Agent Provocateur

Ännu en alldeles för tidig morgon !!!! Satte mej vid datorn en stund nu när jag kom hem och gick in o. kollade Agent Provocateurs hemsida dom har massor av söta o.coola grejer.


    och mycket mycket mer
samt  underkläder som e lite kul.
Va också inne på ASOS o.kollade och hittade en klänning som var snygg samt trosor och bh som var söta



Nu måste jg få ett par timmars sömn innan alla börjar trilla in här !!

morgon stund har inte alltid guld i mun..

Va uppe okristligt tidigt i morse ca 02.45 sjukt, man börjar ju fundera vad man håller på med. Har flaxat runt hela dan från check in till B-piren till F-piren mycke spring blir det på stengolven ,stackars små fossingar. När det väl va dags för möte så va jag så trött att det va svårt att ta in nån info.
Lill snorpan missade skolbussen i morse , synd att dom inte har gång avståd så  hon blev ju hemma idag inte bra!
På efter middan här så har jag tjatat på ungarna att dom ska hjälpa till och aldrig har väl några barn så mycket fel och krämpor som då ,jag blir tokig !!!! Sex personer i en familj och två som måste göra allt, barnen va mycket duktigare när dom va små. Gud va gnällig jag känner mej usch.....
Till nåt roligare, är ledig ca 1 vecka from fred. så jag och R ska åka in till stan (Stockholm ,inte speciellt långt  ) och ta in på hotel över helgen , shoppa o. gå på spa tyvärr så måste han jobba  i veckan men vi får utnyttja helgen till fullo.Tanken från början var att åka till Dubai men eftersom R har så mycket på firman nu så får vi ta det en annan gång, det går ju fler tåg , hehe             Sov sött !!!!

Vägverkets säkerhetsräcken..........

Har precis skickat i väg mina två minsta älsklingar på cykel ner till orten där vi bor  men dom måste nu cykla en jätte omväg pga vägverkets brillianta  ide med vägräcken ! Det finns ju absolut ingen plats för varken gående eller cyklar eller mopeder vid möten i trafiken , undrar just vem som har tänkt ut denna fantastiska ide. Jag måste ju säga att jag föredrar en dikes åkning än att mosa ett stackars barn/vuxen mot räcket vid ev. halka och andra incidenter moooorrrrr.(den här skylten är ju helt underbar borde användas mer )

sena timmen

Hej, har varit och hämtat en något onykter make som varit ute med jobb polare.
Själv har jag och yngsta tjejen suttit och myst o. tittat på film , vi hyrde två Bratz och Fool´s Gold.
Den senare var riktigt bra om man vill ha lite romantik en riktig tjej film.
Tittade även in på mrgizmo där fislisa hittade dessa söta högtalare som ser ut som hello kitty hennes 
absoluta favorit. 
(lyckades inte få in en bild ,orkar inte försöka nu) nu så hehe
kramis
God Natt !!!!!  

Råsa är sött !!

Va just inne på pink-princess.co.uk o. hittade ett jättegulligt resekit samt ett bil och pc kit
 VILL HA!!!!!!!

plantera!!

Håller på att tvätta våra lakan i dag vilket är ett helt företag , dom är så stora och värre kommer det bli när man ska bädda för täckena är jätte tunga o. stora. :)
Har även varit ute och planterat lite nya blommor i krukorna på trappen och kastat allt som vissnat o. plockat undan.önskar bara att jag haft den här söta redskapskorgen från buxus.se den skulle passa till mina gummiskor och handskar. Skorna från ICA Maxi ch handskar från Plantagen .

 Man måste ju slänga fint också (säck från Rusta ).

Så här blev planteringen  .

Min man va över till grannen och hjälpte honom att sätta in en dörr , kolla va dom hittade lite äckligt men ganska ballt att det är så välbevarat (rått skellett ).

Min outfit för dagen fick bli nåt gammalt skit rent ut sagt , jag ska ju bara städa och plantera byter nog när jag är klar.
 Byxorna har jag snott av min äldsta son o. tröjan är en farfars tröja från halens.

Gratis bio!

