Avbruten fika

Tyvärr kom vi inte så långt som in på fiket innan tjejerna blev osams och Flisan blev jätte arg och började sparka på skyltar och skrika fula ord efter mej så det va bara att lassa in dom i bilen igen och skjutsa Amanda till tåget och så åkte vi hemåt jag o. Flis . Hon hann lugna ner sej innan vi var hemma så vi åkte till ica o. köpte det vi skulle och lite fika bröd så att vi kunde fika hemma i stället . Nu e allt som vanligt igen och jag ska alldeles snart börja städa och laga mat så jag önskar er nu bara en underbar kväll och glöm inte bort att rösta på er favorit i lets dance !
kram kram


Vi vet i alla fall vem vi röstar på !!

Äntligen fredag

I dag har vi slappat här hemma på morgonen , jag ,Amanda o. Felicia . Amanda har sportlov just nu och kom hem hoppandes på kryckor i går kväll men som tur var så var det ju inget allvarligt  och hon behöver bara ha dom i två veckor.
I kväll ska Amanda åka in till stan till sin kille men just nu håller vi på och gör oss i ordning för vi tänkte åka till Tant Brun i Sigtuna och fika och strosa runt lite innan jag skjutsar henne till tåget.
   

Lite mysigare sommar tid men det e ju mysigt ändå att bara åka o. göra nåt bara vi tjejer!!
Felicia har en relativt bra dag i dag men e jätte sur för att hon inte får gå till skolan på måndag då dom har slöjd och vad ska man göra , det e ju inte upp till oss!
Ha en bra dag !!
Kramar

Torsdag eftermiddag


I går blev dagen inte riktigt som vi tänkt oss, efter att ha jobbat ett par timmar så fick jag sms från min man att jag måste åka hem och samtidigt fick jag ett sms från äldsta dottern att hon satt på akuten i sälen och väntade på röntgen hihi livet e bra kul i bland. Min mans sms va ju mindre kul då han va på väg till bup akuten med vår yngsta dotter som hade fått ett rejält utbrott i skolan och visserligen hade lugnat ner sej men hade i stället sån ångest att hon knappt kunde andas, så jag kastade mej i bilen in till sjukan för att lösa av honom eftersom han måste va på jobbet för att inte förlora sina kunder ( egen företagare ) väl där och efter lång väntan fick vi i alla fall träffa läkare som ganska snabbt konstaterade att hennes problem inte e det dom försökt att få det till (adhd ) utan förmodligen något annat så hon skrev en remiss till en annan enhet och sjukskrev mej då jag bör hålla henne under uppsikt tills utredningen e klar ( dom lovade att snabba på också eftersom hon inte kan gå till skolan förrän utredningen e klar och rätt mediciner kan ges ) så håll tummarna att vi får rätt hjälp denna gång ( har hållit på i 6 år och försökt få den hjälp hon behöver). Amanda däremot hade inget brutet men hade vridit knät och tufsat till knölen på foten på nåt sätt så hon e lindad och går på kryckor . Så gott folk nu så e vi hemma en månad till och börja med och så får vi se hur det går..
I dag har jag hållit på och fixat med räkningarna och ringt lite ärenden och Flisan har kollat på film men nu ska vi åka och handla lite mat och köpa en ny jacka till Flisan. R e på väg till stan för att hämta Amanda och hennes jätte packning så snart får jag påfyllning i tvättstugan, hehe

Ha det så gott så länge så hörs vi senare 
kramar från mej

 

Miss i nassen o. tröööttt !

Äntligen hemma efter ett segt arbetspass , på väg hem fick jag samtal från äldsta sonen och han hade gjort slut med sin tjej och så ville han ha pengar också ( han hade köpt balsam åt mej ) och ett samtal från äldsta dottern som , stackars liten hade brutit en tumm nagel hahaha ( hon va på fest i sälen och va inte spik nykter om man säger så ....) Coola va !!!! men riktigt så här har inte Amanda
Jag har också suttit en stund och kollat igenom mina favorit bloggar som jag inte missar nån dag, feel good  det e vad det e det!!
Nä nu somnar jag snart så god natt och sov sött !!!
kramizar


 

GRATTIS TILL FÖRLOVNINGEN !!




     Grattis till eran förlovning !!!!!
Jätte kul att våran kronprinsessa äntligen ska få gifta sej ! 

