fredags mys ....



I dag måste jag hitta en fin pumpa hur nu det ska gå till men men det går nog!!!
I em ska Flisan hämtas i Sigtuna för då e ridlägret slut, har knappt hört nåt i från henne sen hon åkte!!
Pappa kommer förbi för att hämta en värmefläkt eller nåt sånt som R har köpt åt honom.
Jag måste försöka hinna fixa mina naglar , jag ska handla lite mat  och GODIS så det finns hemma när alla små spöken kommer och knackar dörr!!!
 
Jag skulle också vilja hinna med att gå och få lite fotvård men det har ju inte högsta prioritet .

Jag ska sätta fart på en gång med dagens måsten , så nu får ni ha en mysig fredag!!
kram kram




Torsdag 29 oktober



Min stora älskling är såld, jag kommer sakna min stora cheva men det var dax att byta !! :(
Det är så lugnt och tyst här hemma , det är bara jag här ! Killarna jobbar, Amanda är i stan och Flisan är på ridläger!! Jag har tittat klart på en film nu på morgonen som jag hyrde i går!
 jag hyrde även
 
The proposal var underbart rolig  och jag gillade även the Women  jag kan faktiskt rekomendera båda två !!

Snart är det dax för Jimmy Choo´s samarbete med H&M . Collektionen finns i butik från den 14 november och gissa om det finns vissa grejer jag vill ha

Ååå va mycket snygga skor nåt par måste jag ha!!!!



Smoke-free tabletter????                              
Dessa finns att  köpa på rok-fri.se , har någon provat dessa??
Jag har slutat röka så många ggr nu men faller dit igen , men på nåt sätt ska jag ta mig f...n lyckas.
Jag har provat zyban och det funkade skitbra i 6 mån sen hade jag kunnat döda för en cigg jag har också provat champix men det var värre , bättre mot röksuget men hu va biverkningar , jag gick runt och trodde jag skulle kräkas hela tiden så jag va tvungen att sluta med dom , nu är det snart dax för ett nytt försök i alla fall, ska bara fundera ut en vettig plan som denna gång måste inkludera träning så man inte går upp i vikt alltför mycket
wish me luck!

Nu ska jag faktiskt ta och fixa lite här hemma och ringa mina tjejer och kolla hur det är med dom!
Ha nu en fantastisk dag!!
kram kram

onsdags mys...

   

Dagens uniform blev mysigt stickat!! Kofta från förra hösten inköpt på Bik Bok , tröja och leggings hm och stickadestrumpor inköpta i går på , hör och häpna Kapp Ahl. Ni som känner mej vet att jag knappt sätter min fot på vare sej Kapp Ahl eller Lindex vilket är gamla stories och rätt löjligt men ibland är jag lite löjlig, hihi
Inte nog med att jag köpte strumpor till mej utan vi köpte även pyjamas byxor till Flisan samt mysiga tofflor
 pyjamas byxorna ficka jag ingen bild på tyvärr då hon hunnit packa dom redan!

Nu på morgonen så skjutsade jag iväg Flisan på ridläger i Sigtuna som hon har sett fram emot länge nu och efter att jag droppat en något busy tjej som knappt han säga hej då , inte ens en puss fick man men lika bra var väl det annars kanske jag fått svårt och andas av ridkläderna ,så åkte jag till Plantagen i Märsta för jag ville ha krukor och enar till framsidan men vad finns det när man kommer dit ........ ingenting!
Jag måste nog säga att det är mycket yta som man fyllt ut för att faktiskt egentligen inte ha ett dyft som e nåt att ha , lite krukväxter, lite vissna ute växter 3 olika krukor och alla blå osv osv. Jag trodde att jag hade otur i sommras när jag var där men det här verkar ju vara så dom har det alltså inga växter ??? !!! Efter att ha gått två varv och letat efter nåt att köpa så gav jag helt enkelt upp , jag köper blommor en annan dag och nån annan stans! Fick i alla fall äntligen tag på min söta väninna Marita och fick prata lite skit med henne , hade tänkt svänga förbi och ta en fika men tyvärr va hon på språng.
Tog en tur förbi Märsta centrum och va in på Carmen som har fått in så mycket nya fina grejer  och sen en tur på ÖB där jag köpte en pärm till Robin och ett svart fotoalbum lite paketsnören och en ny korg till tvätten
 

