HALLOWEN

Va uppe med tuppen i morse men va ändå lite sen, hade ganska stressig dag och har fått springa mellan avgångarna.
Ska upp nästan lika tidigt i morgon så jag hoppas att jag kan somna snabbt  och att man får lite andrum på jobbet när man kommer dit. R är inne i stan och hämtar yngsta grabben på Fryshuset han har varit på nån konsert , har faktiskt ingen aning om vad det kom så hastigt på i dag på eftermiddan.
Just nu har jag bara lill tjejen hemma så vi ska krypa i säng nu.
Vi hörs mer i morgon
Happy Hallowen!!!!!!!!!!!!

Ledig dag = stress

I dag har jag mestadels jagat yngsta dottern som har massa läxor att ta igen sen hon va sjuk förra veckan, och hon ska bara göra massa annat skit före hela tiden . Så fort man gör nåt annnat så sätter hon sej framför datorn.
Jag har i alla fall hunnit  med tandläkaren, handla (godis till hallowen) och tvätta TOALETTERNA . Jag vet inte men här kan ingen annan ta egna initiativ och göra rent nåt vilket gör mej tokig, det spelar ingen roll vad man säger. Om två dar så kommer toaletterna se lika djävliga ut igen, ska man behöva stå bredvid med toa borsten i högsta hugg när nån är där och lika dant med handfaten , svårt att skölja bort tandkrämen efter sej!! morrrrrr
Ska nu ta en vals med min lilla råsa dammsugare och sen blir det pannkaksdags!
Tack och lov så kunde R hämta lillsnorp i stallet så jag fick lite extra tid!!!
I morgon börjar jag jobba 04.30 så upp 02.30 och fixa mej o. iväg , måste väl räkna med att få skrapa rutor i morrn!
Ska försöka hinna skära ur pumpan i kväll tillsammans med lilltjejen.




 


Pumpa-pyssel
Gör din egen
Jack-O-Lantern!

 Ta en stor, fast pumpa utan märken. Skär ett stjärnformat, sexkantigt lock i toppen på punpan. Vinkla kniven mot mitten så att lockets är större i ovankant, detta hindrar locket från att falla in om pumpan krymper.
Skrapa och gröp ur pumpan så att det blir plats för en ljushållaren i botten. Gör inte väggarna för tunna, då kan pumpan sjunka ihop.
Måla ett ansikte på pumpan.
Skär ut munnen, var noga med att skära den ovanför där punpan rundas av mot botten, annars finns risk för att pumpan kollapsar. Stick in och dra ut kniven. Såga inte, det är lätt att slinta.Skär sedan ut näsan och ögonen. Du kan också skära ut andra former än ett ansikte, använd gärna en kakform för att markera konturerna.

Gör botten platt för ljuset att stå på. Ta ett kort, kraftigt ljus (helst blockljus) eller värmeljus och placera det i pumpan. Sätt på locket och akta dig för spökena! Lämna aldrig en brinnande pumpa utan tillsyn!
Tänd ljuset och sätt på locket.





Tycker du det verkar jobbigt att göra en riktig Jack O'Lantern?
Här är ett fusktips:
 
Köp små punpor och skär ut en grop lagom för ett värmeljus i toppen, vips har du en värmelykta med Halloween-känsla!
Eller gör små Jack O'Lanterns av stora paprikor i olika färger. Fint blir det med ett arrangemang av flera lyktor på bordet, eller kanske en på varje tallrik?!


 Spökhuset
 HALLOWEEN
 HEM


Mary's Little Lamb -  Graphic Garden - Cute Countryside Graphics
-
 Copyright © Ulla-Jane - 1999 -2001

 





kram

Natt sudd!

Kolla in dessa fina berlocker som finns hos kyss johanna

       jätte söta men dyra!!

Har alldeles nyss kommit hem ,nu i kväll blev det tyvärr en försening på en charter avgång till Mauritius pga av tekniska problem , dom var tvugna att flyga in delar från england men konstigt nog inga sura miner!
För er som inte varit på Mauritius, det är en lång resa värd besväret!!


Själv tycker jag bättre om denna lilla ö än Thailand .

