Torsdag och nästa fredag närmar sej med stormsteg

 söt va , hihi

I dag e det lite lugnare , inte lika less men har fortfarande häcken full!! På morgonen har bilen gått i skytte trafik fram och tillbaka till skolor, bussar och tåg men alla kom i väg i tid som dom skulle !Flisan och Robin har precis kommit hem efter kort dag.Flisan har haft idrottsdag i ösregnet så dom slutade tidigare för det var för blött men allt hade gått bra i alla fall!
Själv har jag beställt lite porslin och dyl. av en uthyrningsfirma som levererar på torsdag kväll!! En sak på listan som jag kan bocka av.
     osv.
Nu ska jag bara slänga på mej nåt annat än mjukisbrallor och ta med mej Robin in till Rusta för vi måste köpa ett partytält  för vi hittade ingen som hade att hyra ut denna dag men vi kommer säkert behöva det fler ggr det e ju tre till som kommer ta studenten !! Ytterligare en bock på listan!


Jag har även fått en reaktion hos Försäkringskassan  , jihaa !!! Pengar på väg, inte en dag förtidigt!! Usch jag hatar det här jag vill bara jobba igen det e lättare så!!

  Måste förbi blomsteraffären och beställa bucketter att hänga runt halsen på ungen!! Till borden köper jag nog krukblommor eller nåt sånt
 Såna här tror jag nog det blir!!

I går fick vi våra nya trädgårds möbler så nu måste trallen bli färdig oljad så vi kan ställa grejerna där det ska stå
 Den svarta sten skivan i bordet är en snurr skiva!
Allt kommer från Ato.


Här syns kontrsterna mellan den altan del som är färdig oljad med den vitpigmenterade oljan kontra ingen olja ( det regnar ute på bilden) Jag tycker det blir rätt bra faktiskt
Häromdan så köpte min tokiga man den här och vi som hatar att kampa men sanningen  e att vi ska inte göra det heller
utan att killarna behöver ha den när dom åker på tävlingar långt bort och sen så kan han använda den när han jobbar som manskaps bod när dom e borta på jobb!
 vet inte varför bilden blev så blå.....

 Nä nu måste jag rappa på så jag kommer i väg och hem så snabbt som möjligt!!
Ha nu en riktigt bra dag!!!!
kram kram

Onsdag...

 

Så här känner jag mej just nu ! HAr massor av samtal som måste göras bla till Försäkringskassan vilket aldrig e speciellt  upplyftande för man får ju aldrig några svar ! Jag måste plocka upp plakatet,beställa band med rosett , olja trall, städa kyl och skafferi , försöka få bort lite maskrosor på framsidan , gå igenom det som måste fixas för studenten , städa, tvätta , hämta Felicia,skjutsa till ridning,handla osv osv Jag börjar känna mej smått senil för jag glömmer hela tiden saker för jag måste ha så mycket i huvet. Nu på morgonen så var det mest sura miner från Flisan men hon kom i väg till skolan ok ändå ( hon e sur på mej men vet ej varför, jag e bara dum i huvet ) när jag släppt av Flisan så ringde jag Amanda och hon va lika sur hon mot mej för hon va trött, börjar faktiskt bli lite less på det.
I går hade det varit en liten insident i skolan  som gjorde Flisan både ledsen och arg vilket färgade resten av dagen , hon skulle minsann hitta en ny familj och flytta härifrån för alla e så dumma . Det e så påfrestande när hon blir så utåt agerande mot mej och oss för att nån kompis sagt nåt som hon tagit illa upp för ( vilket inte alltid behöver ha varit nåt elakt, det kan räcka att nån tittar på henne i bland så tror hon att den personen hatar henne ). Hoppas för gudarna att det går bra i dag nu så kanske hon kommer hem med ett bättre humör..  :)
Blev precis uppring av barnläkaren som jag kontaktat ang att jag vill att tjejerna ska vaccineras mot livmoderhals cancer, så nu skulle hon skicka hem recept på gardacil, så får dom sin första spruta i mitten på juni .
Så nu har jag även blivit uppringd av försäkringskassan och det gav väl inte så jätte mycket mer än att en handläggare ska ringa under dan och om inte så får jag ringa upp i morgon igen,haha bläää
Nä nu behöver jag sätta fart om jag ska hinna med allt i dag !!
Här komer i alla fall en feel good bild från maldiverna , där jag hellre skulle vara just nu!


