God morgon tisdag !!

Solen skiner såååå härligt men det blåser fortfarande kallt. I dag kommer en utav tjejerna i Flisans
behandlings team på BUP hit och ska prata strategier för vad man kan göra när man blir arg!! ( här händer det grejer för första gången på måååånga år ) Själv ska jag fixa lite här hemma innan hon kommer  men tvätta går inte för tvättmaskinen gick sönder i går , f..n f..n men det får vi fixa i dag /kväll när R kommer hem !

Nu ska jag gå och försöka peta i mej nåt som kan hjälpa mot min rackarns förkylning!!


Ha nu en underbar tisdag och njut av solen ni som kan !!
kramar från mej

Måndag ....

Ja då var det måndag igen och en alldeles ny vecka med nya tag ! Just nu sitter Felicia och pluggar med Marre och jag fick en liten paus vid datorn. I går fick vi upp Felicias nya tavla på väggen utanför hennes dörr , på den står riktlinjer för henne som ska följas under en dag ( detta för att vänja henne av med sitt dåliga invanda beteende) samt en korg där hon ska lägga sin telefon när det e skolarbete eller om vi ska göra annat när vi inte tycker hon ska ha sin telefon ( lite förarbete för att sen när hon ska tillbaks till skolan ska telefonen ligga där hela skoldan )
  

I fredags fick jag så fina tulpaner av mamma o. pappa  och dom råsa ser nästan ut som pioner
  

och i går fick jag dessa fina tulpaner av lilla Sara , Olivers tjej (hon e så gullig )
 

I torsdags när vi va och handlade jag och Flisan  så va vi in på apoteket och hämtade medicin till henne och då köpte jag en sån där liten låda till hennes tabletter så vi lätt kan se att hon inte glömt nån och den gillade hon verkligen
 
Hon satt och pysslade och fyllde upp den hela torsdags kvällen !!

Helgen har faktiskt fortlöpt bra och besöket av mormor gick över förväntan för Felicia, dom hade det jätte mysigt faktiskt,
jätte kul ( för tyvärr så brukar det skita sej mellan dom ) :)



Mina pärlhyacinter i hallen börjar slå ut ordentligt nu och dom e så söta.... =)

Nu ska jag ta och fixa lite här hemma och kanske drista mej till att träna lite (lovar inget  hehe ) så nu får ni alla ha en underbar måndag i solskenet ( vilket jag hoppas att alla har )
massor av kramar från mej

29 mars .....

Ja då har man blivt ett år äldre igen! Min fina familj va inne och sjöng på morgonen  och jag fick dom fina lamporna som

jag pratat om tidigare (till sovrummet) och blommor såklart. Vi kommer att ta det lugnt i dag för fortfarande så snoras det en del här !!
Senare i dag så blir det tårta och sen nån god middag!!!


Ha nu en skön söndag !!!
kramar från mej

Lördag...

Vill bara börja med att gratulera Magnus och Annika
Magnus och Annika vann Let's dance 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

men också ett grattis till Laila och Tobias såklart till en värdig 2a plats , ni hade i alla fall mina röster
och ett grattis till Niclas som vann första pris på riktikt i Laila!!
Laila är glad trots allt. Foto:TV4

Sitter faktiskt alldeles själv här hemma just nu för R, Flis och Robin är på isracing i Uppsala , Oliver är hos min syrra i
Vallentuna och Amanda är på väg hem från Åkersberga där hon va på fest i går !!!
Det enda jag har gjort i dag faktiskt e att skjutsa morsan till tåget , hon kom hit i går för att gratulera oss som fyllt och fyller år och stannade på middag och sov över för det blev för sent att åka hem till Skogås i går kväll.
Tyvärr så var jag kanske inte världens trevligaste sällskap i går eftersom jag börjar bli förkyld  så jag slocknade rätt tidigt och i soffan så klart,hehe . Nu ska jag alldeles snart hoppa in i duschen för det börjar dra ihop sej för hämtning av Amanda och då tänkte jag handla mat samtidigt om jag nu kan komma på nåt enkelt att göra.
I kväll blir det väldigt lugnt för jag orkar inget annat och så ska vi ju titta på Robinson så klart


Man har ju redan fått favorit och hatobjekt hehe
Just det sen e det ju det här med Earth Hour i kväll ...... varför e det inte på dan.....?????