God morgon !


Har varit någorlunda lungt nu på morgonen ända tills Felicia skulle gå då brakade det loss igen , hon vägrar ta på sej en tjock tröja utan ska bara ha t-shirt och sin jacka hade hon tydligen haft i stallet i går så då åkte först brorsans goose på som hon drunknar i och när hon inte fick ta den så snodde hon min kavaj igen  arg dom ett bi och medans hon stod och väntade på taxin som var sen trampade hon sönder vår häck på framsidan tjohooo. I går pratade jag med Bupp om dom problem som vi haft med henne sen vi började ge henne Strattera  vilka inte e få men det värsta e allt självmords snack och att hon blir personlighetsförändrad och går bärsärk så from i dag blir det inga mer Strattera tabletter så nu får vi se hur fort det går tills dom hör av sej så vi kan gå vidare och försöka göra en utredning om vad det kan vara med henne så hon kan få rätt mediciner nån gång! Hoppas nu bara att hennes dag i skolan blir bra och lugn!!

Tänkte ni skulle få lite fler fjällbilder !



 Renar i Klövsjö

 Flisan utanför stugan

  Guud va snyggt det e med hjälm  ( en gammal sketen moppe hjälm fick man när man hyrde skoter ha ha ha )

 Jag tror det här e Mattis

 mamma och son i backen







 oliver i liften

Fis lisa och R

 kvällsutsikten från stugan

 R som blickar ut över vidderna o. våra barn som körde skoter som galningar hehe

 Oliver  trixar som vanligt ( skidorna är försäkrade hihi )




Hemfärd , borta bra men hemma bäst!!
Ha en bra dag !!! själv jobbar jag till 23,15 !!
kramisar




Sov sött!

Ville bara kika in och säga god natt , alldeles för sent som vanligt!! Jobbar efter middag i morgon men måste ju upp med Flisan ändå !!
Sov nu sött och ha en bra tisdag !!
kramisar från mej


Borta bra men hemma bäst !!



Ja då var vi äntligen hemma igen efter en härlg vecka i Vemdalen! Tyvärr har väl inte vädret varit det  bästa men det har i alla fall inte varit snö brist,tihi!! Vi bodde på skalterassen , så vi kunde åka till och från backen från stugan, sköönt !!
 Stugan vi hyrde undervåningen på !

 utsikten från altanen och vardagsrummet !







Hovde stugan på toppen rakt fram där vi åt lunch varje dag va såå mysig!!



   



Mysigt va !!

Onsdagen tillbringade vi i Storhogna/Klövsjö men det blev inte så mycket skidåkning den dan för vädret var uruselt men det gjorde inget då jag redan innan vi åkte hade bokat in spa tider till mej och Felicia och vi hade även bokat bord  till middagen  så dagen va suuuper ändå!!
 





Fredagen tillbringade vi på skoter hela familjen tillsammans med " våran lilla radiohandlare" och hans polare som alla hittar  bra  här uppe och vi fick en ordentlig upplevelse!!



       


På kvällarna blev det middag nere i byn och på afterskin spelade Felicias nya favriter 

 
Skalet bar & bistro


Pizzeria

Skalet bar & bistro




Baren

Jag får fortsätta senare för nu är det nån som flåsar mej i nacken och vill ha datorn och vill inte vänta!!

Ni som åker till fjällen denna vecka KÖR försiktigt  det var många avåkningar i norrgående när vi åkte hem i går !!
Kramizar  från mej!






    


vemdalen nästa

Skulle bara prova gå in med mobilen o. det verkar ju funka! Då kan jag gå in o. skriva om det händer nåt kul. ha en bra dag kramar från mej

Alla Hjärtans dag till ända

Hoppas ni alla haft en bra Valentines Day !!!! Här har det handlats och packats och fixats naglar !! Tyvärr får ni inga bilder då jag har haft problem att lägga in bilder från min mobil till datorn!