Alla barn är nu hemma , dom två i mitten va på fest tidigare . Den äldre var nog inte helt nykter men var städad !
I morgon så ska vi hoppas att lilltjejen ska kunna få sitt återbesök på Ackis för sin infektion i skellettet utan att dom ringer återbud 45 min innan, håll tummarna. Stora tjejen ska till sjukgymnasten för sitt ryggont och sen hörde jag talas om att någon ville ha nya skor så det ska väl fixas också!

Ska nu som vanligt hänga upp tvätten som är klar och sen blir det dyka i säng, tröööööööött!
sov sött!!

Bra möte!

Har nyss kommit hem från mötet med lilltjejens lärare och kurator , det känndes jätte bra och jag tror att F snart ska
kunna känna att det funkar i skolan igen!! Skönt för alla inblandade.
Ska nu alldeles snart hasta iväg in i duschen och dra till arlanda för att tillbringa kvällen med div spännande avgångar hehe , slutar 23.00 , så alla andra ha en bra dag och kväll!
kram

Miss i nassen !

Jag skulle inte skriva mer i dag sa jag men just nu sitter jag och väntar på en maskin med tvätt och dricker en kopp te så då hann jag skriva i alla fall.
Har sprungit bena av mej från gate till gate i dag men det är bättre än att sitta i check in hela dan. Det har i alla fall varit skönt att jobba kväll för en gångs skull och slippa gå upp i ottan!
I morgon bitti ska vi ha möte med lillsnorpas fröknar och skolkuratorn så att dom en gång för alla  ska kunna sätta sig in i hennes situation och hjälpa istället för att stjälpa i skolan. Kuratorn är supergo och vår dotter älskar henne , hon är kognitiv i sitt sätt att arbeta och ingen psykolog ( hatar såna ) och hon har varit ett stort stöd för F.TACK!!!
Ska springa ner och hänga tvätt nu och sen ska jag sova sju kvart i timmen!
sov sött!!

Jobba jobba jobba

God  morgon, hehe
Ska alldeles snart hoppa in i duschen och åka o. jobba. R har haft sin bil och släpkärra inlämnade på verkstan på morgonen så jag har haft lite frukost sällskap mysigt det brukar jag inte ha på vardagarna, skjutsade honom för nån timme sen så han kunde hämta bilen och åka o. jobba.
Yngsta dottern är i stallet och "jobbar" hjälper till med daglägret som är i dag och i morgon , hon e så stolt att hon blev tillfrågad och hon skulle få betalt. KUL!!!
Äldsta dottern har ju varit i Karlskoga över helgen och kommer hem i kväll och pojkarna är hos sina flickvänner.
R har några grejer han måste komma i håg i dag , fota sej för körkortet har gått sönder , vaccinera sej och pojkarna, något jätte försenat skulle skett i juni för tbe (fästing vaccin) och han måste till banken . Ska bli kul att se om allt blir gjort äntligen!!
Ja då var det dax att krypa i jobb stassen!
Jag jobbar till 23.00 så jag skriver nog inget mer i dag!    Kram


Sex and the City!!




Såg SATC härom dan , älskade den !!

Trädgårds fix !

Ska alldeles snart gå ut och klippa gräset en sista gång och plocka ihop trägård möblerna.
Vi funderar på att kasta möblerna så att vi måste köpa nya i vår annars bli det väl som vanligt att vi plockar fram de gamla så länge och sen blir det inga nya.
Jag skulle vilja ha en soffhörna samt matbord i vart och vitt
                           

Nåt i den här stilen!!

Torsdag och snart fredag !!

Äldsta grabben har prov i morgon så han varvar datorn idag med att plugga, hehe
Har varit in till Uppsala en snabbis i dag , skulle till Rusta och köpa schampo och balsam och lite annat smått och gått
åt äldsta dottern som ska åka till sin "andra familj" i Karlskoga , egentligen är det ett gammalt ex och hans familj men det har blivit som en extra familj med massa extra syskon som om hon inte har nog redan som det är. Haha Dom är urgulliga hela familjen!! Hon åker i morgon ifrån Stockholm direkt efter skolan så det har packats en hel del här i kväll.
Är ledig hela helgen så jag hoppas att vi ska hinna med lite grann här hemma på tomten!
Inköpen idag blev:
     x3 st en var åt dom äldsta barnen   en super bra damm vippa så man lättare kan damma golvlister och sånt som man inte når 
 samt lite till men det fanns inga bilder!


