Just nu känns allt lite rörigt !

I mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle till närakuten med min son och som tur var så var inget brutet !
I fredags var jag in till stan med lill tjejen och handlade innebandy grejer för hon skulle börja med det har hon fått för sej,
h.....te va dyrt det blev  för att springa runt och fösa undan en liten boll ( sportfreak till morsa , det märks va ) och då köpte vi det billigaste , det hade ju kunnat bli hur dyrt som helst ! I vilket fall som helst så va det värt vart enda öre att få se en så lycklig tjej och hon älskade innebandy så det blir fortsättning på det!

PÅ kvällen efter innebandy träningen så hade Felicia 3 nya kompisar här som sov över och dom tittade på film och fnittrade och ringde killar, mysigt att höra !
Efter det så har det i stort sett bara målats här hemma , i lördags hjälpte yngsta sonen till och i dag fick jag hjälp av äldsta sonen och hans tjej . I morgon får jag väl klara mej själv e jag rädd.

I förmiddags innan jag började måla så skjutsade jag hem Felicia till hennes nya fröken för hon skulle dit och rida och på vägen dit så var jag tvungen att väja för en gubbe som tog väldigt stor plats på vägen och det enda som blev över för mej var dikes kanten och då jag kör en så stor bil så drar den ner i diket direkt , gubben åkte förbi o. vinkade och jag stog kvar men la i 4wd low och pop så var jag uppe på vägen igen! Jag vill aldrig mer ha en bil utan 4wd , man tar sej fram nästan var som helst !! :)


Torsdagen äntligen till ända!

I dag har jag stressat runt så jag trodde jag skulle bli tokig och halt har det varit också så man har ju inte kunnat köra hej vilt heller ! Jag åkte hemifrån strax innan 14 och kom hem strax efter 22 , har bara pratat lite med ungarna sen jag kom hem men nu sover dom allihop och så fort som jag e klar här så ska jag se till att tvätta en maskin också!
Jag vet inte hur det är med er andra men jag är en tidsoptimist ibland (eller oftast), vilket kan bli lite tokigt när man ska på läkarbesök och man ser att tiden bara flyger i väg. Så va fallet i dag när Oliver skulle till närakuten , jag fick ringa och erkänna min optimism och som tur var så var det ingen fara!
Nu ska jag gå ner till min tvätt och sen ska jag ta en kopp te och bara sitta!



Detta inbjudande sovrum tillhör min favvo bloggerska http://gizmolinas.blogg.se/ !

Kramar på er alla och sov sött och sen önskar jag er e trevlig fredag!!

Lite mysiga bilder !










 Det blir den här färgskalan i Felicias rum när det är klart , kudden och överkastet på bilden är exakt lika dant som det som ligger och väntar här!

God morgon torsdag !

I dag var jag uppe och såg till att alla barn kom i väg till skola/praktik. Äldsta dottern mådde inte så bra så jag sjukade henne men hon stack i väg i alla fall , hon började inte förrän 11,30 i dag så hon kände sej lite bättre efter att ha varit vaken en stund.Jag skjutsade henne till tåget och i samma veva så ringde yngsta sonen och hade halkat och slagit i knät ordentligt så nu har vi petat in en tid hos närakuten i vårat redan späckade schema i dag. Felicia ska iväg till sin kurator ca 14,30 i dag och innan dess så måste vi åka ner till kontoret och plocka ihop alla ridkläder eftersom hon ska direkt hem till sin fröken och rida efter kurator besöket, vi måste också till apoteket och hämta ut hennes medicin som nästan e slut!!  17,00 ska jag va med Oliver hos närakuten  och vi måste handla middags mat och försöka hinna med att laga den också för att sen åka till skolan på möte kl 20,00.Nu hoppas jag bara att det inte dyker upp några mer oförutsedda saker i dag om jag ska hinna med allt . Felicia hadde en tadläkar tid 14,10 som jag redan varit tvungen att avboka eftersom hennes kurator besök är så viktiga just nu!










Godnatt onsdag!



Söta barn grejer från Sia , och mer finns det.....




Fler fina saker från Sia!!!!