Ha nu en riktigt bra dag allihopa så hörs vi !
kramar från mej

Tisdag...

 

God morgon!!!
Nu e äntligen alla i väg ordentligt till skolan utan bråk och osämja!!
Ska ta och äta lite bara och sen ska jag gå ut och ta vid där R slutade i går med inoljningen av terassen. Vi använder en olja med vitt pigment i för att få den ljusa nyansen



Måste försöka bli klar med den delen av terassen på förmiddan  i dag eftersom dom säger att det ska bli regn i em.
  
Fick sms från R både i går och i dag , överlycklig över att få köra såna här , hihi
 enkel klädsel här hemma i solen , top och jeans shorts!
Ska försöka hinna med att träna en liten stund i dag också för jag hann inte i går, måste ju komma i bikinin till semestern!
I går kväll va jag och Felicia i alla fall in till Ackademiska  sjukhuset och hälsade på den geting stuckna Robert och han mådde under omständigheterna bra, såg rätt pigg ut !! Han e ju även kompis med alla Flisans syskon så vi hade många hälsningar med oss samt en stoor choklad kaka !!
 Orkiden i sovrummet e ju helt fantastisk den bara blommar och blommar och blommar!!!
Vet ej om jag visade dom nya sänglamporna som jag fick när jag fyllde år  men så här blev det  i alla fall


Hoppas nu att ni alla får en underbar dag  och att vi blir förskonade från regn!!
kram kram


 -Helena :Det e typ en sån här bil som Robin har tittat på och vill ha , samma färg och modell i alla fall !!

Måndag...

I dag har det varit mycket att stå i . I morse va jag såååå trött R hade ringt mej säkert 10ggr utan att jag märkt det så det blev lite stressigare än vanligt. När väl alla var i väg till skolan så åkte jag och solade i 10min, lagom, och sen bar det av hemåt till mina maskrosor som skulle få sej en liten dusch med round up vilket dom också har fått så nu hoppas jag att jag blir av med dom flesta !
  +  =  bra hoppas vi

Jag har även hunnit med att måla färdigt räcket på balkongen så nu e det klart också!!!!!  Nu ska vi bara försöka ta tag i inoljning av altan däcket också , sen e vi klara . Huset får målaren måla!!!


På förmiddagen så ringde Felicia och va jätte ledsen så jag trodde att nåt gott på tok och det hade det visserligen men inte med henne utan hennes favoritkille i skolan , Robert i 9an hade blivit getingstungen  och fått åka ambulans in till Ackademiska i ilfart för att han hade fått en rejäl allergisk reaktion och kunde inte andas så hon va nästan otröstlig så hennes assistent skjutsade hem henne och så tog vi en fika . Roberts mamma ringde sen i alla fall och talade om att allt va ok med honom och hon skulle kolla upp om han får ta emot besök i dag!!

Sen har vi även haft besök av Kicki och Kristin från Bup i dag men som vanligt så vill inte Flisan prata men vi har sagt att vi fortsätter att träffas i alla fall så det är bekanta ansikten i fall det blir nåt akut nån gång !
Nu ska jag dammsuga och sen ska jag duscha och åka och handla lite!
           ( vill ha en sån hello kitty dammsugare , den va ju skitsöt )
Ha en skön eftermiddag!!
kram kram

Söndags enkät...om mej

 Vacker magnolia!!


Min bloggvän Helea har bett mig svara på dessa frågor och nu gör jag det. Samtidigt skickar jag dem vidare till två andra bloggvänner! eVis eVis, och Mindy och förresten alla andra bloggvänner också! 


Vad äter du mest för mat?
Så här års mycket grillat med klyftpotatis och sallad och så älskar jag fisk förstås!!!!

På kalas, är du den som sitter kvar vid bordet eller hjälper du till att duka av?
Jag brukar vara den som hjälper till , har jobbat som servitris många år så det går ju lite fortare när man kan bära mycket och sen hatar jag att bara sitta och titta medans alla andra får jobba!

Var sitter du mest och bloggar?
Just nu vid vår stationära dator i  arbetshörnan på övervåningen annars gillar jag soffan!