Passade även på att fixa fötterna ( kolla dessa frächa )

I morgon ska vi upp tidigt och äta , duscha och packa bilen sen bär det av till Vemdalen!!!!
Hoppas ni får en skön vecka, kommer nog inte kunna blogga nåt då vi inte har med nån dator men lovar att skriva när vi är tillbaka !!!
Sov nu sött och ha en underbar vecka !!
Vi hörs kram från mej

Fredagen den 13e till ända

14/2
I dag det varit fedagen den 13e men jag tycker att dan varit bra ! Jobbade  i morse och va på möte med R direkt efter handlade hämtade en flickvän handlade igen åkte hem och städade  och förberedde maten åkte i väg  och hämtade R , middag 22,00 !?!? Detta flängande tar tid !
Somnade ifrån allt i går kväll så n ligger jag efter men jag orkade inte helt enkelt!
Ville bara titta in och säga god natt och önska er alla söta en riktigt mysig Valentines Day!!!!


Puzzz!!

Grattis mamma! 12/2

Grattis mamma på födelsedagen!

Lite mumsig jordgubbs tårta  kanske !!
I dag  har jag stressat som en tok för att hinna med allt  jag skulle göra , samt att jag och Flisan behövde lite mys tid!
Jag har lagat ett par maträtter som ska med till fjällen, tvättat lakan ,packat skidkläderna,varit på apoteket,burit upp tvätten från tvättstugan, städat , tvättat och fixat mina fötter ( får såna självsprickor som gör såååå ont ) plus att Felicia rensat och städat sin gardurob och sist men inte minst så åkte vi till Skogås ,ja i alla fall jag, Robin, Robins tjej Angelica och Amanda, för att grattulera mamma !!!! Väl där fick vi mat och massa godsaker mums, jag va skit hungrig !!!
Ska upp 04,00 så nu måste jag i säng, så sov nu så gott och ha en undrebar fredag!!!


Ännu en dag till enda

Ja då va onsdagen  snart slut precis som jag !! Va uppe vid 4 i morse och jobbade efter jobbet åkte jag förbi Kicks och köpte lim och ett råsa lack  
  och sen åkte jag förbi min frisör och köpte curl spray 
sen bar det av till ica där jag köpte två filmer  och semlor
     dom e jätte mysiga båda två
 mmmmm

Dagen började i alla fall mycket bra men efter det att jag hämat Flisan vid 17,30 så vet jag inte vad som triggade i gång henne men ett rejält utbrott blev det  och gud så stark hon blir ,jag tycker att hennes utbrott bara blir värre och värre här hemma men i skolan är allt jätte toppen. Nu bestämde jag och hennes jätte super gulliga assistent att vi sätter i gång ruljansen igen för en ny utredning , vi kan inte låta henne va försökskanin på diverse mediciner för att kolla om dom funkar längre. Just nu så skulle det kännas rätt skönt om vi kunde konstatera vad det e för fel och se till att hon får rätt hjälp och rätt mediciner för en sak e säker att  det här tär på oss alla och inte minst på Felicia som i kväll avslutade sin kväll med ett par timmar panikångest innan hon somnade av utmattning( ska det va så??). I morgon blir jag och Felicia hemma i alla fall så hon får vila ut och vi får mysa lite vilket e rätt skönt för henne efter en sån här grej!!
Nu vill jag bara önska er en god natt och en fantastisk torsdag!!!


kram kram!!

Tisdag


I morse var jag en j....a kärring igen och dum i huvet så klart för att lillsnorpa inte fick ta sin systers kläder, men hon hade lugnat ner sej när det var dax att gå i alla fall !! Sånt är livet ....
Har suttit nu på morgonen och försökt  att byta design men icke sa nicke det skulle jag inte  ( det bara går inte ).
Jag får nog va glad över att jag lyckas skriva inlägg bara !!
I dag ska jag fortsätta med min tvätt och packning och om jag hinner så lite handling också!!
Vi hörs senare alla söta !!
Ha nu en alldeles underbar dag!!  kramar från mej

Måndag kväll

I dag  har jag tvättat och tvättat och tvättat , känns inte som om man kommer nån stans! Jag har också försökt klura ut hur i f....n man ändrar design och färg men är man ett pucko så är man. Jag får väl fortsätta med denna design tills nån förbarmar sej över mej. Nu ska jag kila upp på vinden med lite grejer och sen måste jag bädda vår j....a säng , jag älskar våra stora täcken men jag hatar att bädda med dom
Ha en bra kväll och en god natt !!
sov sött !!!