Jag e så trött att jag inte orkar skriva en massa i kväll , tänkte faktiskt bara lägga mej !
kramar på er alla och sov gott !!
Hoppas ni får en underbar dag i morgon!

Hej då till skolan!

I dag har jag o. Felicia varit i hennes förra klass och sagt hejdå, hoppas att hon i och med det också sa hej då till sina utbrott i skolan! Vi bjöd på bullar och saft så det var bara glada miner i dag.
I morgon ska F till sin kurator och direkt efter det ska hon hem till sin nya fröken och rida och  efter det så är det möte i nya skolan så F får  schema och lite annat !
Nu ska vi alldeles snart äta middag , men skriver kanske lite mer i kväll!


Bullbak !!

I dag har jag bakat hela dan ! Felicia  och jag ska till hennes gamla skola och säga hej då i morgon och tänkte att vi skulle bjuda på bullar och saft !!








Och som alltid när jag bakar så åker mormors gamla köks handdukar fram!
Nu ska jag sätta mej och titta på 50 first date tillsammans med min man , fast han sover säkert redan i soffan!
kram på er!!

Utlovade bilder på målning !

  sovrum ( som va blått innan)

 Amandas rum med hennes ko samling

 Hennes rum va vitt innan

 Felicias rum va råsa innan

  Snart blir det nya möbler i hennes rum och ljusblå  detaljer, överkast mm. Därför ser det lite tomt ut nu på väggar och sånt eftersom jag inte vill sätta upp för mycket nu när målningen är klar!

 Dator hörna hall uppe va gult innan här ska också fixas till så återkommer med fler bilder när det blir klart. (man vet bara inte när ,jag är ju gift med en snickare haha )

Godnatt måndag!

Äntligen är all målning klar så nu återstår endast lite piff och det får bli vart eftersom när jag hittar saker jag vill ha!
Vi har också hunnit med möte på skolan i dag och det va jätte bra , Felicia verkar nöjd och det är ju det viktigaste! I morgon ska vi försöka hinna med att baka bullar som  vi ska ta med och bjuda gamla klassen på när vi ska dit på onsdag och säga hej då ( hoppas det kommer gå bra F är inte jätte sugen på att gå dit). Jag tänkte jag skulle lagt in lite bilder på hur målningen blev men det får vänta tills i morgon, jag är helt slut och har fortfarande lite måsten kvar i kväll !
Jag önskar er alla en god natt !! Kram :)




Här skulle jag kunna hitta ett och annat som jag vill ha , framförallt till landet!!

Godnatt söndag!

I dag har ännu en dag gått med bara målning! Nu är vi klara med allt utom Amandas rum alltså allt som skulle bli vitt, det är så skönt!!!!! Det känns så rent och fräscht  med det vita nu ska vi bara köpa lite nya ramar och hyllor till hallen uppe och hänga up vår lampa i trappen så är vi nästan hemma. I morgon ska vi måla Amandas rum och sen är det klart!
Nu på kvällen så kom  mamma  ut till oss också och vi åt middag till sammans , dom stannar båda o. hjälper mej i morgon! I dag åt vi faktiskt grillad fläskfile, det är nog första gången vi grillat efter det kommit snö men det funkade jätte bra!
   

Häromdan  var jag på plantagen och hittade lite kul granar eller vad tycker ni?

Vad säger ni skule ni kunna tänka er en råsa gran till jul tex?


    

Hittade söta julkort häromdan, så det får bli sånai år!



På plantagen hittade jag denna utomhus grupp också , den vill jag ha inte så dyr faktiskt!( allt är relativt)   

 denna solsäng hittade jag också men i Galleria Draget skulle passa bra till det andra ,eller????


I morgon ska vi (R, Jag o. Felicia ) träffa hennes nya fröken och kolla in klassrum o. skola, baby steps. Hoppas det kommer gå bra!! Håll tummarna !!
Ska alldeles snart gå i säng , ska upp tidigt i morgon och måla !
Sov gott , dröm sött
Kramisar

NU ÄR DET VITT !