Familjen har redan gått och lagt sej och jag ska sätta mej och glo på tv tills tvättmaskinen är klar!
sov sött
kram

God morgon!

I går var det så stressigt så jag hann inte skriva nåt, gick upp 02.30 åkte och jobbade slutade 13.30 och åkte då till Uppsala och köpte skurhinken som jag pratat om samt disktrasor som också stödjer råsa bandet  allt på Coop Forum  och när jag ändå var i närheten så gick jag in på Rusta  för att köpa microfiber moppen som jag visat bild på tidigare , hittade det jag skulle plus lite till så klart. Jag köpte jätte fina grejer till vårat kontor på firman brevställ o.dyl i svart skinn imitation. Det kommer att bli skitbra när vi blir färdiga!!

                  

När jag kom hem var jag och hämtade upp stora tjejen vid tåget och vi va in på ica och handlade lite mat sen var jag tvungen att röja efter barnens morgonbestyr när vi väl va hemma , det va inte så snyggt och frächt i köket , bytte om och sen var det dax för utvecklings samtal för yngsta grabben och det gick faktiskt över förväntan kul !!!!
Sen bar det av hem igen fortsatte med städning och R lagade mat , tittade på äntligen hemma med ett halvt öga och försökte ha ett snack  med yngsta tjejen Puh. När klockan väl va 22.00 så kunde jag sätta mej och ta det lugnt och självklart så slocknade jag i soffan så jag missade slutet på livvakterna...


I dag ska jag försöka att slippa stressa runt så men måse försöka få till ett läkarbesök åt lilltjejen! 
Kram 

måndag igen !

Gud vad tiden går fort , tyckte nyss det var måndag! I morse skjutsade jag lillsnorpa till skolan för hon ville åka förbi
macken och köpa blommor , dom skulle på allhelgona vandring i ga. kyrkan i dag och hon ville lägga blommor på några av våra släktingars gravar och det kan man ju inte säga nej till . Hoppas dom fick en mysig utflykt trots det pissiga vädret!!
Själv har jag suttit och fixat mina naglar, i hate to do it on my self!! Men det gick väl ok , tar sån tid bara. Ska ta och skriva färdigt för sen måste jag dammsuga , det dammar när man filar akryl.
I dag så blir det nog korvstroganof till middag, enkelt och gott!

   Så här blev naglarna!     

Dagens outfit blev enkel, Jeans jacka h&m mys dress Gina
  ( f.....n varför lägger sej vissa bilder , det bara går inte att rotera dom)

    och skor lacoste inköpta i Skövde i somras.


Städ dag!

I dag har jag städat hela dan , skitkul hehe
Har tyvärr inte kommit till skott och kunnat köpa ett sånt där råsa vileda skur set, vår ica har inte alla olika och jag vill ha ett moppskaft som har skruv grej nertill eftersom att jag älskar microfiber moparna som finns hos rusta men en vanlig hink vill jag ha (hoppas att det går att köpa så,får nog kontakta vileda )
(moppen från rusta , finns i olika färger)
Orkade inte laga nån middag så det fick bli take away från Thai restaurangen där vi bor.mums
Alla barnen är borta utom lilltjejen (alltså ingen ska hämtas utan sova borta) så vi tog ett glas vin till maten
och sjönk sedan ner i soffan, den  är så skön, och  slocknade självklart inan man hann se det man ville.
 (soffan heter Stefano och kommer från Chilli )
Ska nu hasta i säng och försöka få med mej maken från soffan!!
kram

snart ledigt

Ska ta och hoppa in i duschen snart och åka o. jobba. I dag är i alla fall tiden mycket bättre
I går fick lillsnorpan börja rida igen efter en lång behandling för sitt ben, vilken lycka . När
min man kom och hämtade henne så gick hon som Zeb Macahan hon har ju inte ridit på
flera månader men i övrigt så var det som vanligt. Duktig kicka!
   På söndag så blir det dags att sitta upp i sadeln igen.
Slutar vid 18 tiden i dag , skönt då får man i alla fall kvällen hemma med familjen!
Dagens outfit känns ju kanske inte så spännande eftersom jag ska jobba och
då blir det ju uniform ( otroligt skönt dock att inte behöva fundera över vad man ska ta på sej
speciellt tidiga mornar)
I dag blir det kjol, väst, tee,skarf o. kavaj , jag skippar kepsen!