Måndag förmiddag


Åt frukost i morse med Flisan i soffan  faktiskt , mys mys. Hon kom i väg till skolan utan ilska  ja nästan i alla fall , lite arg blev hon när taxin var 10min sen  men vem kan inte bli det !
Oliver kom också iväg i tid och utan surande , kändes jätte skönt (framförallt för honom ). Dom andra älsklingarna börjar bli så självgående så jag behöver inte säga mycket om deras mornar!
I dag ska här tvättas , shit också våra stora lakan måste tvättas och jag hatar det, och det måste börjas packas så jag vet om nåt måste inhandlas ( dom växer ju så det knakar här , så vi håller tummarna).
Jag måste även se över vad som behöver inhandlas i mat väg både till fjällresan och till Robin som ska va hemma och jobba, måste också till apoteket och köpa värktabletter , åksjuketuggummin o. mediciner .
Själv skulle jag behöva ett par jeans men vi får väl se vad som hinns med ! Shit shit shit , har ett paket på posten att hämta också som jag tror att R har missat att jag beställt...... han brukar sällan säga nåt, han e världens bästa ! 
Ha nu en riktigt fin dag i solskenet  men ta på er för det är riktigt kallt!!!
kramar från mej

Natti natti !

Ville bara titta in och säga god natt!!! Orkar inte skriva så mycket mer just nu .

och sov sött !!!
kram kram

Söndag kväll !!

Har jobbat i dag på förmiddagen men ser fram emot en ledig måndag och tisdag (ska visserligen packa men behöver inte gå upp i ottan då ). När jag kom hem från jobbet åkte jag in till Uppsala och till Biltema trot eller ej och köpte sex nya väskor 5 st på 120 liter och en till Flisan på 84 liter
Visa stor bildDen har hårda kanter och mjukt lock !
Ska alldeles snart titta på "Beck  flickan i jordkällaren"
Beck 18 - Flickan i Jordkällaren Den börjar faktiskt på 4an just nu!!
Ha en mysig kväll !!
kram kram

Lördag kväll !!!

Har jobbat i dag på morgonen och vilat ett par timmar på em när jag kom hem ! Har precis ätit middag  och väntar på att klockan ska bli åtta och Melodi festival uttagningarna börjar och kvällens deltagare är
       
















Det är väl bara att önska dom lycka till !!
I går jobbade jag på fm och skjutsade sen  Oliver till Pendeln för han skulle in till stan till sin tjej. Åkte hem och vilade en liten stund för vid 18,30 var det dax för bio med R och Flisan , vi va på Bolt och efter det åt vi middag på Kina rest.
Bolt va faktiskt både mysig och framför allt rolig, härliga karaktärer!!!
Poster

Nu e det dax att titta på tv så vi hörs senare !
kram

God natt !!!

Ville bara titta in och önska alla söta läsare god natt faktiskt ! Orkar inte skriva så mycket nu i kväll för jag har fortfarande lite kvar att göra här hemma och jag e skit trött!! Har i alla fall gjort i ordning matsäck till Felicia och mej tills i morgon då vi ska åka med skolan på nån fotbolls cup i Bålsta ( det behövdes skjuts ). Tack till alla er som är inne och komenterar , jag uppskattar alla  inlägg som skrivs , det är alltid kul med lite respons!!

SOV SÖTT och dröm söta drömmar !!!
Kram kram

onsdag och trött


Är ledig i dag men känner att jag inte får tummen ur arslet ,jag e sååå trött . Va upp i morse för att säga hej då till fliasan  och då hade hon tagit mina kläder igen men ok  en t-shirt kan hon låna en dag , hon åkte i alla fall till skolan och jag fick en puss och en kram .  Men väl framme i skolan började sms regnet , jag hade talat om för henne att jag ville vila på förmiddan eftersom jag inte får vila nåt i morgon ( ska ju åka med hennes klass på nån cup ) och sen jobbar jag hela helgen och man e trött efter två seena kvällar men hon va sur för att jag inte tänkte skjutsa hennes stora syster (som e ledig i dag) till hennes skola för att hälsa på direkt nu på morgonen utan efter lunch nån gång. Det slutade med att R som faktiskt va kvar på orten och jobbade på kontoret i dag skjutsade Amanda till Flis skola för att få henne på bättre humör för hon lugnade inte ner sej, så nu e Amanda med Felicia fast jag hade behövt henne hemma , vi skulle prova skidkläder och hon skulle få hjälpa till med städningen för här ser för jävligt ut, ja ja det e lugnt i skolan nu i alla fall hoppas jag för jag har inte hört nåt.
Förhoppningsvis så slutar väl dan ok i alla fall !