TACK PAPPA!!!!!
I dag har vi plockat ner saker , målat ,städat , dammat , plockat tillbaka och vi har bara kommit halvvägs men det värsta är klart vilket var väggarna i trappen och det blå sovrummet . I morgon blir det resten av hallen uppe , Felicias rum  som ska bli vitt och Amandas som ska bli brunt (hon vill absolut ha det så, så då får det väl bli så).
Det blir en automatisk rensning när man måste flytta massa saker , skit skönt jag älskar att kasta och plocka undan så det blir rena ytor!!!

Sen i går har även Flisan hunnit skaffa kille , det svänger fort här hemma  från raseri utbrott till gulle gull. Det är ju åt rätt håll i alla fall!! Sköööönt!
Måste kila ner och stoppa in en maskin med gardiner så vi får höras mer i morgon!!
kram på er och sov gott och dröm sött !!
 

Gratis bio!!

Bli gärna medlem hos gratis bio här genom mej http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=74599 !!!
kramar

Freda kväll !

I dag har här fejas och det får jag fortsätta med i morgon, puh. Pappa kommer i morgonbitti och börjar hjälpa mej med målningen, ska bli så skönt med vitt!!
I dag åt vi lövbiff med hasselbackspotatis sååå gott .
          

Tände massa ljus innan maten tycker det är så mysigt nu när det är så mörkt. Ljusen på fatet har massa kaffebönor runt om sej.
På byrån i hallen har jag detta kort på mina äldsta barn från när dom gick på dagis och hade maskerad , visst e dom goa

Nu är dom inte så små och oskyldiga längre men oerhört älskade  ändå !!
Ska nu hasta ner till min man i soffan och mitt vinglas , ha en mysig kväll !!
kramar

Lämna gärna en komentar när du är här kul med lite synpunkter och reflekteringar!

( ursäkta dom suddiga bilderna )

Fredag !!

I dag har jag varit hos kuratorn med Flis och jag har handlat middags mat och varit och köpt såna där mysiga siffror att hänga på adventsljusen
Bladslinga Zink
Typ såna här fast mina sätter man på genom att knyta snöre runt ljuset, har inte fotat dom än det kommer till advent!
Nu så ska jag ta och städa lite och ta hand om tvätten samt börja plocka ner saker från väggarna  vilket komer att ta en stund men det är det värt eftersom jag vet att jag får hjälp med målningen!
Ha nu alla en riktigt super fin fredag trots att vi har ett riktigt skitväder!
Kram


Ni som läser , lämna gärna en kommentar , kul att höra era åsikter! kram

God natt torsdag!

Är helt slut efter allt flängande till stall och stan och tillbaks. Tyvärr sket det sej i stallet i dag för lill tjejen , hon fick ett av sina utbrott och nu är hon helt förtvivlad över vad som hände! Man blir helt utchasad av att hantera hennes problem man står så hjälplös. Ska nu göra min man sällskap i soffan  och titta på CSI .
Kramar och sov sött !!


stövlar , stövlar ??







Stövlar  från  victorias secret ser sköna ut till vintern , eller ??

Torsdag = stall skjutsning

I dag är jag slö som fn, har suttit halva förmiddan och letat efter stolsöverdrag på nätet men utan framgång, jag var in till Uppsala i går där jag hittade ett ställe som hade överdrag och jag fick faktiskt låna med mej ett hem men tyvärr så passade det inte över ryggstödet, att det skulle vara så svårt. I eftermiddag så har Felicia ridning och jag måste åka och lämna tillbaks överdraget. Vår älskade lilla katt har fortfarande jobbigt med sin höft och han springer bara o. gömmer sej, vi kommer nog bli tvugna att åka till veterinären med honom. :(



Såg denna coola klocka hos nordljus.net jag har en precis likadan liggande här hemma som bara väntar på att få sättas  upp på landet !!

Hos my first room har dom massor av  väggord både kul o. söta! Dom har också jätte söta bokstäver

Pepp talk !

Vill ni få positivt pepp talk och inspiration så gå in på gizmolinas blogg , jätte mysig !
Mina färgköp gick jätte bra men däremot så har jag fortfarande inte hittat överdrag till mina stolar:( .
Så fortfarande om ni ser överdrag nån stans långa eller korta vita så tipsa mej gärna!!! Tack !
Kram på er och ha en fortsatt super dag!!!!!!




