Fredag- bara jag och Flisan hemma



Så här har det verkligen sett ut på himlen hela dan!!!!
I morse stack Flisan i väg och badade med Michaela ( nya kontaktpersonen ) en urmysig tjej!!! Det verkar faktiskt funka jätte bra så vi håller tummarna att det fortsätter!!
Runt 12 så åkte Oliver och R hemifrån och styrde
kosan mot Jämke för att i morgon köra en cross tävling där, så i natt blir det premiär sovning i husvagnen,hihi !
Kollade igenom mina bikinis  häromdan  vilket jag borde gjort tidigare för jag måste köpa en ny men vad och var det e ju sååååå utplockat överallt!!!
 Skulle vilja ha nåt sånt här!!

Jag som trodde att jag och Flisan skulle va alldeles ensamma hemma i natt men just precis nu så klev Robin in genom dörren med massa tjejer i släptåg som han lovat skulle få sova här i natt, hehe nu blev det nästan trångt i stället!!
Nu ska jag faktiskt ta och dricka upp mitt kaffe och sen blir det nog sängen!!!
Sov sött !!
kram kram
Clean Summer Eau Fraiche 60 ml i gruppen Parfym / Parfym hos Beauty By Grooming (0351507) Den här blir nästa inköp, bara ääääälskar Cleans dofter!

Torsdag = Varmt och skööönt



I dag har det varit riktigt soligt och varmt, och trot eller ej  så  hann jag inte med att sitta ute och njuta!
I morse hade jag så ont i munnen för jag har dragit ut två tänder så jag tog två värktabletter och somnade om vilket inte va nån hit eftersom det sen blev  frukost,dusch i all hast och sen i väg till BUP för läkarbesök. I dag träffade vi en annan läkare för Flisans ordinarie va sjuk men det gick ju bra än då och från och med i morgon så ska en medicin bort och vi ska prova en ny som ska få henne lite mindre irritabel och mer harmonisk så det ska bli lite lättare med vårat jobb att vänja henne av med alla fula ovanor hon fått( håll alla fingrar och tår att det blir bättre )!! Efter läkarbesöket så åkte jag och Flisan till Gränbycentrum och shoppade lite men mitt i allt så va vi tvugna att åka hem för hon ruttnade och då gick det inte längre , får fixa resten under helgen....( har inte hunnit med att ta några bilder än men det kommer kanske senare om jag kommer i håg,hihi )


Nästa vecka åker jag och R i väg med denna i fyra dar för att delvis fira vår bröllopsdag ( 16 år den 3e) , det ska bli så mysigt
   Destination Tallin och St Petersburg

 det blir rum med balkong ut mot havet !
 Det här kitet funkar faktiskt  riktigt bra och e smidigt att ta fram när man inte har så mycket tid 
vilket jag aldrig har så jag har precis tränat i 20min , skönt när det e gjort !! Nu ska jag gå och dricka kaffe och ta en bulle ....hihi skojade bara :)

I morgon ska R och Oliver till Skåne på en cross tävling så på med husvagnen och gpsén och i väg!!
Felicia ska åka och bada med Michaela i morgon fm. Michaela är Flisans nya kontaktperson, ska bli intressant och se hur det kommer att funka!!!! Jätte gullig tjej i alla fall och med ett stort häst intresse så klart annars skulle det ju inte gå!

Ja då va klockan mitt i natten igen och jag sitter här och knattrar! Det måste bli ändring på det ....hihi
Sov nu sött och så hörs vi i morgon!!!
kramisar från mej


Sommar mys från Lexington!!!! 
 

solig onsdag !!

 
Härlig doftpion i solskenet!!!
I går va jag ju in till NH nails och gulliga Cindy som fixade mina naglar och resultatet blev så här


Så här såg jag ut medan hon höll på, hihi kul metod för att få till formen





I dag har vi inte gjort så mycket förutom att jag vadat runt i poolen och gjort rent och Felicia va ner till badet medans jag va och handlade.
  