Stödj råsa bandet

Har precis kommit hem från jobbet och stannade till och handlade på vägen. Sprang på dessa söta städ redskap som också stödjer råsa bandet allt från vileda.
                       
Ska ta och studsa i säng en stund  nu så jag får några extra timmars sömn det här dygnet!!!!

Avbokning

Tror ni det blev nåt läkarbesök i dag  , nä då 45 min innan vi skulle vara där så ringde dom och avbokade ,personalbrist!?
Vi fick en ny tid den 29e , så vi får  hoppas att det går bättre.
Hann med många samtal när det inte blev läkarbesök eftersom jag ändå var vaken. Har pratat med yngsta tjejens kurator och rektor så att vi kan få till ett möte snarast så hon får den hjälp hon behöver för att komma in på rätt spår igen.
Vi hoppas verkligen att hon kan få fortsätta att lyckas i skolan i stället för tvärtom. Jag har även pratat med yngsta grabbens rektor angående hans tyska lärare och vi kommer inte längre just nu , dom ville ha till stånd ett möte med läraren(en kvinna) men min son vill inte ,det har gått för långt , så nu får han läx tid i stället för tyska . Tjoho vilken lösning, enkel för skolan i alla fall. Jag funderar faktiskt på att prata med skolverket och göra nån typ av anmälan, det kommer ju bli fler barn som blir lidande!!
Måste hasta i säng nu har lika sjuk arbets tid i morron som i dag , så jag hinner väl snurra några varv på kudden i alla fall innan klockan ringer!
kram & god natt

 älskar Lexington !

Arla morgonstund

Ja då va arbets dan till ända , puh vilken pärs. Har alldeles nyss kommit hem och bytt om , det fick bli nåt ledigt i dag.
 jacka H&M likaså den svarta klänningen och tightsen på fötterna mc boots och snart åker min favorit
halsduk på även den h&m. Hade det inte varit för att vi ska i väg så hade det blivit , ja gissa ..... mysdress!!!
Jag och yngsta tjejen ska till ackademiska på ett återbesök för hennes del  då hon tidigare i höst fick en bakterie infektion i skellettet i benet och har efter det ätit penicillin i 6 veckor så nu hoppas vi att allt är bra!! Håll tummarna!!
kram

Kalabalik i skolan

Fick åka och hämta yngsta dottern i skolan i dag hon hade fått ett frispel , skit jobbigt. När hon blir arg så kan hon inte kontrollera sej . Allt har funkat så bra ända sen skolstart och så blir det så här. Hon har en impulskontroll störning som hon också medicinerar för (alltså inte adhd el. damp ) vilket har pågått sen i våras och funkat bra.
Jag har varit ledsen för hennes skull och hon har gråtit floder för att det gick åt skogen idag, hon vet att hon gjort fel
men kan inte säga varför det gick snett så vad göra ? Jag har kontaktat hennes läkare och hennes kurator så att vi får fortsätta med hennes samtal vilket hon själv har tyckt varit bra.
Man känner sej som en riktig bov när sånt här händer kring ens barn och hjälplös :( man frågar sej om o. om igen om vad man kan göra för henne för att det ska gå bra.
Skola däremot är väldigt duktiga på att bara tala om att beteendet är oacceptabelt och jag vet inte ,men tror dom att vi accepterar dåligt uppförande eller?

sov gott!
själv så ska jag upp 02.30 igen , usch ett sånt gnäll det blev

Vill ha...

Jag skulle behöva en ny morgonrock och denna gång vill jag ha en svart
och ett par tofflor som passar till      dessa finns hos chique.se.

Jag visste väl att jag hade rätt ........