      



 denna vägg text passar väl mej som handen i handsken!

En bra start på onsdagen !!

Yippiiiiii , mötet med skola o. kurator gick bra ! Felicia ska få byta skola och jag lyckades hålla min irritation tillbaka , nya fröken verkar vara toppen och framför allt så verkar hon ha erfarenhet av barn med olika impuls kontroll störningar, TOPPEN!! Det som är bäst av allt är att Felicia blev överväldigad och super lycklig över beskedet!!
Har precis mätt väggarna på övervåningen och ska nu dra i väg och köpa färg! Hinner inte skriva mer just nu !
Kramisar
          



         bilden kommer från http://lantlivsdrommar.blogspot.com//

Godnatt tisdag!

Somnade i soffan igen f...n, skulle ha duschat men får ta det i morgon bitti. Håll tummarna i morgon blir det möte med kurator och lilltjejens skola samt ev. blivande skola , hon kan ju inte va hemma hur länge som helst! Håll även tummarna för att jag ska kunna hålla humöret kallt och inte bli förbannad på gamla skolan det får vänta.
Sov gott , får gå upp lite tidigare i morrrn och duscha o. tvätta håret!!!

 söt docksäng , bild från Julia vita drömmar
Sov sött !!!!!!!!!!!!! kram

Hjäääällllppp!

Jag vill ha tag på stolsöverdrag i vitt till våra matsalsstolar men hittar inga fina , vart ska jag leta !?
Någon som har nåt förslag ??? Ikeas  är förstora !
kram

Tisdag ...

I dag ska jag försöka att hinna med att tvätta våra bångliga stora påslakan , hoppas men vi får se! Ska åka in till stan och köpa färg till vår övervåning eftersom jag får förstärkning i helgen av pappa , vitt, vitt o. vitt ska det bli förutom i äldsta dotterns rum hon vill ha chokladbrunt, ja det blir nog bra hon gillar lite asiatisk stil.
Våran lilla kisse mår fortfarande inte ok men han kan gå i alla fall !



Kolla in den här , bilden tog jag o. R i Riga i sommras för att lilltjejen skulle få se  ( hon va helt inne på råsa då )
Ser ut som om Barbie skulle kunna va ägare haha
Ska gå i väg o. fixa lite nu , tjing!

Glitzy favoriter

     
kolla på glitzy.jetshop.se



Men jag tror att jag faktiskt fortfarande gillar denna cardigan bäst finns även i grått o. svart (fanns i alla fall )
Denna kommer från bikbok

Vill ha !!


Vill ha en av dessa fina fusk päls jackor från pinky webshop men tyvärr är dom slutsålda hela tiden  och jag har inte tid med hård bevakning! :(

väggord

Dessa väggord skulle jag vilja ha och dom kommer också från ljuva ting







Ljuva Ting

Titta in hos ljuva ting dom har så fantastiskt mycket fina grejer , här är et litet urval
          

          

Måndag!!

I dag ha jag rännt runtoch fixat lite, va bla på IKEA och kollade måtten på deras stolsöverdrag , vill ha vita till jul men IKEAs är för breda för våra stolar. Jag var inn till chilli och köpte en pläd i mink immitation
     en brun, passar bra till vår brunsvarta soffa.
Jag var också in på Rusta och letade efter jätte långa stearinljus men hittade inga, dom brukar ha så jag hoppas dom får in dom igen!
På vägen hem från stan så handlade jag mat och hyrde film, halva familjen va hemma och va sjuka i dag. Jag hyrde nya Indiana Jones, helt ok tycker jag men så tycker jag att alla Indiana Jones filmerna är lite mysiga

Kvällen har jag tillbringat med att göra naglar på äldsta dottern 
          Hoppas det blev godkänt!
 

Dagens blev inget foto på men hade svarta legings från h&m och stickad tröja från Bik Bok
  och mina mc boots  och svart skinnjacka från London , flera år gammal.