Köper du ofta trisslotter?
Nån gång om året

I vilken stad eller vilket land har du tillbringat din bästa semester?
Mauritius och "Mallis" faktiskt ( jag och min man förlovade oss på Mallis ) 

Vilken TV kanal tittar du helst på?
Definitivt 3an och 5an


sköna söndag...

    
Så här vore skönt att få tillbringa sin söndag, men själv har jag inga planer för dagen. Har precis ätit frukost  och ska snart hoppa in i duschen!
 

Tänkte också fixa mina naglar och byta lack i dag sen får vi se, R pratade precis om att gå på cirkus i em 
    

Hoppas att ni alla får en fin söndag så hörs vi senare!!!
kram kram

Lördag

I morse va Felicia och R uppe med tuppen , 05,00 rättare sagt för dom skulle va inne i Uppsala med Flisans klass och stå och sälja loppis grejer till klassresan. ( måttligt roligt för R på en av hans få lediga dagar, puss min älskling för att jag slapp). Flisan hade i stort sett sålt allt som hon hade med sej, tror att dom nästan fick ihop 4000:-, duktigt jobbat!!!
Själv har jag målat , bättrat på trappan inne där det blivit avskavt och sen har jag fixat några fula märken på väggarna vid trappen, som blev av att en väska åkte ner ända uppe från vinden ! Har även fixat till väggarna på lite andra ställen , det blir ju så vitt och rent och fint ,hihi !!
  

När R och flisan kom hem så hade han köpt denna ( inte på loppisen utan på Upplands motor )


Du e bra du min älskling!!!!!
Så fort som trappan har torkat någorlunda så ska jag ta och städa lite här , slänga in en tvätt och förbereda middagen!

 
Apropå ingenting,så fick jag blusen i går och den passade perfekt .Den kommer bli toppen till jeans och shorts i sommar!!!! Även dessa plagg kom samtidigt!
   

Skorna e till Flisan som hon ska ha på bröllopet i sommar , det visade sej vara exakt samma färg som hennes klänning vilket va super men vi va tvugna att skicka tillbaka dom och ta en strl större!

Dessa fick också flytta hem till oss!
Ha nu en riktigt bra dag!!
kram kram

Paaanik....

Panik, jag måste komma på nåt bra att ge vår son i student present men det står helt still i huvet. Är det någon som kan komma med några bra förslag så vore jag jätte tacksam!!!!


I dag hade jag tänkt att måla i lite fläckar på väggen i trappen samt måla i lite där det blivit avskaft på trappen men det gick tyvärr inte då min kära make tagit hem helt fel färger så han får göra ett nytt försök i em när han åker till kontoret!

Skulle ha vit väggfärg och svart lack färg men fick hem grå och svart väggfärg.....
Jag hade också tänkt att gå ut och försöka ta dö på mina maskrosor med round up men då får det inte va risk för regn , så det vågar jag heller inte göra i dag och måla klart balkong räcket är ju också uteslutet om det e risk för regn, hum
 
I går köpte jag en jätte söt blomma eller rättare sagt smultron på båge att ha i kruka , som nu står på vår trapp.

 
Hoppas nu att ni alla får en underbar dag!!
kram kram

Städdag......

I dag har det städats och fejats  här hemma , lister,trappa,badrummen, fösterbrädor ,dammats, dammsugits och skurats mm.!!


Det e ju ingen favorit sysselsättning men det blir lite roligare med lite råsa.....
I morse fick jag denna bild från pappa , han och mamma va på väg ut till landet
 inte utan att man blev lite avis...

När jag höll på och letade bilder till Robins plakat häromdan så hittade jag dessa på tårtor som jag gjort åt barnen då dom va mindre


    Allt e gjort i marsipan,text och gubbar och själva täcket till prinsessen
( Robin är i dag 19, Amanda 17, Oliver 15 och Felicia 13 )

Ska göra ett nytt försök nu när Robin tar studenten fast jag har beställt själva tårtorna så dekorerar jag dom själv!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi handla lite mat jag och Flisan. Hon har för övrigt varit ute bland grannarna i dag och samlat ihop tomflaskor,loppisgrejer och rensat ogräs mot betalning till en klass utflykt som dom ska göra om nån vecka eller två, tror att dom ska till Grönan men e inte säker .
Hoppas ni andra haft en lite mysigare dag än jag och att fortsättningen av dagen blir fin!
kram kram

Onsdag och skolveckan är slut.....