Ska väl försöka släcka ner så gott det går ..

Ha nu en super eftermiddag och en mysig kväll !!!!
Massor av kramar från mej

God morgon och Grattis Robin !!!!!!

I dag fyller min stora kille 19 !! Gud vad tiden går fort man hinner inte blinka förrän dom e vuxna och detta betyder också att jag måste vara jätte vuxen ( och jag som bara blir 20 med 22 års erfarenhet hihi ) !?
 såna här miner har han jämt  på kort ! Detta tog han förra sommaren på ett varmt Malta !!


Dessa grejer fick han nu på morgonen....
   Square Black & Black Cross Band 6cm

samt en prenumeration på illustrerad vetenskap 
Nu måste jag strax i väg och skjutsa barn och så ska jag hinna duscha   och sen blir det möte i skolan igen!!
Ha nu en riktigt bra dag !!
kram kram

lite nya blommor hemma...




  


Natti natti...

Nu har onsdagen redan övergått till torsdag och jag ska snart gå i säng! I dag har Linda (fröken) varit här, dock jätte försenad vilket Felicia inte var sen att påpeka.(Linda hade varit på ett möte som drog ut på tiden)Dom läste matte i dag och det verkade gå bra som det lät. Själv har jag putsat fönster,tvättat lakan(våra...yäck och Robins) och så min favorit sysselsättning skurat toaletter , men det behöver säkert göras om i morgon om ja känner den här familjen rätt,hihi.Jag va också iväg och köpte blommor, mat och grattis kort till våran stora kille som blir 19 i dag ! Nu på kvällen har det tvättats mer och slagits in paket , dock inga mängder då dom önskar sej så j...a dyrt i den åldern!
I morgon ska jag försöka kasta in lite bilder på va han fick  och på tårtan!
Hoppas nu att ni alla redan sover sött!!
natti natti och kramar från mej!

Tisdagsmöte ...

I dag på morgonen så var R och jag på möte i skolan med rektor,bup,skolsyster och Linda (fröken) och vi har diskuterat fram och tillbaka huruvida Felicia kan komma tillbaka till skolan och när , detta är inga lätta beslut eftersom Flisan e beroende av att det kommaer att funka så hon slipper fler misslyckanden. Vad vi kom fram till till en början var i alla fall att vi måste bryta massa invanda beteenden som inte kanske kommer bli så lätt men som måste göras och jag har pratat med Flis och hon tog det faktiskt riktigt bra men vi har inte kommit till en situation än där hon måste finna sej i vad vi säger , men vi håller tummarna!! Hon kom själv på i går att hon ska ha godis förbud i ett år ( vilket kommer att va jätte skönt för hennes tänder och kondition) och det är en bra start men fortfarande lång väg att gå!!! Nästa möte kommer vi att ha redan på torsdag så nu händer det nåt i alla fall, skööönt! Jag har också haft funderingar på att låta Felicia gå och få hypnos för att se om det är annat som behöver bearbetas än det vi tror...

Bilden togs förra året i början av juni då min bror gifte sej! Min lillsnorpa...<3<3<3
Snart är det dax att börja fundera på vad vi ska äta till middag , fyyyyy jag har fullständigt tappat intresset för matlagning och framförallt tappat fantasin vilket inte underlättar ( sen e det ju aldrig roligt att laga mat till sex personer för det är aldrig så att alla e nöjda )!
Ha nu en bra tisdags eftermiddag !!!
kram kram