För nån timme sen så släppte jag in vår älskade lilla katt Tim ( ja ok han är varken liten eller ung men söt ) , han haltade väldigt lyckades knappt ta sej över tröskeln, det verkar vara höften ( han har gjort sej illa där förut, förmodligen blivit sparkad) hoppas att det blir bättre tills i morgon så vi slipper ringa dotterns kompis mamma som är veterinär eftersom vi inte kan få in Tim i en bur och åka iväg. Hon är en ängel som kommer hit och hjälper oss , hon var här förra gången och kollade höften samt att hon har gett honom vaccin här hemma. Hon e bara bäst !!
 Han var svår fotad för han sover så sött och jag ville inte väcka honom!

Kram

Grattis alla pappor på farsdag !!

Gick upp tidigt för fars dag frukost eftersom killarna skulle iväg och åka Fiddy !
 Han fick en Azalea
eva solo set
samt en nalle av Flisan ,där det står på tröjan "jag älskar dej såhäär mycket!

Det var jätte mysigt men jag är seg så jag ska lägga mej på sängen och titta på filmen vi hyrde i går men aldrig såg!



 Såna här stenar tycker jag är jätte fina och dom är bra och billiga som gåva !!
kram

God natt lördag godmorgon söndag! FARS DAG!!!

Vaknade nyss i soffan som ni kanske förstår av den sena timmen, ska alldeles snart hoppa i säng men först ska jag ställa fram fars dags presenterna och blomman och duka till frukost!
Thumbnail fint med vitt !!
Sov gott och dröm söta drömmar///kram

Lööördag!

I dag sov vi ganska länge. Det blev inget skrivet i går då jag efter jag kom hem fastnade framför en film och sen somnade vi i soffan, haha.
Det hände väl egentligen inte så mycket spännande igår men vi hade att göra på jobbet så mina fotsulor brände ordentligt när jag kom hem, man skulle ha en egen fotvårds tjej att plocka fram när man behöver hehe.
I dag ska här STÄDAS ordentligt , det gror igen nä jag jobbar det är ingen som hinner eller orkar.
R och yngsta sonen har åkt iväg för att meka med sina motorcyklar ( dom har varsin Fiddi, mini cross).Dom ska i väg och köra i morgon och jag tror det var massa saker som behövde lagas (dom kör ju sönder dom hela tiden).
Dom två äldsta barnen är hos pojkvän/flickvän över helgen. Och lilltjejen ligger faktiskt i sängen och glor på film, hon va lite hängig.
    ThumbnailThumbnail 


När jag är färdig ska jag sätta mej och kolla lite mysiga bloggar som jag hittat , har lagt in några under länkar.
Mysigast av alla tycker jag e gizmolinas.blogg.se en riktigt inspirerande blogg med både mode och inredning och feel good.
kramisar!!


God morgon Fredag!!!!

Har precis varit i väg och skjutsat barn och ätit lite frukost , ska försöka få några timmars sömn till eftersom kvällen blir lång på jobbet.
Hoppas ni alla kommer få en fantastisk fredag, jag ska i alla fall försöka(svårt när man jobbar så länge bara), det får väl bli mys och ett glas vin när jag väl är hemma om inte alla somnat redan!
Vi hörs väl förmodligen snare i kväll
kram


love


Äntligen hemma..