I dag har det gått relativt smidigt här på morgonen och dom barn som skulle kom i väg till skolan i tid , Amanda och Olivers Sara är däremot lediga så dom e fortfarande kvar hemma en stund till . Själv tänkte jag att jag skulle ta och träna lite och ev. få lite sol på kroppen. På morgonen nu så har jag ringt massa samtal och fixat lite som jag va tvungen att fixa . I går så  skulle jag fixa mina naglar och började tappert  med att klippa av mina som jag hade för jag tänkte sätta på lösnaglar men så bestämde jag mej i sista sekunden för att mina stackars naglar skulle få vila från acryl ett tag så nu har jag jätte korta naglar och det känns jätte konstigt ,har nog inte haft det dom senaste 25 åren ( fan nu kände jag mej så där gammal igen ).
 så här blev det och nu e det bara au naturel med lite råsa lack på!
I går va jag även i väg och lämnade in båda lap toparna som vi nyss köpte , vi bytte Flisans tights som hon köpte härom dan, jag beställde ett student plakat och jag köpte en topp och en cluth på hm sen var det matlagning och städning som stog på chemat så som vanligt slocknade jag i soffan och vaknade mitt i natten. Jag hatar när jag somnar i soffan man får ju ingen ordentlig sömn då  och jag vill ju ligga bredvid min älskling  men lik förbannat så slocknar jag var och varannan kväll. hum....

Ha nu en riktigt bra dag , nu ska jag gå och hjälpa Amanda att föna håret !!!
kram kram

Ny vecka nya tag !!!

I dag fick Felicia börja samtidigt som alla andra så nu e alla i skolan utom Robin  som börjar 10,30.
Ska försöka hinna med att träna , ligga på spikmattan och fixa mina fötter medans Flisan e borta !


Hoppas att R lagt fram kvittona på våra lap tops så jag kan lämna in dom IGEN annars får vi ta det i kväll eller i morgon!
Ska gå ner och hänga ut killarnas cross kläder nu och sen blir det pilates!
Ha en underbar dag!!
kram från mej

17e Maj



Grattis Norge till vinsten i går !!!!!! Och till alla norrmän , ha en riktigt fin 17e maj !!!

I går  målades det här hemma , R grundade alla räcken där färgen försvunnit när vi spolade rent dom och jag fortsatte med lakans tvätten!! Sen på kvällen blev det schlager !!!!





Det vita på gräset är färg som flagat och som vi blåste av med högtrycken!

I dag har vi fortsatt med målandet men i dag var det min tur , R målade några kryss på balkongen och sen var det dax för cross åkning för killarna ! När dom åkte i väg så åkte jag åt andra hållet och hämtade Amanda vid tåget , så när vi kom hem fick jag efter längtad hjälp, TACK MIN UNGE !!!!!!


Vi hann med hela räcket nere men färgen räckte inte till utsidan på balkongen så det får bli en annan dag, det måste vi ta med stege ockå så man bör va två en som håller och en som målar!!
Det är i alla fall riktigt skönt  att det nästan e klart , hatar nämligen att måla och har dragit mej för det !!
Nu kom Flisan och R precis hem så nu e det dax att laga mat !!! Städningen är klar redan och sen blir det soffan för jag känner mej rätt mör!!
Ha nu en skön kväll!!
kram kram

Fredag, gud så skönt..

Här flyter veckorna på någorlunda bra och Flisans skolgång  gör framsteg!!  I morse var det dock inte så muntra miner här hemma men det va bra innan jag droppade lillfröken i skolan  vilket e huvudsaken så får vi ta en diskussion här hemma sen i kväll!!
I dag håller jag på och tvättar lakan  och som jag sagt förr så hatar jag ju att behöva bädda vår säng med dessa stora täcken för dom e så ruskigt tunga men det e skönt när det e gjort!