Planerna för dagen var ju egentligen att fixa med fotona men just nu så fick jag ett sug efter lite fika bröd och en mysig film så vi får väl se vad det blir , kanske båda!
I kväll ska jag i alla fall laga till laxen som inte blev av i går , det blir laxfileer på spenatbädd med massor av vispgrädde och riven parmesan som man ställer in i ugnen tills fisken e klar och det serveras med pressad potatis!
MUMS!!
Hoppas nu att ni alla får en super dag vad ni nu än har för er!!
kramisar från mej
 usch ianamej så gammal jag ser ut jag känner mej inte så här gammal men jag är väl förmodligen det , hihi

God morgon torsdag !

Höst inne höst ute!

    

I morse fick jag skjutsa båda tjejerna den ena till skolan och den andra till tåget. Vi hade faktiskt tänkt att Felicia skulle vara hemma i dag eftersom hon dom senaste dagarna fått massa hot inlägg på bdb och hot samtal på mobilen. Hon har ju varit ganska ordentligt utsatt av några tjejer i skolan sen hon kom tillbaka och detta blir bara värre och mer sofistikerat , förstår inte hur 13åringar kan vara så beräknande och planerande. Hon har i dagens läge faktiskt gått 10 veckor utan att få ett enda utbrott trots dom andra ungarnas elakheter så vi vill inte att det ska raseras för hon orkar nog inte hur mycket hot och elakheter som helst. Skolan är inkopplad men det tar lite väl lång tid tycker jag och som Felicia sa i morse , varför ska jag vara hemma och hon har ju alldeles rätt men vad gör man ? Nu är hon i alla fall i skolan och våran bästa Marre kommer inte lämna hennes sida dom två sista dagarna nu innan lovet. Det som känns så himla tragiskt är att det tog inte några tio veckor att stänga av Felicia i våras och hålla henne hemma hela vårterminen ( och då har inte Felicia varit elak mot någon person utan fick ett utbrott i ett rum på stolar och bord och detta pga felmedicinering) men mobbare dom får hållas och det här är inte första gången vi har haft dom här samtalen med denna skola.
Nästa vecka är det i alla fall höstlov och i slutet på veckan är det ridläger i Sigtuna!!! Det ser hon fram emot !!! I kväll ska hon med sin kontaktperson/vuxen kompis till stallet och rida hennes häst vilket hon ser framemot också!! 

Tvättsåpa


I dag ska jag ta tag i allt som jag inte orkade i går ,det vill säga tvätta lakan, städa toaletter och handfat :( , dammsuga och skura och damma. Hoppas bara att jag hinner med allt så jag slipper fortsätta i helgen eftersom jag ska jobba och dessutom så blir det jätte tidiga mornar så jag kommer att va slut när jag väl är hemma!
Men trot eller ej så har alla barn lyckats bädda sina sängar i dag!!
I går så fick Oliver äntligen en ny dörr till sitt rum så nu ser det bra mycket trevligare ut här uppe !!
Så i dag ska jag försöka sätta upp hans svarta tavla och träbokstav igen!
    
 I går gjorde jag också en akutfixning av mina naglar


Hoppas nu att ni alla får en suuper dag!!
kramar från mej


Lördag = tidig jobb morgon :(


 TRÖTT !!!

Ja då har man jobbat färdigt för i dag , uppe 03,00 och sen i väg. Har satt på tvätt och disk maskin och fixat lite så nu ska jag sova en stund. Sen ska vi försöka hinna med att köra ner trädgårdsmöblerna till firman för vinter förvaring.