Nu ska väl skurkärringen sätta fart eller kanske tror dom att jag har anställning här , jag vet inte , men om så är fallet vill jag ha löne ökning......haha

Gjorde mej precis en kopp kaffe  så jag piggnar till lite  och så ska jag sluta gnälla och ta och önska er en super dag !!
kram från mej

Bra avslut

Dagen hade gått jättebra för Felicia trots den pissiga starten och hon va med en klasskompis hem eter skolan så det blev ett bra avslut trots allt,skööönt !!! Själv har jag sprungit mellan flighterna i dag igen så jag har såååå ont i fötterna och så envisas jag ju att springa runt på 10cm klackar ockå men dom sista 1,5 timmarna blev jag i alla fall sittande  incheckandes en avgång med Fritte till Mauritius( har ju ingen lust att åka alls ,hehe), har ni inte varit där så försök att åka det är en fin ö och trevliga människor!


Sitter nu och dricker en kopp te medans jag skriver detta och så slank det ner en bullbit också, men ska snart gå i säng!!
I morgon e jag i alla fall ledig men har en hel del som behöver fixas, måste ta fram allas skidkläder och prova bla.!!

Kikade in på Elin Klings sida och hon hade köpt en ny doft här , och jag känner mej riktigt sugen på en jag också 

denna eller

denna !!

kram kram  och ha en bra onsdag så hörs vi !!

Tisdags Kaos

KAOS, Felicia va tokig i morse och va på väg mot ett "fint " utbrott endast för att hon inte fick ta mina 2000:- stövlar först och sen tänkte hon ta mina uniforms stövlar vilka jag måste ha själv eftersom jag jobbar så då blev det för mycket för henne .....Alla hennes kläder e fula och alla hennes skor för låga.... Ja vad ska man göra , ungen kan ju inte gå med 10cm klackar i skolan nr 1 och nummer 2 så dom skor och kläder hon har har hon valt själv!!! JAG TROR JAG BLIR TOKIG; KAN INTE DESSA PROBLEM BARA FÖRSVINNA !!!! Hennes dagar e så viktiga att dom börjar bra annars är det risk att hela dan e förstörd, tillråga på allt så var hennes skoltaxi inte här i tid så hon trodde att jag avbokat den och då fick man heta ett och annat och hon bara stack iväg inte nog med detta så fungerar inte våra mobiler pga nätstörningar i Uppland och har inte gjort sen i går och just i morse så behövde jag verkligen kunna ringa ( dessa ggr så ångrar man bittert att man spärrat hemtelefonen för mobilsamtal) , vid halv nio tiden så lyckades jag i alla fall få tag i taxi som kunde meddela att dom kört henne till skolan, har också pratat med rektorn så hennes fröken och assistent  skulle få veta hur dagen börjat så dom vet vad dom har att utgå ifrån......F.....N F......N
Nu håller vi bara tummarna att den här dan slutar bättre än den börjat!!!!!!
Ska faktiskt ta och gå och vila en stund nu eftersom jag la mej sent och ska jobba sent i kväll också
Hoppas nu att ni får en super dag så hörs vi seeeenare !!
kram

Natti natti måndag

Gissa om min förvåning när jag kom hem och flyttade Flis från min sänghalva så hängde en påse i fotändan ,tog med mej påse och flis ut ur sovrummet . Flisan stoppade jag i sin säng och sen kollade jag påsen och gissa om jag blev glad ..... där låg koftan jag velat ha såååååå länge !!!!! Tack min älskling !!!!!!! Den kommer passa perfekt i fjällen !!!
Thumbnail Denna fast min e grå med vita mönster !!
Ska jag va ärlig trodde jag inte att det skulle gå att få tag på den men man måste ju ha tur nån gång, det va dessutom 70% rea , det gillar vi hhi !!!!