Måndag kväll

Dagen har varit ganska lugn fast i morse sov jag lite för länge så det blev lite stressigt innan Marre skulle komma och jag skulle iväg en sväng till Sigtuna fram och tillbaka! I dag har jag också fixat den sista kartongen med papper och satt in i pärmar , det känns såååå skönt att äntligen ha fått överblick på alla papper! Innan så visste jag att papprena fanns men var ...??? Det var alldeles för trångt och för lite pärmar och lådor! Ska köpa lite nya svarta lådor men dom va slut på Ikea när vi var där!
KASSETT cd-låda med lockSå det blev bara det nödvändigaste och vita!
Jag har också beställt presenter till  Robin som fyller 19 den 26e, dom har inte så många önskemål längre men desto dyrare....... konkurs hihi



Dessa två ställen e killarnas favoriter när det gäller shopping och
 såklart!

Själv har jag gått och blivit kär i ett par jeans som jag såg på Gizmolinas blogg häromdan och nu vill jag ha ett par och vet ej var dom finns :(


Någon som sett dessa nån stans så säg gärna till !!!!!
I morgon bitti så ska jag och R på möte i skolan så jag måste i säng i tid i dag så jag kommer upp, sen hörde jag nåt tidigare i kväll om skjuts till tåget så jag misstänker att jag får hjälp att komma upp!! Så nu vill jag bara önska er en riktigt god natt och sov sött!!
kram kram 

Ännu en dåligt uppdaterad helg......

I lördags var vi till ikea och köpte hyllor,lådor,bänkskiva och hurts för jag ville fixa vår övre hall/hemmakontor. När vi kom hem så va klockan så mycket att det inte va nån ide att sätta igång så det blev Robinsson och middag!
Testa Robinsonspelet!

I dag har vi dock fixat desto mer faktiskt ända tills nu, och så här blev det




       

Lite suddigt men ni ser ju på ett ungufär.Jag e just nu lika suddig som bilderna så jag måste dyka i säng så sov sött !!
kram kram

Fredag!!

Ja då har halva dan gått och vi har haft besök av Flisans Marre (från skolan ) och två klasskompisar, gissa om hon va överlycklig!!!! Robin har varit ledig i dag och så har även Olivers tjej varit så huset har varit fullt för omväxlings skull , kul !!!
R är just nu och handlar med Felicia och jag ska alldeles snart städa här och sen blir det matlagning, fläskfile och potatisgratäng!
I kväll står det mellan Lets dance och så ska det låta , vi får se vem som vinner här hemma eller så får vi zappa, hihi
Laila och Tobias kände på sig att de skulle hänga löst. Foto: TV4  Peter Settman med Jessica Andersson och Marie Picasso. Foto: Mårten Levin/SVT
Ska i alla fall skicka iväg några röster på Laila nu när Niclas inte e me längre!!
Ska nog inte lova att det blir fler inlägg i dag med tanke på att jag bara slocknar i soffan varje kväll ....
Så ha nu en riktigt bra fredags kväll och mys eller parta vilket som nu e planen för i dag så hörs vi i helgen då det kanske till och med finns chans för lite fix här hemma vi får väl se
puss och kram från mej  och en fredags skål för lite vin ska vi ha !!


 

Natti natti !!!!

Ska bara titta in och säga god natt för nu är stora killen äntligen hemma så jag kan sova ! Ja jag vet att jag e larvig men jag vet aldrig om han tagit med nycklar eller inte!
Sov nu i alla fall sött och ha en riktigt bra   fredag morgon!
kram kram
cutecat.jpg image by evastarlight

Nagelfix..... =(

Ja då har halva dan gått och jag är äntligen klar med mina naglar, hatar att fixa dom på mej själv och dåligt med material hade jag också så det måste beställas. Korta blev dom den här gången i alla fall
 

Trot eller ej men Flisan vaknade precis , hon åkte med R i morse till jobbet men han fick åka tillbaks med henne för hon va så trött ( förmodligen sviter från i går då hon var jätte arg jätte länge). Just nu sitter jag bara och väntar på att lacket ska torka och sen ska jag ta en varm dusch för jag fryser!
Syrran ringde i morse och talade om att skådespelerskan Natasha Richardson avlidit i en skidolycka, såå himla tragiskt vi gillade henne både syrran och jag