Jag har ända sedan i juli letat efter min äldsta sons pass och bankdosa som han hade med sig till Malta i början av sommaren. Han har varit bombsäker på att han gett grejerna till mej men dom har inte legat där dom ska och jag har bett honom att leta i sitt rum vilket han säger att han har gjort 1000 ggr , man börjar ju fundera i fall man blivit knäpp.
Nyss var jag in i hans rum och skulle lämna en grej och kollade då i hans gardurob och vad hittar man jo pass o. dosa haha jag hade rätt i alla fall!!!!!!!"!

 

God morgon alla glada !!

I dag är jag  ledig, skööönt. Hade väl tänkt att mestadels slappa men lite städa blir det nog också.
Som vanligt på lediga dagar så åker mysdressen på , det är så skönt att bara mysa runt.
Helgen har varit sjukt stressig , jobbat mina sjuka tider och sen försöka hinna sova och göra annat också.
I lördags kväll tog vi med alla barnen på spökvandring i Gamla Stan , spännande historier samt att man fick se
gränder man inte visste fanns. Vi är dåliga på att se vår egen vackra stad! Vi hade i alla fall en mysig kväll, även barnen
gillade det allihop från liten till stor. Vi tog med oss barnens gudmor med familj också som vi inte träffat på jättelänge.



I söndags var det barnkalas, min lilla systerdotter fyllde fem !  Vi var där och fikade hela familjen
Grattis sötnos!!
Hela helgen har det också pluggats Afrika här hemma yngsta tjejen skulle ha prov i dag så det har varit stressigt, vi fick reda på det i fredags. 22 sidor i boken och anteckningar samt kartor med alla länder,städer,floder,sjöar och berg.
Hon har inte varit glad men nu är det över och hon har varit jätte duktig!!   

              <3 <3  <3   :)


kramisar!!!

Uppe med tuppen

I morse var det bara att pallra sig upp ur sängen igen, klockan började ringa vid 0300 usch vad jag inte gillar dom här tiderna. Jag var hemma lagom tills lilltjejen slutade skolan , hon har stort afrika prov på tisd. och behöver mycket övervakning för att det ska bli nåt plugga av. Vi läste i alla fall igenom alla 22 sidor tillsammans innan jag slocknade .
Nu på kvällen ringde hennes fröken (hade bett henne ringa) . Det  var ett mycket givande samtal, hon har verkligen båda fötterna på jorden och brinner för det hon gör och för dom hon gör det för, eleverna. Det är så himla roligt att det finns såna här äldsjälar, till och med i Knivsta.:):)
Outfiten för i dag har ju inte varit den roligaste , en sas uniform och nya skor (dom var sååååå hårda i skinnet , kommer ta tid att gå ut ) jätte snygga väl hemma så får mysdressen jobba hårt en sån här dag.
kram och god natt !!

Matplaner i stöpet igen

Kan inte få tag på den j....a  såsen från kelda så det får bli nåt annat i dag.
Försöker få tag på lillsnorpan  men  hon svarar ju inte i telefon.
Måste leta rätt på en skol katalog!
kram

Sista dan på ledigheten :(

Har varit en lugn morron i dag förutom att jag vaknde med huvudvärk , förmodligen pga av vädret.
Det är så grått och trist ute så jag tror jag smäller av.
Gårdagens irritation över skolan slutade med att vi nu är osams med rektorn på sonens skola , men hellre det än att
ungarna ska behöva lida!!
I dag fick outfiten bli en råsa variant av gårdagens, hehe ( jätte snyggt , gick inte att rotera bilden hur jag än gjorde men jag får väl bli liggande ) Skönt att se att gravitations krafterna inte slutat fungera hakan drar sej neråt !! :) hehe
I dag ska vi försöka äta kyckling i örtryddad sås  om min man kan hitta såsen nån stans. Det är kelda som bytt namn på alla sina såser , varför ?? Den heter nu i alla fall heavenly herbs såg jag på arlas hemsida.
Denna kyckling rätt är både god och enkel att göra
ca 4 stKycklingfileer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
smör
4 st rödlökar skäres i klyftor
100 g  haricots verts
ca 2,5 dl heavenly herbs sås från kelda
1 dl vatten
färsk timjan 
Krydda och bryn kycklingen ta sedan upp den ur pannan. Skär lökarna i klyftor och fräs dom tillsammans med bönorna i smör, tillsätt såsen och vattnet, lägg i kycklingen och låt sjuda i ca 15 min under lock.
Strö over lite färsk timjan
Servera med tex ris och vinbärs gele
kram och lycka till!!