Flisans lakan hänger redan på tork  och våra ligger i maskin , vet inte om jag hinner tvätta allas i dag annars får jag fortsätta i morgon!
Har även hunnit träna lite pilates och ska nu lägga mej en liten stund på spikmattan sen blir det duschen!!
Snart e det dax att hämta Flisan och sen måste vi handla lite mat och ev. åka in och lämna in både vår och Flisans lap top som vi precis köpt den ena fick vi tillbaka i förrgår för den funkade inte alls från början men den funkar fortfarande inte och Flisans låser sej och står och brummar hela tiden plus att musen inte funkar längre , vilken tur man har så säg!!
Ha nu en skön dag!!
kram kram

ps. Va in på hm.com i morse och fick tag i blusen som jag ville ha hoppas bara att den inte blir förstor!!!

Torsdag den 14e....

Det är torsdag den 14 maj i dag vilket innebär att dom släppte Matthew Williamssons sommarkollektion på H&M i morse , testade först att beställa på nätet vilket till en  början funkade alldeles utmärkt det jag ville ha fanns och i rätt storlek men döm om min förvåning när jag kom så långt som till kassan, allt var då slutsålt,  inget vidare juste tycker jag, trodde faktiskt att när man valt det plagg man ska ha att det faktiskt e reserverat en stund så man åtminstone hinner fram till kassan för att betala innan det e borta :( . Med en lite purken min satte jag mej i alla fall i bilen efter att ha skjutsat Flisan till skolan  och åkte in till Uppsala /Gränby Centrum , hade ringt innan och kollat så dom skulle ha kollektionen  men när jag kom dit så visade det sej att dom inte hade hela utan bara butiken i city men dit orkade jag inte åka . I vilket fall som helst så fick jag tag på tre av fyra grejer som jag ville ha och det fick jag väl va nöjd med !



 
Tunika , klänning och sarongen som hon har lindad runt magen på bilden ovan !!

Önskade bara att jag hde dessa fina naglar nu också, dom tillhör Charlotte Perelli och hon har gjort dom hos NH nails
himla kul design faktiskt och det klarar jag inte av att göra på mej själv men jag vet inte  om jag vill betala det priset som dom tar hos den tjej som gjort dom, tror det var 1650:- men fantastiskt duktig e hon i alla fall !!

R och Robin e på byggmässa ,Amanda är hos Jonas ,  Felicia är med farmor i norrtälje så det e ganska lugnt här hemma just nu det e bara jag , Oliver och Sara här! Jag har precis städat och nu ska jag gå ner och ta i tu med lite tvätt som måste bäras upp och sen blir det soffan med en kopp kaffe tills det e dax att åka och hämta mäss killarna !!!

Ha nu en riktigt skön kväll !!!!          
kram kram                                                     

Varför har man inte tagit sej tid........


I dag har det varit skola för Felicia och det är snart dax att åka och hämta! När jag var och lämnade henne passade jag faktiskt på att hoppa in i solariet (drop in ) i 20 min, jätte skönt att bara ligga en stund! När jag åkte hem ringde Amanda och lät riktigt uppåt trots att det varit nationellt prov i matte i dag ( matte e inte hennes starka sida ) och hon sa att hon svarat på allt utom en fråga så vi får väl hoppas att det gått vägen denna gång, vi håller tummarna!!!!!!
I går var jag och klippte och slingade mej  och det blev så här ungufär
  Hon fönade ut det rakt och jag brukar ju faktiskt vara lat och låta självfallet ta över , det blir ju lite mer volym då ( inget vidare bra bild , men jag tog den i bilen då jag var klar)
Nu sen jag kom hem så har jag försökt att hitta bilder på Robin som kan passa att ha på student plakatet och det var ju lättare sagt än gjort, varför har man inte tagit sej tid att sätta in bilderna i album när man fått hem dom i stället för att lägga på hög, skit skit skit


Längst upp i hörnet på den här hyllan i en flyttkartong finns dom flesta och jag orkar inte ens lyfta ner den och det finns en viss ras risk om man tar bort den . Jag måste bara ta tag i det här snarast men vart ska man börja. Ska nog införskaffa en massa svarta album och sen får man väl ställa skiten på golvet och ta lite då och då . Hittade dock en liten påse med bilder som jag snott hemma hos pappa och där fanns det några bra bilder , så jag kanske slipper lyfta ner den förbenade kartongen!!