Ja och så har jag tvättat våra lakan , det höll jag på att glömma hihi !!
 
Och som ni ser så har vi inte fått undan partytältet ännu !
 

I övrigt har jag varvat solen med VR läsning och latte under parasollet

DVD Film: Wild ChildJust nu sitter Oliver och jag och glor på den här, hihi

Nu återstår bara en stor godnatt kram till er alla !!!!!
Krrrraaammm








Måndagskväll och trööööööött!!



Hej och hoppas att ni alla haft en härlig midsommar helg!!  Denna tröja är vårat nya förvärv från hamnmagasinet på landet R köpte en vit med blå text och vi andra blåa med vit text  , vi köpte även en blå till Olivers kompis och vår extra unge Jesper!

Baksätesbild från hemfärden i går,hihi  ( " man ska ha husvagn............")

 

   
Lite fikabilder från Utö !!




I dag blev det jordgubbar efter maten!!!! mums!!

I morgon ska jag till NH Nails och fixa naglarna!!!


Så här hade jag tänkt mej men det kommer bilder i morgon!
Nu måste jag gå och ta en värktablett , jag har såååå ont i skallen!!!
Sov nu sött allihopa!!!!
kram kram

Trevlig Midsommar !!!!!

Hej alla söta bloggisar!!!
Har haft så stressigt dom sista dagarna så jag hinner knappt med nåt än mindre blogga och egentligen inte i dag heller !
Just nu håller jag på och ska packa det sista som ska med ut till landet och sen ska jag städa av så jag ville bara önska er alla en underbnar MIDSOMMAR  !!!!!!!!

   

     

Bilderna har jag tagit från Utö´s hemsida!!!  Så nu vet ni var vi befinner oss om somrarna och nu över midsommar!
Tyvärr ska inte alla med men det går ju fler tåg, hihi....
Massor av kramar från mej !!

Måndag eller ska man hellre säga tisdag....



Sorry sorry, har varit jätte dålig på att uppdatera dom senaste dagarna men har bara inte hunnit !!
Dessa bokstäver ovan, köpte jag under helgen ( hade x mas i julas på samma plats ) hos min väninna Jenny i hennes fina butik!! Direkt efter avslutningen i fredags så åkte vi hem och packade och sen körde jag barnen till båten och det tog TID, fy vilka köer och vilket skiiit väder !!

 I frdags kväll så tittade Stina , Roberts mammma förbi på en fika , vilket va ett skönt avbrott i all stress ( Robert e killen i nian i Felicias skola som för några veckor sen blev biten av en geting och blev jätte sjuk ). Hon tittade även in på lördags kvällen på ett glas vin , och vi hjälpte Amanda att packa och gick igenom allt vi köpt under dagen. Jag , Amanda och hennes kille Jonas va i Kista Gallerian hela dan och införskaffade allt som saknades inför resan så nu e väskorna ganska fulla!! hehe
   

Och medans vi tjejer va hemma i shoppingtagen så va min älskade man och dom två yngsta barnen på Utö i spöregnet och gjöt plintar till nya längan, i dag kunde R knappt gå för han hade så ont i sina knän an kylan och alla blöta kläder ( ja han e helt slut i knäna och skulle nog behöva operera in nya knän , därför e han så känslig)
   
Hans bästa vän dessa dagar va detta mätinstrument
  ( bilderna e urusla men hans telefon blev nog lite fuktskadad i regnet )

I dag har jag varit på läkarbesök med dom tre yngsta och då passade jag på att se till att dom gav tjejerna deras första gardasil spruta! Efter doktorn så åkte vi och köpte en ny kamera för våran ixus e det nån som pillat sönder ( jäklans ungar, hehe ) det blev en Nikon.