Skickade ett sms till R med det som behövde handlas och jag hoppas att han kommer i håg att hyra film för det glömde jag i går och jag var så film sugen!
Amanda som kom hem från Halmstad i går är nu på väg ner till Göteborg på fest med STS  och kommer tillbaka i morgon bitti. Guuud så hon flänger och far den där ungen , men hon har kul och det är huvudsaken ( att vi andra får äta vatten och bröd gör ju inget....... hihi skojade bara )
Till middag i dag blir det ...
Skogsfilépanna

Skogsfilet panna

4 port

500 g fläskfilé
Arla smör-&rapsolja
310 g Arla Köket skogssvamppanna
2 msk frysta lingon
2 msk hackad persilja

Gör så här

Skär köttet i skivor. Stek dem i smör-&rapsolja i en panna ca 2 min på varje sida. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och koka ca 2 min. Strö över lingon och persilja. Servera med kokt potatis.

Det är jätte gott och ungarna bara älskar det! ( vi brukar äta med ris)
Nu har mys uniformen åkt på så nu är det bara sängen som hägrar!

Ha en bra eftermiddag!!
kram kram

Fredag och ledig



I dag e jag ledig och jag har massor som jag skulle behöva fixa med men det känns som jag e fast limmad i stolen , vädret e så grått och trist och då känner jag ingen inspiration alls.... :( men det e ju bara att rycka upp sej. Önskade att jag hade en promenadväg som den ovan , va mysigt det skulle vara med en promenad då!!

Jag skulle verkligen behöva klippa mej så det kanske kan vara nåt en trist dag som denna!!
Amanda sov borta i natt med trots att hon kom hem från Halmstad i går , hon tog en fika i stan med en polare och missade sista tåget hem , ovanligt ..... not!
Alla andra inklusive Amanda(hoppas jag ) är i skolan men Robin ligger hemma sjuk.
Vi håller också på här hemma och ska försöka bestämma oss för hur vi vill ha vårat kök , ingen lätt sak !!!!
Det svåraste är dock bänkskivorna så det inte blir för mörkt eller för blankt och så det kommer passa till det mörka golv som kommer bli.
Mörkgrå skivor med underlimmad Intra Quadra 500

Jag gillar faktiskt bänkskivor i betong som denna, men vårat kök kommer bli blanksvart med mörka trägolv nästan svarta allt annat ska vara vitt.
Ja ja  jag kommer få grubbla vidare men nu ska jag duscha och sen ska jag ringa frissan och kolla om nån har tid för mej
Ha en fin fredag !!!
kramisar

Torsdag


                                     
I dag har jag plockat ihop våra utemöbler som sen ska köras ner till firman för vinter förvaring!
Jag har också fått på mina vinterdäck!! Tack min älskling!!!
 

Jag har kollat runt lite på barstolar också ska försöka bestämma oss för vad vi vill ha i köket sen
den här sidan har en massa snygga http://www.barstolar.nu
                      

                  



                    



                 



                                              





              Jätte fina allihop så det kommer bli svårt att välja!!!



Just nu så önskar jag mej en ny sån här för min gamla har gått sönder :(

Nu ska jag gå och dammsuga och laga mat !!!
Ha en bra kväll!!!
kram kram

Onsdag

Ni kommer väl i håg att oktober är en råsa månad!!

Hej svejs , i dag har vädret spelat oss ett spratt här med snöstorm , solsken och slask och nu är det grått och kallt bara !! Tyvärr så kan jag fortfarande inte lägga in bilder från min telefon så nu e jag riktigt osams med den, hihi
Oliver hade stilbytar dag i dag och tyvärr så kan ni inte få se hur söt han va när han gick i morse utklädd till tjej!
Förmiddan har jag till bringat vid datorn dels så försöker jag hitta en kofta som jag suktat efter och dels så försöker jag hitta överdrag till våra trädgårds möbler för nu e det brottom att fixa undan allt.
        thumb     
Ska alldeles snart åka och jobba  ska bara fixa till mej och duscha först!!
Ha nu en fin dag!!
kram kram