Vi har en vild apel på vår tomt och den håller på att fullkomligt explodera ut i blom , såå härligt !!!
 Nu ska jag alldeles snart åka och hämta Flisan och sen ska det handlas , lämnas in en mobil på lagning (nästan ny ) och städas och skjutsas till ridning  och tvättas och lagas mat , hihi
 min ständiga följeslagare,hihi

 Ha ha lite rolig bild faktiskt men riktigt så illa e det inte ......

Ha nu en skön dag !!! 
     kram kram

Ny dag nya projekt

I dag har Felicia varit ledig från skolan för hon hade en tandläkartid och så skulle bup Kristin komma hem till oss  så det va lika bra att va ledig!! Samtalet i dag med Kristin gick väl sisådär eftersom Felicia inte vill prata och det e inte lätt att avdramatisera men det gick ganska bra under dom omständigheter som va !


Innan Kristin dök upp så hann jag faktiskt med att klippa gräsmattan vilket va jätte skönt eftersom det såg för djä....t ut !
 så nu e dom flesta maskrosorna borta för en stund i alla fall , det blir nog till att införskaffa roundup eller dyligt för att bekämpa dom med


Nu ska vi alldeles snart åka i väg här , Flisan ska träffa två tjejer i sin klass och jag ska till frissan, jipiiiiii !
Ha nu en riktigt skön eftermiddag !!
kram kram

Godmorgon och ny vecka ...


Ny  vecka och nya tag men jag känner mej rätt sliten men en tur på spikmattan kanske kan göra susen!
I dag måste jag försöka hinna med att fixa lite här innan det e dax att hämta Flisan i skolan igen, tvätta ,dammsuga ( det blir så smuligt här när alla har ätit så man skulle kunna tro att alla sitter på golvet och äter) och plocka ur diskmaskinen.
Nu gick precis Robin och han va sist ut i dag,hehe . Morgonen här hemma med Flisan va väl sådär måste jag säga , hon va jätte sur när jag kom hem efter att ha skjutsat  Amanda och Jonas till tåget , hon skulle inte äta utan köpa drick yougurt i skolan och hon hade tagit syrrans tröja vilket vi kommit överens om att man inte gör   osv osv det känns så tröst löst ibland men det e väl bara att kämpa på!!
I morgon har jag i alla fall en tid hos frissan för klippning och slingning ska bli skönt , hoppas bara inget kommer i mellan så jag måste skjuta upp tiden
Se hela bilden 
Jessica Biel Jessica Biel  i en jätte fin frisyr

 Heidi i både bra färg och frisyr

Just nu finns det en massa vill ha och ännu fler utgifter  varför e det alltid så , om mindre än en månad ska vi ha student bjudning här hemma och denna vecka ska Amandas språkresa betalas sen så måste hon ha kläder inför resan och när som helst så kommer nya trädgårds möblerna ,puh
Jag vill ha i alla fall så det så
Hunter     forever 21
cubus   H&M

  H&M

Sum09_news_6.jpg Lexington !!!!
Ja jag skulle kunna göra listan lååååååång men ska inte tråka ut er , hehe 
Nu ska jag gå och fixa lite så ha en bra dag !!!!
kram kram
            


Sköna söndag eller......

Söndagar är ju egentligen som bäst om man bara kan slappa och inte göra nåt men allt för ofta så är det mycket som måste hinnas med som i dag så har vi i och för sej sovit länge och ätit frukost länge men sen var det dax , R har sprutat av hängrännor och garage tak och balkongen med högtrycken i dag och jag har sprutat rent nedanför efter honom  och medan han skitade ner min ny tvättade altan så rensade jag lite rabatter. När vi sprutat färdigt mot baksidan så var jag även tvungen att tvätta av fönstren på utsidan för man såg nästan inte ut genom dom, hihi  det va skitigt på taket !

                

Till middag blev det grillad kyckling filet i dag och efter det städade jag av en snabbis !! Massor med tvätt det har vi ju alltid i det här huset så det behöver jag ju nästan inte nämna men det luktar ju gott i alla fall med alla nytvättade kläder ,hihi


Efter middag och städning så blev det en av mina favorit filmer

Blev dock avbruten för Amanda höll på och tittade på en annan film som jag också ville se så knäpp som man är så tittade vi på en film på Amandas laptop och min favvo fick stå på på tn´n men utan ljud, hihi ( jag har den på DVD )
Filmen som vi såg heter Matilda och va jätte gullig


Hoppas nu att ni alla redan sover sött och att ni får en riktigt härlig måndag!!!
kram kram

Lördag igen...