Och så det evegia klänning problemet , som kommer vara tills sista sekund om jag känner mej rätt
och bröllopet är den 11/7 så lite tid har jag att vela på
Dessa tycker jag e rätt så söta , kommer från  asos.com
ASOS Bubble Hem Bandeau Dress

ASOS Premium Silk Gathered Bandeau Dress

Unique Boutique Ruffle Strap Fitted Midi Dress

Unique Boutique Floral Print Corsage Mini Prom Dress Denna tycker jag e så häftig men kan ju så klart inte bäras av en gäst på ett bröllop snarare bruden  i såna fall!

Hoppas nu att ni alla får en skön torsdag och glöm nu inte titta på alla mina kollegor i kväll på tv, hihi
kram kram

God morgon onsdag !



Här är det lugnt just nu. Felicia sitter och har matte med sin fröken Linda och jag fick en liten stund framför datorn.
Här är det helt fantastiskt väder med strålande sol!!!

Hoppas bara att det här får hålla i sej nu!
I går så va jag in till sjukan med Oliver för att  han har haft så ont i sin mage men det va i alla fall inget akut så dom skulle skicka en remiss till en barnläkare som får göra en mer grundlig utredning!
I går så va ju även Flisan i väg och provred i ett stall i närheten och ska nu börja där from nästa vecka , jätte kul !!! Hon har saknat sin ridning så fruktansvärt och i dag har hon värdens träningsvärk hihi ,hon har blivit lite otränad så nu får vi börja träna upp lite ben och magmuskler tillsammans här hemma.

Det finns en liten nackdel med solen ..... och det är att när det lyser in så ser man hur  j...la dammigt det är så jag måste nog börja att ta tag i det snart men först så måste jag dyka ner i våra toaletter IGEN , tycker inte jag gör annat än att skura toaletter men ......
Ha nu en bra dag i solskenet (för det hoppas jag att alla har )
kramisar från mej och Flis 


Dåligt uppdaterat .....

God kväll alla söta!! Har inte uppdaterat på några dar för helgen här har varit sisådär men åtminstone inga tok utbrott mest surande! I dag har Marre varit här och pluggat med Flisan och det gick i alla fall bra men efter att hon varit här så ringde hennes fröken och talade om att hon inte får va med på "fair play cup"(fotbolls cup mellan olika skolor) och då bröt hon i hop , först va hon jätte ledsen och grät floder och sen kom hatet , först hatade hon sin fröken och sen gick ilskan över på mej och R. Räddningen kom dock när R ringde hem och talade om att hon ska få åka till ett stall och prov rida i morgon för att eventuellt få börja där sen ( dom ville se hur hon ligger till kunskapsmässigt innan dom väljer grupper eller att få va medryttare ), snacka om överlycklig tjej så vi gjorde oss i ordning och åkte raka vägen och köpte nya ridstövlar och ridbyxor!!!
    Precis som på bilden fast hon har svarta tröjor till

Hoppas att er dag varit bra !!!
Nu så ska jag faktiskt gå och sätta mej och glo på tv en stund så jag passar på att säga godnatt och sov sött och att önska er en fin morgondag!!
kram kram 

den här söta snodde jag hos  http://beverlyhills.blogg.se/  härom dan , den e så lik våran katt Tim

God morgon fredag den 13e !