SKOLAN GÖR MEJ TOKIG

Ännu en morgon med stress , yngsta tjejen sprang ifrån sin mobil så den fick jag åka ner till skolan med. Hon måste ha den med för den larmar när hon ska ta sitt penicillin vilket är flera ggr om dan ,suck.
Passade på att ringa skolverket när jag ändå va uppe tidigt för att kolla med dom hur man går till väga i yngsta sonens tyska fall. Han läser tyska på högstadiet i åttan och läraren är rent ut sagt otrevlig mot ungarna , åtminsrone vissa. Läraren har redan efter några veckor talat om för min son att han inte kommer att få betyg till jul vilket är märkligt då dom dessutom har rätt till extra stöd om dom liger efter  dessutom har den här tyska gruppen reducerats kraftigt i form av avhopp till nåt dom kallar språkverkstad sv o. eng som faktiskt i första hand är till för dom elever som inte har tillräckliga kunskaper i dessa ämnen för att få godkänt , man får inget betyg i detta.Dom elever som hoppat av har gjort det pga läraren vilket är helt vansinnigt. Om barnen efter gymnasiet vill söka högskola så måste dom ha betyg i alla ämnen även språkvalet. Min sons tyska lärare tycker att oliver ska ha språkverkstad i stället för tyska men han har vg i både sv o. eng så det tycker inte vi och i går så pratade han med rektorn och talade om hur han kände för den här läraren och då tyckte hon att han skulle ha so i stället för språket , vilket alternativ !!Visserligen ligger han inte bra till i so men då ska han ju få stöd i det eller så får han helt enkelt skärpa till sej bara det är ju inga konstiga ämnen.
Varför måste eleverna flytta sej och välja bort ett valt språk som dom har rätt att lära sej , varför kan man inte flytta på lärare i stället och se över kompetensen och kanske ha lite koll så man faktiskt har lärare som gillar att jobba med barn. 
Det här är ju tyvärr inte första gången nåt sånt här händer i Knivsta, i våras slutade vår äldsta dotter 9an och två veckor innan nationella proven i matte så talar läraren om för oss att hon inte kommer få betyg i ämnet. Jag kopplade in mina föräldrar som är gamla lärare mamma mellanstadie och pappa ma o. kemi lärare högstadiet dom hjälpte henne under dessa två veckor och hon själv var jätte duktig och repeterade 30min om dan och så klarade hon nationella också hon skrev vg men inte var det tack vare skolan . Det visade sig att berörd lärare hade tryckt ner henne så fruktansvärt att hon tappat tron på sina kunskaper . Båda mina  föräldrar sa att kunskaperna fanns där men inte självförtroendet att använda dom. Hur i hvete kan man bara ha lärare som trycker ner sina elever på det sättet, hon hade till och med talat om för hela klassen att hon inte gillade att undervisa utan att det var ju bara ett jobb. Dottern klarade i alla fall sitt betyg och kom in på gymnasiet, tack o lov.
Summan av kardemumman står ju svart på vitt i dagens Uppsala nya att Knivsta skolor är sämst!


mjukisdress och äppelplock

I dag fick det bli min nya mjukisdress från Gina tricot  den bruna.                   Har hållit på och plockat med tvätten och varit ute och plockat av lite äpplen.
      
Måste nu börja fundera över vad vi ska äta till middag och fantasin lyser med sin frånvaro!
Tog en fin bild på dom fina pumporna som jag fick av mamma och pappa

God morgon !!