Herre gud vad veckorna går fort man hinner ju inte blinka förrän det e helg igen !
Jag hittade boven till min sladd i går i alla fall , den satt i Olivers dator  för den passade till hans tjejs kamera och lägga tillbaka grejer där man tog dom e ju inte hans starka sida!!  Men här har ni i alla fall bilderna från baket häromdan


  Så här blev muffinsarna och dom va super goda och saftiga!!!!!

I dag har väl inte dan riktigt börjat som jag önskat , med ett utbrott på halsen och R och Oliver som e i Motala på cross tävling så som vanligt får man ta det själv ( ingen kritik mot R, nån måste ju jobba så därför tar jag det mesta med henne )  och jag e så trött av allt hostande så mitt tålamod är inte vad det borde. Just nu e det väl ganska lugnt för hon har låst in sej på rummet men å andra sidan så vet jag ju i alla fall var jag har henne då !!!
Vi har ett strålande väder här i dag men blåsigt så in i norden men det skulle va skönt att kunna gå ut och sätta sej men jag måste ha koll på lill skruttan tills jag vet att allt e helt lugnt....
Hoppas i alla fall att ni andra kan gå ut och njuta av det fina vädret!!!

 
Forever 21 har jätte mycket söta klänningar och skor men dom högra skorna på bilden hittade jag inte och dom vill jag så klart ha !!!



Denna goding och även siden tunikan och sarongen vill jag ha från Matthew Williamssons collektion från h&m!
 Måste tyvärr gå och dra ur vårat internet nu för Flisan håller på och tänker ladda ner filmen hon inte får se på bio!!
Ha en suuuuper dag alla söta så hörs vi
puss & kram


Hello Fredag !!


Just nu har jag en stund för mej själv här hemma eftersom Flisan e i skolan fram till 13,00 i dag!!!  Det funkar jätte bra för henne vilket känns jätte skönt, men det märks när hon koommer hem att hon blir trött för hon e jätte lätt retlig!
I går va hennes kompis Cornelia med hem och dom bakade prinsess muffins med små hjärtan på och dom blev jätte goda !!! Tyvärr så blir det ingen bild just nu för någon har haft bort sladden till min mobil så jag kan inte ladda ner mina bilder...... jag blir så trött!
Medans tjejerna bakade i går så gjorde jag nåt mindre roligt nämligen tvättade altanen med högtrycken och det tog sån tid  och jag fick skit ont i ryggen men nu e det gjort så då är det bara att börja att olja in den sen ,men inte i dag.
Jag ska faktiskt ta och prova vår spikmatta nu tänkte jag och sen bär det av ut i solen!!!
Shaktimattan - en spikmatta du kan lägga i väskan!

Senare ska jag hämta Flisan och handla lite gott till middagen och kvällen , annars inget inplanerat!!
Hoppas att jag hinner lägga in lite bilder senare i dag !!
Hoppas i alla fall att ni alla får en underbar och solig fredag!!
kram kram

Natti natti ....

Hostan börjar komma krypande igen , verkar inte vilja ge med sej...... Har hållit på och ringt vårdcentralen hela dan i dag men utan resultat .. "det e många som ringer just nu var god ring senare eller nån annan dag " ... haha jätte kul att höra hundra gånger på en dag , måste alla ringa samtidigt som jag ???
 

I dag har Flisans humör svajat rejält fram och tillbaka  mellan uppgiven och arg och skitförbannad  och ledsen , svårt att hantera alla gånger men  det blev ok till slut !!
I morgon e det skola i hela 2 timmar, tjoho jag hoppas att jag kan få iväg henne utan ilska ( hon e så besviken och tycker inte att 2 timmar är tillräckligt )!!
Nu ska jag gå och ta min hostmedicin och sen e det sängen som gäller så jag får lite sömn i alla fall !!!!
Sov nu sött !!
kram kram

kanske ska prova en kopp varm choklad också!!