Gud så gott det vore med en av dessa ovan till kaffet men icke sa nicke det fick man ju inte, hehehe!
Det blev tyvärr inget mer bloggande i går kväll för jag somnade i från för ovanlighetens skull ,hahaha
Jag va ju in till Amandas skola och på utvecklingssamtal  i går och det gick väl hyfsat , men lilla hjärtat du måste
börja tänka på dej själv mer och på alla andra lite mindre faktiskt för det påverkar din koncentration ,satsa på skolan
nu det e inte långt kvar!!!! <3
Efter skolbesöket så åkte vi till brorsans kontor och hämtade nya skrivaren till firman!
Väl hemma efter rundtur på stan( hade lovat att skjutsa lilla Johanna, Amands kompis hem) så blev det Pizza  och tv!
Idag har jag inte hunnit mer än att skjutsa Amanda till tåget och äta frukost men så är ju inte klockan så mycket heller.
Felicia sover fortfarande efter en händelserik dag i går med pappa , dom va inte hemma förrän klockan va 22 tror jag så hon va rejält trött. Alla andra barnen har i alla fall kommit i väg till skolan ordentligt !!
Tänkte att vi eventuellt ska försöka hinna hem till Flisans Marre (assistent) i dag och fika om hon känner sej bättre , hon har varit sjuk hela veckan. Hoppas nu att ni alla får en alldeles fantastisk fredag så hörs vi förhoppningsvis senare!
kramar

Hello torsdag !

Morgonen här har varit lugn och seg. R var nyss hemma och hämtade Felicia för hon ska få va med honom på jobbet resten av dan då jag snart ska göra mej i ordning för att åka in till stan och gå på utvecklingssamtal med Amanda och sen åka och hämta vår nya skrivare/kopieringsmaskin som min man beställt av min brors firma som säljer Olivetti.
söt puffärmsblus till våren från h&m
 Även denna från h&m e söt


Dessa skor från samma ställe har jag funderat på att köpa för att ha på jobbet , det e skönare att gå mycket i kilklack!
Nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt innan jag åker så bye bye for now!
kramar

Natti Natti !!


Ska ta och hoppa i säng nu men ville titta in och säga godnatt! Dagen har  faktiskt varit riktigt okej summerat  men lite groll var det i morse.
Hoppas nu att ni alla får en god natts sömn!
Sov sött och kram från mej!!!

Nu vill jag ha sommar.......

Va ute på nätet och kollade in lite trädgårds möbler för det måste vi skaffa nya i år och det finns ju så många fina men sååååååå dyra
Dessa kommer från classic garden 



Skulle vilja ha nåt sånt här och gärna huset me för den delen om det ingår i sofforna .... hihi
ska leta vidare men hittar ni nåt liknande som inte kostar flera hundra tusen så tipsa gärna ( kanske överdrev lite men... )
kram

SIA = fina grejer



 
 living living living 
living 
 decoration flowers flowers 
 
 dining dining dining
 
 flowers furniture an decoration furniture and decoration 
decoration 
 tableware decoration decoration 
 
 decoration decoration flowers

Freestreet



http://http://www.freestreet.se/?r=1848


Bli medlem hos Freestreet med denna länk genom mej !
kram

God morgon!


Hoppas ni sovit gott!!!
I går kväl blev det tyvärr inget bloggande utan  i stället så fick vi ett utbrott på halsen, som höll i sej i många timmar,  fast i går så kastade hon inte så många grejer däremot så förstörde hon lakan och sej själv med grön turspenna ( hon målde sej i ansiktet), jaja nog om detta. Snart kommer  fröken och har undervisning en liten stund.... Flisan roopade precis och sa åt mej att stänga hennes dörr ( ja det är ingen solstråle som "vaknat" här hemma) hon sa att hon pratat med sin fröken och det kommer ingen alls och undervisar henne denna vecka , måste kolla detta  jag är ingen lärare!!
Älskar dessa väggord och det finns så många fina att välja bland ....... här kommer ett ...
Lär dig livets...
                                 
Hoppas nu att ni alla får en fantastisk dag!!!
Kramar från mej och mitt lilla ilskna bi!

Tunika från Jolou



Jag vill ha en sån här tunika från Jolou men vet ej om den finns kvar i deras sortiment ( den högra alltså )

Godmorgon alla söta !!!

I natt har det snöat igen , ska det aldrig försvinna .....  Jag tror dock att många bilister inte räknat med detta så kör försiktigt det e snorhalt och ni som går ta det försiktigt ni me och snälla stanna vid övergångsställena för bilarna är tunga och glider långt ibland , det e skitläskigt med folk som bara går ....!!  Har  precis skjutsat Amanda och hennes kompis till tåget och på denna korta sträcka så var det en rejäl avåkning och många slirningar och brandbilar som behövde komma fram just pga avåkningar.