Ska fatta mej kort nu för jag behöver komma i säng , jag e jätte trött och har jätte ont i fötterna  ( har stått och gått sen 14.30 ) . I dag var det inget vidare väder i London , det hade kommit 1 dm snö så det var kaos med massa inställda och försenade flyg ... vi lyckades i alla fall få iväg några flyg dock försenade på grund av dåliga slot tider som i sin tur berodde på vädret i England . Detta snöväder stod i tidningen i dag att det skulle drabba Frankrike och Spanien i morgon och Sverige på onsdag så vi får väl se vad som händer!


Nu vill jag bara önska er en riktigt god natt och en fab tisdag!!!
kram kram


Ps. Jag beställde både en råsa och en svart mjukis dress Betty Boop, kunde inte välja!!

Efterlysning

Thumbnail

Har någon sett om denna kofta finns kvar på Bik Bok i Stockholms trakten eller Uppsala
i vitt eller grått ???
Min man har lovat köpa den men det går inte så fort för honom , hehe
Va och provade den i Oktober  och han skulle hämta den .....
kram

God morgon !!

Här har alla kommit i väg till skolan i dag , tack och lov så börjar dom bli friska !! Själv har jag  varit uppe och ätit med Felicia och sett till att hon kom iväg ordentligt och så fick jag skjutsa Oliver eftersom han missade bussen ( och det va ju självklart mitt fel för jag hade stått i vägen när han skulle gå.......??), ja se barn !! Har varit ute i garaget och tittat efter ett par bortsprungna gympa dojor som jag också haft bort, hihi, och vad hittade jag under ungarnas cyklar jo dom bortsprungna skorna som jag haft bort, att jag inte tänkt på att jag lagt dom under deras cyklar...... morr  
Tänk att det alltid är mammas fel när nåt försvinner bara för att man städar och håller ordning för då har man också plockat undan och gömt deras grejer , i det här fallet så hade jag ställt ut skorna tillsammans med arbetskläderna i garaget  över jul för vi behövde krokarna till alla gäster men jag har också sagt åt honom att titta där, jaja nog om detta.  
I dag måste det bokas skidor och liftkort till Amanda som ska till Sälen vecka 9 och så tänkte jag beställa Betty Boop dressen från H&M som jag varit på väg att göra sen vår katalogen kom, snabb som vanligt!

Råsa eller svart ???????
Ha nu en fantastisk dag så hörs vi !
kram kram

Godnatt söndag

Skit också nu somnade jag i soffan  igen och R som vaknar så lätt när jag ska försöka smyga in och så tror jag att någon ligger och sover i min säng , jo då Flis ligger mycket riktigt där ........f.....n
Under eftermiddan i dag så roade vi oss med att boka liftkort och skidhyra inför fjällresan om två veckor samt en dag på ett spa som ligger en liten bit ifrån där vi ska bo.Har bokat beahandlingar till mej och Flisan!!


 När vi var klara med det så åkte vi till Ica Maxi och gjorde av med några tusen ,usch va mat det går åt !!



När vi kom hem så fick vi ett samtal från förtvivlade föräldrar till den tjej som haft fest inne i stan i lördags , dom hade inte sagt ok till fest som det va sagt  Amanda säger att hon inte heller visste om att E inte fick ha fest, i vilket fall som helst så hade en hel del blivit förstört runt omkring , faaan va arg jag blir på ungar som måste förstöra . Självklart så har vi erbjudit oss att hjälpa till med vad som behöver fixas och div självrisker men man måste ju få bli arg också. Har sagt åt ungarna att se till att få fram namn på de barn som förstört , vi får väl se hur det går ! ( Amanda hade hjälpt E att fixa innan festen)
Mooooooorrrrr!

Sov nu gott alla söta och han skön måndag !!!
kram kram


Natti natti

Har varit totalt slut under kvällen efter Flisans utbrott , det tar på krafterna och e väldigt frustrerande men nu är det över för denna gång ......puh
 
Somnade i soffan efter att ha sett båda Miss secret agent filmerna som va på 3an i kväll, hade ett missat samtal från syrran  när jag vaknade men inte från några barn ...hum  varför !? Ringde Amanda på direkten och dom satt både hon och Oliver på bussen på väg ut til Ingarö till Amands kille Linus , ja han sitter också på bussen så klart och likaså lilla söta Becka!!
Väntar nu bara på att dom skickar sms att dom e framme !!!!


Har fått mitt efterlängtade sms nu så sov gott alla söta , så tar vi nya tag i morgon!!

RSS 2.0