Måndag 5 maj

I dag har jag och R varit på ett möte rörande Flisan  och det gick jätte bra men vad som just nu e sämre e att hon börjar ge upp för att inskolningen till skolan tar för lång tid och att vissa klasskamrater sprider elaka rykten om henne och skriver taskigheter på bilddagboken , dom tror att hon e hemma för att hon e farlig och det skulle lärarna ha pratat med klassen om men det verkar inte ha gått fram till alla ( det var det här jag befarade och jag vill inte ha mina farhågor besannade). I morgon blir det telefon samtal till fröknarna !!! Skolan pressar oss att göra en massa saker för att inskolning och dyl. ska funka men deras åtaganden funkar bara sämre och sämre måste jag säga! Håll nu tummarna för att vi ska få nån respons i det vi säger !!!!!!!
Jag vill att min lilla tjej ska få ett slut nån gång på sin stämpel av andra barn ( obs! andra barn som enligt deras föräldrar inte gör en fluga förnär , dom e helt enkelt änglar..........)


Efter mötet så åke jag och handlade lite och så släpade jag mej i väg till frissan och bokade tid för slingning och klippning på tisdag den 12e! Jag passade faktiskt också på att sola tio minuter eftersom jag var själv, men den förbannade telefonen bara ringde som den inte gjort på hela dan, e det inte typiskt!
När jag kom hem så hade alla barn kommit hem så jag snabbstädade och sen blev det mat !! R jobbade sent i kväll så han va inte hemma förrän klockan va 21,30! Kvällen här har varit ganska lugn och jag har fixat Amandas naglar och jag och Felicia har målat våra !

product view of: Party gladiator w. plateau 
Något par  av dessa skulle jag nog vilja ha till bröllopet i sommar

och dessa skulle nog passa till Flisans klänning i samma färg !

Skorna kommer från Bianco och Scorett!!


Va in på Cubus hemsiada i dag och hittade denna tunika , bara 349kr så den måste jag försöka få tag i och likaså klänningen här under , tror den skulle va fin på Amanda till bröllopet


Ska försöka va lite duktigare på att uppdatera i fortsättningen men det har varit så mycket sista tiden att jag inte orkat och nu har jag åkt på en sån dunder förkylning att jag knappt orkar nåt  och halva nätterna går åt till att ligga och hosta inte ens coccilana etyfin hjälper!! Ska i alla fall göra ett försök att lägga mej nu så håll tummarna att jag inte  börjar hosta igen !!
Morgon dagen ska jag försöka egna åt att göra rent ute möbler och altanen för däcket måste oljas snarast, men vi får se vad jag orkar !
Sov nu gott alla söta och dröm söta drömmar!!!
Massor av kramar från mej !!!


torsdag/fredag

I går så hann jag inte skriva nåt alls eftersom vi va borta hela dan!
30/4
GRATTIS MIN LILLA UNGE !!!!! FLISAN fyller 13 i dag , hurra hurra hurra hurra !


Vi va in och sjöng för henne i går morse och hon fick sina paket och blommor !
Efter det så åt vi frukost och fixade till lite här hemma men framför allt så skulle 7 pers duscha och fixa sej så
som ni kanske förstår så tar det tid! Dom två äldsta drog till Uppsala för champagne frukost och forsränning osv.
Vad vet jag , har aldrig varit i Uppsala sista april men vi höll tät kontakt med dom under dagen /kvällen .
Alla vi andra drog till GRÖNAN och på vägen dit så fiskade vi upp Cornelia Felicias bästis
 Födelsedags barnet i full färd med att äta

 och Cornelia lika så

 tjejerna i kvasten !!

 Cornelia ,Sara (olivers tjej) Flisan, Oliver

       
vi åkte hem vid 21,30 puh


När vi kom hem så dök Felicia ner i sängen med sin favorit present!!!!

SOV SÖTT !!!!



1/5
I dag ska jag bara ta det lugnt , mår faktiskt inte så jätte bra . Jag håller nog på att bli dunder förkyld!
Ska ta och gå ner och plocka fram lite frukost åt oss alla , ja förutom R som e och jobbar , och efter frukosten blir det
tårta för det hann vi ju inte med i går !!!!


Förhoppningsvis så är det inte bara soligt ute utan lite varmt också !!
Ha en underbar dag nu  så hörs vi !!!
kram kram

RSS 2.0