Man satt ju och längtade efter flip flop men i stället får man fortsätta med timberland stövlarna  ;(
I dag så ska vi inte göra nåt speciellt förutom att jag ska till tandläkaren i eftermiddag.
Ha nu en riktigt bra dag men som sagt KÖR FÖRSIKTIGT !!!!
kramar

Vaknade just i soffan......

Ville bara kika in och säga godnatt och sov sött !!!!

Godmorgon alla söta!



Hoppas dan har börjat bra för er alla ! Felicias assistent Marre e sjuk i dag så jag tror inte det blir nån undervisning !
Däremot så sitter hon just nu och skissar på kläder hon vill sy (designa) . Dom senase dagarna har varit ganska lugna faktiskt  förutom i går då det förmodligen blev lite för stojjigt för henne för då spårade hon ur en stund men lugnade sej när alla gått, hon flyttade till och med upp på vinden i kylan en stund ( släpade upp filtar och bäddade med, haha ).
Glömde berätta häromdan att det inte alltid e så positivt att skicka sin dotter till frisörmässan, hihi Hon kom nämligen hem med massa lila dreds i håret blandat med hennes korpsvarta exstensions, tjoho va snyggt men hon e så nöjd så!!!
I vilket fall som helst så hade dom haft det jätte kul och fått uppleva nåt som dom andra i klassen inte kunnat så dom skulle visa foton i dag i skolan .I morse när jag pratade med henne så konstaterade hon att hon glömt sin frisör väska med saxen hemma och dom som skulle börja klippa i dag, hoppas hon kunde låna en av fröken!
Min tandläkare ringde mej i morse och sa att jag kunde få komma i morgon vid tre , jag har nämligen försökt boka en tid ganska snart men helt omöjligt!
Nu ska jag ta och fixa lite här hemma och se till att flis får i sej sin medicin!
Ha en suuuuper dag !
kramar

GRATTIS OLIVER 15 ÅR !!!!!!

I dag fyller min lilla kille 15 , så nu va det dax för ytterligare en moppe i familjen!
   
Det e ju också internationella kvinnodagen så då måste man väl slå ett litet slag för det med så " you go girls "
 
I går så va jag ju iväg på nyinvigning av min kompis butik och det va jätte fint och hon har massor av fina grejer !!
Men i går så köpte jag däremot inte mer än mitt favorit tvättmedel

men jag la undan två sänglampor som jag ska ta med R och titta på
 lite suddigt men man kanske ser lite i alla fall!
Kollade också in dessa lampor


 ( ja jag vet på snedden igen och jag kan fortfarande inte rotera bilden när jag laddar upp den)
Hoppas nu alla får en mysig söndags kväll !!
kramar

såååå...



Så då va det gjort , sov sött
ps. vi har hämtat hem vår son precis också för han kan inte läsa busstabeller , haha
kramisar

Äntligen får jag sitta ner

Dagen i dag har varit givande men har haft att göra tills nu. I morse va vi i alla fall hos bupp i 1h40min , den läkartiden slog den sammanlagda tiden vi träffat nån på den andra avdelningen under sex år, fantastiskt eller hur....Efter det bar det av till ackis för blodprover på Flisan ,dom brukar ta det innan man börjar med ny medicin och det e precis vad hon ska göra i morgon , dom e så gott som säkra på att hon är bipolär vilket e behandlingsbart med goda resultat, puh. Medicineringen måste dock smygas igång så det kommer ta tid innan vi märker nån dramatisk förändring, men nu har vi i alla fall ett eget behandlingsteam och folk som lyssnar(hoppas det håller i sej bara). Efter detta bar det av till upplands motor för upphämtning av nya arbetsbussen, en svart renault traffic