Efter kamera inköp så blen det sandal inköp till oss tjejer , jag och Felicia köpte faktiskt likadana och Amanda köpte ett par söta med metall plattor på
 




Förra veckan så kom äntligen dynorna till dom nya stolarna !!!! så här kommer det se ut !!
Nu hoppas jag bara på att vi snart ska få börja använda vårat nya bord, stolar och dynor  så lite sol skulle ju inte skada!!
Under helgen så har det kommit ca 70 mm här , inte kul och minst lika mycket på Utö vilket va ännu värre!!
Nä nu håller vi tummarna för att resten av veckan  eller varför inte resten av sommaren blir SOOOOLIG!!!
Sov sött och ha en skön tisdag !!
kram kram

Torsdag = R till UTÖ

 Utö, vår altan förra sommaren
Godmorgon alla söta !!!
I dag försov vi oss lite här hemma men alla kom iväg i någorlunda tid!! I dag ska R och Robin åka ut till Utö och gjuta plintar till nya längan, ÄÄÄÄÄÄntligen . Det har dragit ut på tiden för R har så många jobb hela tiden och dom går ju faktiskt före men nu ska här byggas i sommar!!
 
I morgon har Felicia och Oliver skol avslutning men jag får lov att va med Flisan , hon slutar ju sexan !! Nästa år är det Oliver som får sällskap för då slutar han nian!
Både Oliver och Amanda ska gå på sommarskola för att plugga upp några ämnen . Tyvärr så hinner inte Amanda gå så många dar men lite är bättre än inget!


Jag glömde berätta en sak härom dan , rättare sagt i torsdags förra veckan ! Jag fick skorna som jag trånat efter av min kära make!!!! Han är världens bästa !! På torsdag kvällen när han kom hem efter att ha uträttat en massa grejer inför Robins student så kom han upp till mej och överlämnade exakt rätt sko, gissa om jag blev glad!!


Ha nu en underbar dag !!!!
kram kram

Onsdag och bara en vecka kvar .......


God morgon alla söta!!!
Morgonen har flutit på ordentligt här , Flisan på gott humör  Amanda inte och så har jag skjutsat runt tjejerna till skola resp. tåg. Amanda har avslutning i dag så vi får hålla tummarna för betygen!!! Lycka till gumman!!!!!

I måndags va jag med Felicia och hennes klass till Grönan, ett äventyr för sej.... Det va kallt men uppehåll och lite solglimtar så på det planet va det ok men dyrt blev det trots att det va en klass resa . Jag fick köra dit och stå för parkeringen plus att jag va tvungen att ta dit stora dottern så Felicia skulle ha nån att åka med . Som tur var så va även hennes stora favorit Robert med som går i nian i hennes skola ( han e nog den enda som kan hantera henne utan problem , en ängel alltså )så han ,Felicia och Amanda sprang runt och åkte ihop och hade kul !!!  Efter en stund dök även Amandas gulliga kompis Becka upp och även hon sprang runt med Flisan!!Felicia vann en jätte Dajm choklad kartong  så hon va överlycklig och mamma fick släpa runt på ytterligare en grej ,hihi

Däremot så blev det mindre roligt då tjejerna skulle gå in i spökhuset, spökena följde efter dom och puttades och tryckte ner dom mot golvet . Felicia blev puttad först uppe på balkongen och sen i en trappa så hon föll illa och gjorde illa sin rygg. Stordottern har ett hett temperament och skinn på näsan så först läste hon lusen av spökena och sen letade hon upp en parkchef och begärde pengarna tillbaka och såg till att dom blev bjudna på entren till Grönan vid nästa besök, duktig kicka ( själv höll jag mej i närheten och njöt av hur bra hon skötte det hela , och så jag kunde rycka in om det behövdes). Vid sex tiden så bar det av hemåt igen med Flisan och hennes klass ,Amanda stannade kvar med några polare! Vi åkte till skolan för att hämta upp baggage som barnen lämnat där , dom skulle nämligen vidare till sin fröken och sova över. Väl framme i skolan så började Flisan klaga över värk i ryggen och hon trodde att hon fått ett sår i ryggslutet men när jag tittade så var hon rejält svullen så vi åkte förbi hemma innan vi åkte till fröken och hämtade en värksalva. Jag skjutsade ut dom till fröken och åkte sen hem men redan då räknade jag med att faktiskt få åka in och kolla henne men hon ville försöka. Efter en dryg timme så ringde hennes fröken och sa att  Felicia ville att jag skulle komma så vi åkte in till barnakuten och tillbringade sen hela natten där , vi va hemma ca 3 på morgonen men som tur var så kunde dom inte se att det var nån fraktur i alla fall!!!! Det blev en väldigt lång dag men slutet gott allting gott!!