I dag har jag jobbat sen 14,30-23,15 men va tvungen att sticka tidigare hemifrån för att fixa ny badge och dom skulle ta ett nytt kort också, och hur bra blev det ?? Not! Men nu har jag en ny badge i alla fall så jag kommer in på jobbet.
I dag blev det kaos för lill tjejen i skolan igen så nu har dom gett upp och hon behövde inte komma tillbaka har vi fått höra. Vad ska man göra , jag tror jag blir tokig!? Vi har faktiskt skolplikt i det här landet och alla barn har rätt till utbildning och skolan ska se till att dom resurser som behövs ska finnas, men det tycks inte fungera där vi bor. Vår dotter har en impulskontroll störning ( som tex adhd, damp mfl) men ingen av dessa diagnoser och hon behöver stöd ,inte för själva inlärningsbiten då hon är mycket skärpt men hon behöver mycket positiv feed back samt hjälp med att kunna se sambanden mellan tex handling och konsekvens och andra sociala bitar , det är svårt att förklara men hon behöver i alla fall hjälp , riktig hjälp men skolan förstår inte allvaret när vi pratar med dom så nu stoppar man huvet i sanden och hon ska inte tillbaka dit. I dag när barnen får assistenter så är dom inte (inte i alla fall här ) utbildade inom dessa områden , så den tjej som vår dotter har haft har ju ställt till mer än hon har hjälpt för F känner ju att hon inte är omtyckt och att assistenten inte vet varför hon egentligen är där , skolan har sagt att hon ska bevaka vår dotter så det inte händer nåt vilket är helt galet tillvägagångssätt. Man blir så olycklig som förälder när det är så här hela tiden eftersom F mår så dåligt av det , som kuratorn sa i dag ,- Här har vi en djupt deprimerad liten flicka , och allt detta bara pga skolmiljön. Hon har ju inte ens i närheten samma problem hemma. SUCK..... Jag har redan varit hemma 6 månader med henne i år så jag har inga fler dagar att ta ut men jag måste hitta en lösning så jag kan va hemma ett tag med min lilla tjej tills hon mår bättre.

Till något positivt , så har vi haft underbara Peder hemma här på em och han lyckades fixa vår dator , TACK OCH LOV !!
Så nu slipper sonen avsluta sitt spelande för att mamma ska blogga,tur va!
Har varit på utförsäljning i dag av tax free varor men handlade bara litegrann , det va mest skit.
Köpte i alla fall en consealer och en body
   body i denna  doft.
Sen va jag ut till tax free butiken och köpte Sjp perfume samt en maskara
 Covet   loreal lash architecte carbon gloss´

Så lite fick jag att glädjas åt i dag i alla fall. Som tur är så är det en ny dag i morgon med förhoppningsvis nya krafter, så det är bara att kämpa vidare!
Måste kila ner med tvätthögen jag samlat ihop här uppe i ungarnas rum och sen ska jag väl försöka gå i säng!!
Sov så gott och dröm sött!!
Kram

God morgon !!

Buuurrrr, det är skitkallt ute, det räckte med att öppna dörren för att frysa näsan av sej. Har bara varit uppe för att få iväg barn och Felicia gick till skolan till och med rätt nöjd faktiskt, håll tummarna! Amanda är på väg från sin kille till skolan,Robin är också på väg men Oliver är fortfarande dålig, han va hemma i går med. Själv så ska jag faktiskt gå i säng en liten stund till ska dra vid tolv så jag hinner i alla fall vila ett par timmar till.
Hoppas ni alla får en fin dag!!!!!



Olles skidfärd boken där Olle träffar  farbror Rimfrost,Kung Vinter  och gumman tö,  söt saga! Känns aktuell för årstiden

 


KRAM !!!!

Dator trubbel!!!!

Jag har i skrivande stund ockupperat  äldsta sonens dator , han var tvungen  att pausa sitt spelande stackarn.
Dagen har väl varit sådär idag , den började bra men övergick i  ett mindre kaos då jag var tvungen att åka till skolan och hämta lilll tjejen efter som det skitit sej totalt och nu vill hon inte gå tillbaks.I och med detta så har jag suttit i telefon i stort sett hela dan med hennes läkare,lärare och kurator och försökt att få nån som helst respons och hjälp för henne och oss , så fruktansvärt frusterande det känns mest som om man sitter och dunkar huvudet i väggen hela tiden. Jag hoppas i alla fall att jag får iväg henne till skolan och att det funkar i morgon, håll tummarna!!
Jag hade ju tänkt att jag skulle putsa fönster,göra rent ugnen och städa och åka och handla o. jag hann knappt med nåt. Ugnsluckan blev ren i alla fall!
Under eftermiddan så blev det bråk mellan lilltjejen och yngsta sonen och min dator var den som kom i mellan och det går inte att starta upp den , jag är rädd att alla bilder och alla dokument gått förlorat , R ringde en polare som jobbar med datorer (han har hjälpt oss förut) och han sa att han skulle försöka hinna förbi på vägen hem i morgon och kolla vad han kan göra , så ännu fler tummar att hålla!!!!!
I morgon och övermorgon så jobbar jag till 23.00 och vet inte om jag hinner skriva så mycket eller kommere kunna skriva så mycket  men jag lovar att hålla er uppdaterade
Satt just en liten stund och kollade countrystyle´s grejer efter som syrran sagt att dom hade så fina diskhandskar och det hade dom och lite till 
söta va 79 kr
        Dom här skulle jag kunna tänka mej att ha på landet !

         fina båda två men den svarta passar bäst hemma och den vita på landet !

  svaghet för söta askar , den var i alla fall gullig !!