Fin va , men ska straipas senare med företagets logga
Jag och Flisan drog lite innan R eftersom hennes assistent va på väg hem till oss för lite undervisning(skönt att jag slipper),tack goa Marre!!! När Marre åkt så åkte vi , jag ,R och Flis till Vallentuna för att gå på ica Kragsta och köpa deras gulasch , så bor ni i närheten så är det värt ett besök med inköp( oliver har önskat det till middag på söndag)!!Sen tog vi en tur på ica maxi för att köpa lite pappers tallrikar och glas ( jag köpte nalle puh, va tror ni han säger om det, hihi )och annat smått och gott! I morgon blir det lite mera inköp och småfix men framförallt så ska jag på min vän Jennys nyinvigning av hennes inredningsbutik i knivsta , ska bli kul att se vad hon fått in ( har bytt lokaler till större bara)
 Den här bilden skickade hon ut som nbjudan, fint va !!
Sen vi kom hem så har jag städat ,tvättat (har nog sagt det förr att jag fullkomligt hatar att tvätta och bädda rent vår säng men ack såå skönt när det e klart), avverkat samtal med barn som ska än hit än dit (amanda skulle ha en bussbiljett turo.retur Jönköping och det va jätte problem att betala för det va ingen kontakt med banken). Amanda ska ner till Frisörmässan på Elmiamässan i Jönköping ( min bror har varit delaktig i arrangemanget )jätte kul eftersom hon ska bli frisör! Nu e snart det sista påslakanet torrt så nu ska vi sätta fart och  få i det i sängen sen blir det nog horisontalläge,haha.  
Glömde nästan av att säga att vi självklart också tittat, röstat och smsat Niclas , Lets dance men vad hjälpte det för tyvärr så blev denna fredag den sista för Niclas, synd det va han inte värd. Jag tycker att han gjort ett hästjobb rakt igenom
Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Du gjorde i alla fall en fin sorti , killar e snygga i uniform, hihi!!!

Nu återstår bara en godnatt hälsning från mej och sov så sött !!!
kramar

Natti natti !!


Här kommer en bild från  tävlingen  i Norrtälje, det e min lilla kille som kör
fiddy på isbana!!!

Det får bli ett snabbinlägg för jag e trött och vill inte somna i soffan i natt igen och det e en viktig dag i morgon , eftersom vi ska till nya bupp avdelningen på morgonen!!! Yiihaa
Efter besöket så ska vi plocka upp vår nya jobb buss på upplands motor och sen måste vi hem för Marre kommer och ska ha lite skola med Flisan. Vi måste även åka och handla lite till våran blivande 15åring, han fyller på söndag på internationella kvinno dagen,hihi
Sov nu sött alla söta så hörs vi i morgon!!
Kramar
 

Dålig uppdatering.....

Här avlöser utbrotten varandra på löpande band men i dag ringde jag bupp och kollade om dom fått Felicias remiss och döm om min förvåning det hadde dom och vi fick en tid på fredag morgon , thank good!! I går kväll var vi ju på cross tävling i Norrtälje och det gick väl ganska bra för Oliver i alla fall R vurpade och förstörde crossen som dessutom va Robins, han blev jätte glad NOT.På vägen hem blev Flis arg för att hon inte fått ett nintendo wii men det gick över fort när jag sa att jag behövde hennes hjälp att läsa vägskyltarna ( hon e en tvättsvamp när det kommer till att lära sej nya KUL grejer) och när vi kom hem kom vi överens om att sätta oss i soffan och mysa med varsin kopp te , jag gick ner för att sätta på vatten och Flis va också påväg men skulle bara kolla en grej på datorn och där tog det stop på mysandet och övergick till ett raseri utbrott som gjorde oss en väckarklocka och en cd spelare fattigare ( hon kastar grejer omkring sej så man får ju ducka ordentligt), hon hade nämligen läst på bilddagboken att dom har så roligt i skolan och då blir on ledsen eftersom hon älskar att va där men inte får , så jag måste nog börja samla på mej alla trasiga grejer snart och ringa folksam ja även vad beträffar hennes sjuktillstånd för sånt måste ju också anmälas! I går kväl när killarna kom hem  så fick jag i alla fall en fin present av min älskade man , en ny telefon en LG PRADA