I dag har jag en lika lång "att göra" lista som jag hade dagarna före studenten  eftersom Amanda åker till Malta om bara en vecka och vi har massor att fixa och inhandla. En bock kan jag i alla fall sätta dit för jag har redan bokat tid hos frisören för avfärgning och blekning så hon får tillbaka sitt blonda hår .... IGEN !! ( inte första gången hon gör så här )
Nu ska jag sätta fart och försöka få mina punkter på listan avklarade i dag!!!
Ha nu en riktigt bra dag !!
kram kram

söndag och jag börjar återhämta mej

LITEN HAR BLIVIT STOR !!!
   
Äntligen är studentfirandet över och vi har fått undan det mesta .Fredagen var jättekall men inget regn och vi hade jätte trevligt!!! Allting va hur lyckat somhelst och Robin va jättenöjd med både uppvaktning och alla fina presenter!!


Så här blev tårtorna som jag gjorde ( tre stycken likadana )


och så här blev presenten från oss, ska fota nyckelringen sen har inte hunnit....

 
Så här blev stora tältet där dom flesta av oss satt och åt och drack!!


Lite suddigt men så här hade vi maten och den höll sej ju bra i ett eget tält i kylan, hihi


Först åktes det lastbilsflak på stan och sen åktes det hem i volvo cab




Här har dom precis kommit hem och ballonger och en flagga saknas, hihi

I dag söndag har ju min stora kille även haft namnsdag så ett stort Grattis på Robin dagen !!!!!!!
I går slappade vi faktiskt hela dan i soffan , hade hyrt 3 filmer. Vi var verkligen i behov av lite vila!!
I dag har vi däremot fixat undan lite som var kvar här hemma och porslinet har hämtats av hyrfirman samt att jag varit i väg och shoppade lite med tjejerna !
I morgon ska jag åka med Flisan och hennes klass till Grönan så vi får hoppas att vädret blir bra , det e ju liksom lite roligare då!! Nu på kvällen så har jag fixat Amandas naglar och målat mina egna så nu ska  jag snart hoppa i säng , väntar bara på att nagellacket ska torka , hihi . Alltid samma visa , nymålade naglar mitt i natten.....

Sov nu gott alla söta bloggisar  och alla andra också för den delen !!!!!
Hoppas ni får en bra start på veckan!!
kram kram
 

natti natti ....


Ja då sitter man här igen mitt i natten och väntar på att naglarna ska torka! Att man aldrig lär sej,hehe.
   Har nog inte haft färg på naglarna på flera år , lite kul med neon!
Dagen har flutit på ganska bra med undantag från morgonen för när vi skulle gå i morse va Flisan plötsligt jätte sur över nåt som Oliver sagt men när jag kom och hämtade så va hon go och glad tack vare ett jätte jobb som Marre gjort under dan. Däremot så va hon lite ledsen för alla i klassen hade fått välja vems bil dom ville åka med till grönan på måndag och ingen ville åka med henne, det va ganska lugnt när jag hämtade i skolan men när hon kom hem från ridningen så släppte allt och hon va jätte ledsen och vet inte om hon ens vill åka med för hon tycker att då förstör hon ju bara eftersom ingen gillar henne,men det ordnar sej om hon inte vill åka så behöver hon inte men hon ska inte gjöra det för sina klasskompisars skull utan för att hon absolut inte vill i såna fall, en svår nöt att knäcka men det ska vi nog klara det med!
I övrigt i dag så har jag städat ,tvättat lakan,fixat i hallen och tvättstugan och plockat undan ,satt på sidorna på tälten så vi kan duka i morgon kväll när vi fått hem porslin och stolar och bord. Jag har också varit och hämtat en del av Robins present samt varit och köpt ett par skor till mej + nagellack på Kicks osv osv......
    dagens sko köp på Bianco