Tisdag- soligt men kallt och första snö flingorna



Ja då har man ännu en gång varit dålig på uppdateringen, sorry!!
Va f...n är detta , snööööö inte mycket men ändå ???? Jag vill inte ha!!!!
Nu på morgonen har bilen gått i skytte trafik mellan hemmet och tågstationen. Felicia skulle in till Uppsala med sin klass och gå på en rättegång som åhörare i dag och Amanda skulle in till stan och sen vidare ner till Halmstad som utbildare för elevrådet. Själv ska jag snart ta mej en dusch och åka och jobba, haha
Jag håller också på att försöka lägga in bilder från telefonen till datorn men det verkar ju gå sådär , jag håller faktiskt på att få spel på min telefon......
Jag har misslyckats rejält igen med uppladdning av bilder men vi provar igen en annan dag!
Hoppas nu att ni alla får en fin dag trots kylan !!!
kramisar



Vacker lördag...!!!



I dag har vi varit i Uppsala och kollat på kök och så mycket vet vi i alla fall och det är att det ska bli blank svart men sen återstår att se!!
Flisan fick en ny kudde och en ny säng lampa som hon trånat efter länge!


Trot eller ej men det lönar sej att önska saker i bland!!!!! I går när jag skulle städa efter att vi fått i väg alla ungar så började jag dammsuga vardags rummet och blev så funderad över varför det stog en påse från scorett på golvet och först så trodde jag att nån av ungarna glömt nåt men så tänkte jag till och det va ju ingen av dom som handlat där men till slut så när jag tittade till på min man så förstog jag att det va ju ingen annans än min påse för han hade ju varit och köpt overknee stövlarna som jag ville ha !! Har jag inte världens bästa man eller??????
  <3  <3

I går så sa jag ju också att jag bara skulle handla åt tjejerna men det blev inte riktigt så utan dessa fick följa med hem
    
Skjorta hm och väskan från Gina
  Dagens outfit blev tröja, tights och halsband från hm, kavaj Zara, väska Gina och mc boots gamla

Nu ska jag gå och dammsuga innan R och Flisan kommer hem från crossbanan och sen blir det middags lagning.
Ha en underbar lördags kväll !!
kramisar från mej

Fredagsmys.....??


Lexington mys!!

Nu ska jag alldeles snart kasta mej in i duschen och gjöra mej i ordning för att sen åka in till stan med Amanda för att handla lite kläder till henne, byta ett skerp som killarna inte lyckades köpa ett lagom i går och så ska vi på ett läkarbesök vid ett. Efter läkarbesöket ska vi hem så Amanda kan fixa i ordning sej för hon och Oliver ska åka till Karlskoga i em till Amandas ex Jesper. Jespers mamma är på kurs här uppe i dag så dom åker med henne ner och buss hem , vi ska träffa Jespers mamma på Arlanda mellan 16 o 17. Dessförinnan ska jag försöka hinna räffa Flisans Marre för att ge henne lite urvuxna kläder efter Flisan och kanske hinna fika och snacka lite skit också, hihi

Just nu så är jag sugen på att få göra dessa inköp men i dag blir det inget till mej......:(
    scorett

   hunter


thumb   thumb  thumb  thumb  thumb

Hoppas ni får en fin dag !!!!!!
soliga kramar från mej


Ändrade planer igen.....

Är det inte lite typiskt att när man bestämt att man ska göra nåt så dyker nåt annat upp som måste gå före och så va fallet i dag . Precis när jag börjat städa dök Flisan upp och skulle jobba med projektet som dom håller på med i skolan , nämligen Stad i ljus och hon ska gjöra ett arbete om Bangkok och efter en liten stunds arbetande så flippade lill fröken för hon förstår inte riktigt vad det är hon ska göra så nu har vi ägnat eftermiddan åt att fixa med detta arbete istället för städningen. Nu håller jag på och fixar till mej lite och ska snart åka till kemtvätten i alla fall och sen ica så vi får lite mat också !!
Jag tänkte att jag kunde bjuda på lite smink inspiration ....