Idag har vi haft massa besök dels av Felicias kurator som va förbi och ville snacka skit och dricka kaffe och våran bästa Marre från skolan Flisans assistent som va hem med skolböcker och lämnade ett prel chema för hemundervisningen (kors i taket , det här är vi inte vana med) och hade även med sej Flisans träslöjd saker som hon ville hålla på med och sist men inte minst så kom våran lilla radiohandlare förbi med en ny tv till Felicia (ja ja jag vet egentligen så har hon inte gjort sej förtjänt av den men ibland är lugnet värt nästan vad som helst) som R beställde tidigare under kvällen för Flisans hade gått sönder så i dag fick vi faktiskt inget kvällsutbrott , puh 
När jag tänker efter så kanske hon gjort sej förtjänt av den i alla fall för i dag har det varit en suuper dag faktiskt!
Nu ska jag däcka i soffan till navy cis och förhoppningsvis komma upp i sängen när det e slut så jag inte blir kvar resten av natten men i vilket fall som helst så passar jag på att önska er alla en riktigt god natt så hörs vi i morgon!
kram kram
 

Vårkänslor....

Nautical

Hardrock

Vårfint från chicy.se

I väntans tider......

  God morgon !!!

I dag kommer vi gå här och vänta och hoppas på att vi får ett samtal i från bupp!!!!
I eftermiddag så bär det nog förmodligen av till Norrtälje för mannen och yngsta sonen ska köra en cross tävling så vi måste väl titta  ( men jag e inte förtjust , det e så mycket skador hela tiden )
Vaknade vid 6 tiden i soffan , hahaha tillsammans med Felicia . Vi slocknade i går kväll efter ett rejält utbrott från henne , men sånt e livet och det e bara att trava på i ullstrumporna !
Ha nu en fantastisk dag i all snö ( här har det kommit säkert en dm)!!
kramar från mej

God morgon



Denna morgon började visserligen ganska tidigt men förhållande vis lugnt. Skjutsade en nervös Amanda till tandläkaren där hon ska tillbringa nästan hela dan med att ta bort rälsen och prova ut nån annan variant för natten om jag inte minns fel. Felicia sover fortfarande och Robin ( äldsta sonen ) står i duschen han börjar inte förrän 10 i dag. Själv sitter jag och trycker i mej lite frukost här framför datorn , dock inga nybakta scones tyvärr!!
I dag hoppas jag att vi får höra av Bup och även Marre på skolan , Felicia har nämligen slöjd i dag som hon inte vill missa så eftersom hon inte kan gå dit så får vi hoppas att hon kan  låna hem det hon behöver för att göra klart sin träskål!! Håll nu tummarna för att dagen blir lugn och trivsam för oss utan utbrott och bråk ( faan va det tar på krafterna).
Ska försöka hinna med att fixa färdigt all tvätten i dag ( finns kvar sen fjällen eftersom det hela tiden fylls på ) och jag behöver städa ordentligt men just nu känner jag att jag skulle kunna ge vad som helst för att få hem nån annan som tog tag i storstädningen . Jag skulle också behöva börja träna men som mycket annat så får det ge vika när man inte orkar ( och har visserligen fått göra det dom senaste 20 åren hihi ) jag tror att jag skulle behöva nån som sparkar mej i baken och släpar i väg mej för att träna .... hihihi 
Hoppas i alla fall att ni alla får en alldeles fantastisk dag !!!!
kram från mej


Sorry sorry och natti natti

Ännu en natt i soffan och ont i ryggen när man vaknar och grinig över att man somnat och att klockan e så mycke ,ska snart upp igen och skjutsa Amanda till tandläkaren ( hon ska bli av med sin räls ). Sorry för att jag inte uppdaterat nåt i helgen men jag har varit helt slut och e väl egentligen fortfarande pga av att hela tiden behöva passa på Felicia och va orolig över att nåt ska hända. Ska hasta i säng nu så natti natti och kramar från mej!
 

RSS 2.0