I går eftermiddag så va jag och Robin in till Uppsala till H&M och köpte kostym vilket inte var en lätt match då det va sååååå utplockat men det gick och det blev en kritstrecks randig med vit skjorta och silvergrå slips, vi köpte även en casual skjorta i blå och vit rutigt ,ursnygg samt gympa dojor till lilla herrn själv köpte jag ett par skor
 det blev dom beiga
jag köpte också en kjol och ett par shorts på Gina tricot. Tyvärr kan jag inte visa i dag men ska försöka fota tills i morgon!

Jag hittade även ett par andra skor som jag vill ha men det blev inga fler i dag
 har sagt åt R att jag kanske måste få dom i present av honom,hihi
Orkar inte skriva mycket till nu för uppkopplingen krånglar och allt segar..........och så  svimmar jag snart av trötthet så nu måste jag  nog inta ryggläge!!
Suss sött alla goa och glada!!!!!
kram kram

Tisdag 2/6



Men det va då själva f...n att det ska behöva regna hela tiden , jag har inte tid med sånt här väder!!!!!!!
I dag försov vi oss ordentligt så både Flisan och Oliver kom för sent till skolan , inte bra.......
Själv har jag precis ätit lite och ska sen ta tag i tvätten som min älskade dotter kom hem och droppade som en bomb i tvättstugan, fy f....n  men i kväll när hon kommer hem får hon allt ta och hjälpa till!!!!!!!!!
I em så ska jag till tandläkaren direkt efter det att jag hämtat Flisan , Robin ska klippa sej och sen måste han och jag åka in till stan och leta kostym,skjorta och slips. I dag blir det nog nåt halvfabrikat till middag igen.............usch!
Tårtdekorationerna är nästan klara , gör det sista på torsdag när jag har tårtorna här och kan se vad som känns bra, i natt blev det dessa tillskott..
  

PÅ torsdag så blir det förhoppningsvis bilder på färdiga tårtor!


I går kväll så va vi på Ica Maxi och inhandlade lite smått och gott tills på fredag  samt att jag även köpte dessa blommor i går fast på vår ica här där vi bor , dom ska stå på alla borden på fredag!


Nu har jag bara ett önskemål faktiskt och det e SOL !!!!!!!! Håll alla tummar därute så e ni söööta !!
Ha nu en riktigt bra dag !!!
kram kram

1 juni .....



Just nu så kretsar det mesta kring min lipande unge på bilden ( den togs på Malta förra sommaren ) eftersom det e han som tar studenten. Hela helgen har det fixats och förberetts här hemma och vi har oljat färdigt stora altan ( balkongen får vänta), vi har fått upp poolen, vi har ställt nya möblerna till rätta, klippt gräs och satt upp tälten och jag har börjat med tårtdekorationerna!




På bilden är inte poolen uppfylld än men nu e det klart!!!

     

I går söndag så var det ju mors dag också och jag blev ordentligt uppvaktad med frukost på altanen ,enfantastisk bukett och morsdags tårta!!




I dag ska jag till Enköping av alla ställen , med Robin för han ska röntga sitt knä!! Efter det ska vi försöka hinna med att köpa kostym,skjorta och slips för han provade sin kostym i natt och konstaterade att den va för liten ( jag blir så irriterad, har sagt åt honom i en månads tid tror jag! ). Nu ska jag gå ner och se om jag klarar av att svänga ihop en rörtång i modellerings pasta till vardera tårtan samt att jag måste försöka få till en bra färg att göra snören med till ballongerna eller så tar jag bara vit , får se vad som blir bäst. Själva tårtorna hämtar jag på torsdag em men dekorationerna håller sej tydligen tills dess enligt konditorn ! Ha nu en riktigt skön måndag!!! Själv ska jag stressa vidare, hihi
kram kram

RSS 2.0