Va tvungen att va uppe med tuppen i dag igen eftersom yngsta sonen försovit sig och behövde skjuts till skolan, jag som trodde jag skulle få ligga i sängen o. dra mej nu när jag är ledig :(
Va inne på en kompis hemsida nyss och kollade deras produkter , jäääääätte fina . Dom heter BB-sweden och säljer och tillverkar beslag, kolla va fina

       

I dag ska det fejas här hemma samt tvättas , så skönt  när det är klart och luktar gott !
Hörde precis Kid Rock  - All summer long  på radion , tycker den är super !!!

Hantverks Akademins Gymnasium

Vår äldsta dotter går på Hantverks akademin och hon trivs som fisken i vattnet . Dom får prova på alla verkstäder nu under hösten innan dom väljer inriktning.
Här är lite av det hon gjort
                 

  

slingor

Äntligen har jag fått mina slingor gjorda o. topparna klippta!!!
 snyggt va , dom var tvugna att lägga i mer i fram!

 

Mys helg!!!!

Vi tog ju in på hotel över helgen så vi fick rå om varandra  och vi hadde det ur mysigt!!! Vi bodde på  Clarion Hotel Sign Stockholm  det var jättefint. dom har både Selma city spa och Aquavit  där.

                                                            
I fredags efter vi checka in så strålade vi samman med våra polare i baren på hotellet och sen gick vi till Stockholm Fisk och åt en fantastisk middag!! Sen gick vi runt lite på stan och provade barernas olika dricka Hick hick.     Ice Bar , kul men jätte äckliga drinkar !
Lördagen tillbringade vi på stan med shopping  och vi sprang ihop mrd min lilla kusin i pk huset, jättemysigt.
              
                  


Inköp 
Stövlar Din sko  
Smycken Glitter
Mys dressar och Tee Gina Tricot
Pälsväst och tjock tröja Bik Bok
Halsduk H&M
Skorna köpte jag i en butik i götgats backen

Lördags kvällen tillbringade vi i Gamla stan , det var länge sen vi strosade runt där man blir så hemma blind.
Vi åt en underbar middag på Mårten Trotzig !!  Innan vi gick i säng så tog vi en drink i hotel baren.
Söndagen så åt vi frukost och checkade ut och sen åkte vi upp till söder och gick runt lite .Vi åt lunch på Muggen i
götgatsbacken.
Vi hade verkligen en super helg och jag vill varmt rekomendera att göra små kort turer även om det är på hemma plan!


victorias secret

Hittade massa snygga grejer på nätet hos victorias secret  framförallt stövlar

Hade faktiskt ingen aning om att dom hade skor!!!! 
VILL HA!!!!

morrn morrn!! hehe

Har inte hunnit skriva på ett par dar och här kan man ju inte ens blinka förrän det händer nåt !
I förrgår hadde jag slagsmål här hemma mellan mina två yngsta barn , det var bråk om en dator vad annars.
Grabben som är 14 puttade sin yngre syster som är 12 i magen tyckte han men det var en ordentlig smäll , hon tappade andan och han blev chockad över sin styrka sen kastade hon syrrans alla halsband i huvudet på honom så då blev ju även äldsta tjejen förtvivlad över allt som gick sönder , Vilket  j.....a  kaos!! Efter det att sonen fått massa halsband i huvet
så gick även hans näve igenom en vägg. När jag väl fått fred  på dom så var dom helt förtvivlade och satt här allihopa och plockade pärlor och var ledsna för vad dom gjort ,men yngsta dottern har nog förmodligen fått en spricka eller dyl i revbenen för hon har jätte ont. Jag ringde sjukvårdsupplysningen och pratade med dom men det var ingen fara .
Förhoppningsvis så har dom lärt sig nåt av det här,  den yngsta att man kanske inte kan djävlas med folk för mycket för till slut så smäller det och den äldre att man måste tänka först och handla sen och faktiskt lägga band på sej. Som ni kanske förstår så behöver dom i alla fall inte bråka om datorn nåt mer på ett bra tag  för den får ingen av dom använda!
I går gjorde jag i stortsett ingenting förutom att jag jobbade mellan 10 och 20
I dag ska jag städa , tvätta  och pappa kommer hit och ska hämta rått skellettet som vi hittade , det ville han ha.  Jag glömde nästan det viktigaste jag ska ju till frissan och slinga min utväxt , äntlligen.

RSS 2.0