   Hade nog tänkt att göra nåt sånt här till jul eventuellt....

Ska lämna tillbaks datorn nu så sov gott och dröm söta drömmar !!!!
Kramisar

beaktansvärda ord


Grattis Obama !



Ja då var det klart , USA´s president val har gått till historien  och jag kan bara önska USA´s nya president lycka till!!!!
He has a lot of believers!




Obama family !






Osdag och ledig

Jag skrev i natt att jag skulle lägga in lite bilder, så då gör vi väl det

    Ja jag vet min mobil tar jättedåliga biler och kameran va inte laddad
Det här var i alla fall dagens outfit i går
grå lång vringad stickad tröja h&m
vit lång tee h&m
leggings svarta gina tricot
knästrumpor stickade h&m
Handväska Thailand
Skinnjacka London
mc boots dinsko

  
Jag  i bilen på väg till utvecklingssamtalet , guuuuud så tråkig vägen är speciellt så här års.
Jag stannade till i Akalla på Upplands motor och hämtade upp R så vi kunde åka tillsammans in till stan!


Det luktar gott i bilen , R köpte ny doftgran häromdan en svart dom luktar jätte gott .
Jag har också köpt ny doft grej  till bilen så det finns en back up.

kram
 

Soff sovning igen....

Vaknade nyss i soffan igen , somnade som vanligt så nu blir det ingen långt inlägg.
Utvecklingssamatalet gick bra hon har lite svårt för matte och svenska och jag är inte förvånad då många barn här har bristande kunskaper i sv o. ma men annars var det bara top of the line skööönt. Dottern blev sen kvar inne i stan , hon skulle åka till sin kille  och det var väl ok då hon e ledig i morgon annars brukar vi säga nej till att sova borta i veckorna.
Själv hann jag med nästan det jag skulle med lite assistance från inte så glada barn... hehe
Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från idag men jag fixar det i morgon , orkar inte nu!
sov sött och dröm vackra drömmar!!!
kram på er 

Utvecklinssamtal...

Gick upp och skjutsade barn i morse och åkte sen hem och la mej igen, lillsnorpa är sjuk  så hon sov .Jag somnade efter en stund och sov alldeles för länge så nu måste jag skynda för att hinna i tid till stor dotterns skola f...n också men det är bara att hasta på det finns ju många timmar kvar på dygnet fast några kommer att gå åt till bilkörning.
Väl hemma igen sen så får det bli tvätt,städ, matlagning och plocka in tvätt i garduroberna , allt går med vilja och våld som jag brukar säga hehe.

Kram på er!


Vitt vitt vitt........

Va in på sköna hem och kikade runt och hittade så mycket mysiga bilder ....


                      


                         
                    


Sen såg jag också världens sötaste flick rum



Det var lite inspiration det !
I dag har jag jobbat mellan 11.00-19.30 sen var jag tvungen att springa till apoteket i sky city. När jag var klar och skulle gå ut till parkerings bussen så råkade jag gå förbi taxfreens utförsäljning och hittade ett jätte fint set med mjölkkanna & socker "skål" från Eva Solo till halva priset , var ju bara tvungen att köpa
 Jag skulle även vilja ha kaffe kannan !
                                                                                                                

Nu ska jag gå ner och göra en kopp kaffe och hänga lite tvätt och titta lite på tv!
Kram på er!!