Untitled

Untitled by annika sundgren on Polyvore.com

Ha en mysig kväll !! kramar från mej

Ledig torsdag



Den här veckan har tagit musten ur mej, därav inget bloggande! Har i bland jätte svårt att sova när det e fullmåne och så var fallet denna vecka plus att jag har haft hysteriska pass på jobbet ! Vi har också hunnit med ett till akutbesök med Flisans lillfinger och självklart den dagen då jag inte fått nån sömn alls natten innan så jag va rejält trött när vi väl kom därifrån vid 23 tiden och då hade jag fortfarande uniformen på mej :( . Anledningen till detta besök var att när dom tittat närmare på röntgen plåtarna från i fredags så hittade man en fraktur på lillfingret, hon fick dock inget gips men blev lindad med en skena som stöd till fingret!
Samma dag som vi va in till sjukan så va vi i alla fall och hämtade vår nya bil , en Volvo xc90 -08 så lite gott kom ur den dan i alla fall!!!

Nu ska här städas och bäddas och tvättas och så måste jag bära upp tvätt i garduroberna!!
Jag måste också ta en tur till kemtvätten i Sigtuna och lämna in alla Fjällräven jackorna !!
Hoppas nu att ni alla får en fin dag !
kram kram

Hemma igen

High boot         High boot
Dessa två paren blev det som jobb stövlar!


Warm lined midcut boot
Dessa varma goa fick Flisan och alla köpte vi på Din Sko

Vi köpte även raggisar på Indiska och lite smink på Kicks!
Vi glömde inte heller att köpa kanelbullar!!
Hoppas nu att ni får en mysig söndags kväll!!!
kram kram

Kanelbullens dag !

                                                   

I dag är det kanelbullens dag så eftersom jag inte hunnit baka så får jag väl köpa med mej några hem i kväll!!
Morgonen har varit lite turbulent här men nu är det lugna gatan Robin sitter vid datorn ,R pratar i telefon och jag sitter här. Oliver sov borta hos en kompis och har inte hörts av ännu och Amanda är på Gotland.
Felicia skjutsade jag till hennes kille för en stund sen så hon blir väl där resten av dan. Själv ska jag snart hoppa i duschen och sen måste jag åka och köpa nya stövlar att ha på jobbet, tror det får bli Kista gallerian.
   
 
I går var vi i Vallentuna hela dan eftersom det var sm slut tävling i Fiddy. Oliver låg så ruskigt bra till i kvalet men första hitet började hojen krångla men han fullföljde men kom dock sist och när han kom in i depån så trodde jag han skulle kunna brutit sin motorcykel i tusen delar . R fixade och trixade och hittade problemet, motorn släpper i från sej massa skit som kläggar ihop tänd stiftet , så han gjorde rent och sen var det bara att hålla tummarna . Andra hitet körde han så j......a bra och  kom totalt 3a denna dag  och totalt i Sm tog han hem 2a platsen  i sin klass, otroligt bra jobbat tycker jag för att vara första året han kör. När vi i dag tittade på varv tiderna så hamnade han ungufär 10a totalt bland sverige eliten om han hade kört i samma klass, kul !!
På kvällen var det middag i kafet vid Vallentuna banan där även prisutdelningen hölls!

Dagens klädsel för min del va fjällräven, jeans tights , tjocktröja, mc boots med raggisar för det va kallt som attan!

Kvällens klädsel var lite lättare med grå tröja hm, svart kavaj Gina, svarta tights och over knee stövlar

Med sm bucklan i hand och tummen upp!!

 Här sitter han med sina bucklor och penga kuvert...

Nä nu måste jag kila men hoppas att ni alla får en härlig söndag!!
kramizar från mej

Ändrade planer.....