                                                                                                                 

Trött och grinig

Idag har jag tillbringat större delen av dan som vanligt på arlanda men tyvärr mestadels i check in , det blir tyvärr flera timmar i sträck som man blir sittande där och sen fick jag avsluta dan med 2 timmars pass med påfyllning av div. tillbehör som taggar, boardingkort mm i alla våra diskar och automater ett dj....a skit göra rent ut sagt!
När jag kom hem så är det ingen som orkat fixa här hemma så frukost smulorna låg kvar på golvet :( , kan väl till viss del förstå då lilltjejen inte haft en av sina bästa dagar och det tar på krafterna för den som måste handskas med det samt att äldsta sonen var på kryssning med eckerö linjen i går , dom åkte ett helt gäng killar för att handla öl men det blev  nog inte bara handla utan även ett enormt intag för jag fick till och med samtal från en rar polis tjej i går kväll  som informerade mej om att jag hade en stupfull son som mådde illa inne i stan och som behövde skjuts hem, som tur var så fick han åka med en kompis mamma hem då jag och R hade druckit vin till maten vilket sonen faktiskt visste . Allting slutade väl iallafall denna gång och jag tror inte ha gör om det för han mådde inte bra. ( han e 18, så han e faktiskt myndig och borde va lite klok ).
Jobbar i morgon också men sen får även jag några dagar  "ledigt" om man nu kan kalla det för ledigt , jag tycker nästan att det är mer att göra hemma än på jobbet, har svårt att hinna med alla bestyr.
Måste påminna R om att köpa vit väggfärg i morgon så att vi har hemma, pappa har lovat mej att hjälpa till att måla väggarna på vår övervåning nu under november så att jag kan börja fixa i ordning i övrigt samt att det skulle va kul att ha det färdigt till jul. Just nu har vi en äcklig gul färg i hallen på övervåningen  men det värsta är vårt sovrum som har blå väggar och jag har ångrat sen den dan dom blev blå att jag lyckades övertalas av R att måla blått och dessutom en ful blå färg men nu ska det bli viiiittttt!!!!!
 va fint det är med vitt , denna bild kommer från vita hem !
Nu blev det en himla massa gnäll , det blir så ibland. Ska alldeles snart hoppa i säng så sov gott och dröm söta  drömmar , det ska i alla fall jag , vita drömmar he he
kram

Rusta inköp för julen

Mina senaste inköp på rusta var faktiskt som jag nämt tidigare en julgransfot ,julgransmatta och en elljusstake
         

Fina va!!
Älskar att ha vitt till jul med en del svarta inslag!!

Fislisa på Hallowen!

      

Yngsta tjejen innan hon gick iväg på "trick or treat" runda , tjusig va!!!

Nu börjar det bli vinter :(

I morse när jag skulle åka så höll jag inte på att komma in i bilen , blötsnön som kom i går hade frusit till ordentligt så efter mycket om och men så lyckades jag slita upp passagerar dörren och fick sen inifrån bilen sparka upp förar dörren, vilket j....a bök klockan 04 på morgonen och sen var det bara att skrapa rutor.Kom till jobbet precis på sekunden men då var det problem med vår inloggning så jag fick slänga mej över en telefon så jag fick veta vad jag skulle göra. Hela morgonen har det varit ett jäkla spring mellan flighter men inga förseningar tack och lov däremot en hel del avisning som i sej tar tid men är nödvändigt.

         

Nu när jag åkte hem var det i alla fall väldigt fint väder fast det var ju fortfarande kallt och det ligger fortfarande lite snö här och där, buuurr


Tänkte att jag skulle ta och berätta om min klumpighet i förrgår . Presic innan jag skulle gå i säng så skulle jag ta  och bära upp min nya julgransfot  på vinden  , det är mörkt ,trångt och självklart lågt i tak så jag lyckades köra upp huvudet i en planka och just där så stack det ut en skruv som gick rakt in i skallen på mej så blodet bara rann.Tänk att ett så litet hål kan blöda så mycket! Till saken hör att jag var precis ny duschad och skulle ju upp mitt i natten så att duscha igen va ju inte vad jaghade tänkt mej men det var bara att gilla läget och hoppa in i duschen igen, F.....n .Sömnen blev ju något kortare igen tack vare detta :(


Men min nya fina julgransfot står nu i alla fall på vinden och väntar på att det ska bli jul
 (kommer från Rusta )

RSS 2.0