Untitled Vill ha en regnig dag!
Untitled by annika sundgren featuring Hunter boots

Ja då fick man ändra alla planer, nja nästan i alla fall . Flisan har gjort illa sitt lillfinger så vi har fått en tid till närakuten 16,30 så då måste vi åka snart!! Håll tummarna att inget är brutet!
Lite tokig blir man i alla fall jag var ju inne på akuten för mindre än en vecka sen med hennes rygg.....
Jag har i alla fall hunnit dammsuga, torka golven på övervåningen och tvätta Flisans lakan som nu ligger i tumlaren.
Nu ska jag gå ner och väcka lillsnorpa som slocknat i soffan!!
Tjing Tjing och ha en bra kväll
kramizar

Äntligen fredag!!!

 grått och trist

 till och med Fjällräven på !!

  0 gradit, burr
Idag är det redan 2 oktober och det känns i luften att hösten är här för fy f...n va kallt det varit dom senaste mornarna. I morse missade Oliver sin buss och Amanda kom ner i sista sekund för att få skjuts till tåget så vi hade inte mer än ca 7 min på oss , f...n vilken framförhållning, jag fick köra i väg i ilfart och hann inte ens skrapa rutorna. Ibland blir jag tokig på mina små älsklingar!!!! Amanda var dessutom denna morgon tvungen att hinna med det tåget för att sen passa in en bokad buss som dom ska åka med till Gotland så det var ju även en färje tid att passa i slutändan. Hon ska till Gotland som utbildare åt sveriges elevråd Svea där hon är väldigt engagerad!
I morgon är sen sm final i fiddy i Vallentuna så det blir man ju tvungen att åka och titta på , han ligger bra till den lilla skitungen! På kvällen blir det "bankett" med prisutdelning, frågan är vad dom menar med bankett i såna här sammanhang!? Man behöver nog inte rota fram en gala klänning, hihi
Just nu skiner faktiskt solen här men kylan är fortfarande kvar :(
I dag ska jag tvätta lite lakan , städa, handla, fixa med fotona (om jag hinner ) , fixa mina naglar och så måste jag försöka hinna ta ett fotbad och fixa mina stackars trampdynor, hihi ( dom har fått jobba hår dom senaste dagarna)

Jag vet inte om jag berättat att vi är en innerdörr kort i det här huset?! För nån vecka sen så höll killarna på och skojbråkade och for in i Olivers dörr som gick av på mitten , jag fattar inte hur dom lyckas!! Får se nu hur länge det ska stå en halv dörr här nu innan dom beställer en ny. R har sagt åt killarna att dom får fixa det själva så vi kan ju bli utan dörr i flera år . Det slutar väl med att jag får beställa en , hämta och montera som allt annat här hemma. Ingen höjdare att ha massa hantverkare i familjen för det är precis som med skomakarens barn osv......

 lite suddig men så här ser det ut när Oliver stänger sin dörr, ett lakan och en halv dörr:(

Untitled

Det här skulle jag vilja ha just nu om jag ska ut och festa!
Ha nu en riktigt bra dag !!!!
 kram kram
Untitled by annika sundgren featuring Christian Louboutin shoes

Torsdag- svinkallt

 
Find me on Polyvore

I dag är jag ledig men har i alla fall varit uppe och skjutsat barn i kylan, burr. Jag tog till och med på mej min fjällräven jacka!
Har suttit lite vid datorn på förmiddan men ska sätta fart med mina foto album snart!
Jag har också pratat med länsstyrelsen ang min mans handledarskap för våra två äldsta som ska ta körkort, dom gick en kurs i måndags så jag ville bara kolla om intygen kommit in , människan jag pratade med hade en personlighet som en gråsten, hur kan man ha nån sån som överhuvudtaget har person kontakt!!? Hon va i stort sett tyst i telefon så jag fick kolla flera ggr att hon va kvar :(
Hoppas nu att ni alla får en fin torsdag!!
kram kram

RSS 2.0