Jag har precis blivit medlem hos gratisbio.se  men är ju urdålig på datorer så jag vet inte hur man lägger in
så ni också kan bli medlemmar genom mej,Ska klura på det och återkomma
kjam

Ännu en dag snart till ända

Har precis varit och hämtat yngsta sonen som varit ute med sina polare och storebrorsan o. "hängt".
Har jobbat hela dan ,många flyg går det!!! he he Jag hoppas verkligen att mina skor som jag skickade tillbaks till ellos 
kommer snart i ny strl., jag har så ont i fötterna av dom gamla .
Just nu så ska jag nog gå och ta en kopp kaffe jag är jätte trött och måste vänta på en tvättmaskin med kläder som måste hängas .
By the way så har jag nog inte talat om vilken doftfreak jag är, jag bara älskar olika tvätt,skölj och skurmedel, just nu har jag och   . Jag älskar när det luktar riktigt rent , mitt favorit sköljmedel fanns hos coop förut men dom har slutat tillverka det det hette soft passion en råsa flaska av deras eget märke så jag är jätte sur på dom .Det är andra gången dom tar bort det bästa ur sortimentet!

Nä nu sitter jag bara och svamlar !!! I morgon ska jag i alla fall beställa tid till frissan jag bara mååååste färga utväxten och toppa  det sliter på håret att ha det uppsatt jämt!
natti natti

morgon stund har guld i mun ...eller

Har nu på morgonen äntligen fixat en tid till vår husläkare så min yngsta dotter får kolla sitt onda lill finger,så kanske hon blir lugn sen . Jag har också mailat hennes fröken angående en situation som uppstod i skolan i går ( hon kan vara ett riktigt litet odjur i bland) hon har svårt att hantera vissa situationer så info måste ju fram, aldrig lätt att erkänna att ens barn kan ställa till det men man måste lära sej att inte blunda för problemen.
Har suttit nu på morgonen och trånat efter kläder på  luisaviaroma.com ,en sida som jag läste om på "englas showroom" . Jag kan bara säga att jag valt helt fel yrke  , jag vill ha  masssssor av grejer men det skulle nog gå åt en årslön för att köpa allt men kanske hittar jag liknande kläder på våra älskade billigare butikskedjor som gina eller H&M

tröööött!

Ännu en arbetsdag till ända, har nu varit uppe sen 04.30  och på vägen hem fick jag lov att åka förbi minsta tjejens skola och avstyra ett akut besök men lovade att vi ska gå till vårdcentralen med lillfingret i morgon(jag förstår inte hur våra barn alltid ska envisas med att åka till akuten oavsett vad vi säger). När jag sen väl var hemma kom jag på att vi måste ju äta i dag också så det var bara att vända om och åka till ica , jag passade samtidigt på att returnera mina skor jag beställt så jag får ett par nya nångång , måååååste verkligen ha nya på jobbet ena klacken håller på att gå av på dom jag har. Ska nu försöka vila en stund , om det nu går när alla är hemma.
kramis

balklänningar

Måste bara tipsa dom som behöver en balklänning uppsydd eller för den delen brud klänning att gå in på silkes shopen.se hon är seriös och jätte gullig. Hon hjälpte oss i våras när min dotter skulle på bal och det var bråttom att få fram en klänning och hon lyckades och resultatet kan ni ju själva se, visst blev hon fin

Utkast: ...


mysdress

Måte köpa en ny mys dress man vill ju knappt öppna dörren som man springer runt och ser ut här hemma.
Ska absolut köpa denna gamla goding från Juicy Couture

Rektor snack

Ja då var det gjort då . Nu har jag pratat med rektorn men jag har så svårt att vara saklig när jag är upprörd , kanske lär mig när jag blir stor haha.Vi får väl se om det händer nåt

skor

har fått hem ett par nya skor som jag tänkte ha på jobbet till min uniform men tyvärr så måste jag nog skicka tillbaks dom och ta en storlek för stora annars får nog inte fossingarna plats efter en dags spring på jobbet .Dom kommer från ellos.

måndag med måsten

Hej ,
Sitter och laddar för att ringa till min yngsta sons skola och "skälla" tröttsamt . Tar sånt här aldrig slut , det börar likna en dålig följetång bläääääääääääää.
Måste också ringa och få tag på en rörmokare för att få tag på ett vattenlås till vårat handfat som jag mitt pucko lyckades bryta sönder i helgen när jag försökte sätta fast avloppsröret som lossnat, har man inte jobb så skaffar man sej.hehe
Mitt i skrivandet ringde skolsyster på min ygsta tjejs skola och sa att hon hade ont i sitt finger som hon gjort illa och att hon kände sej krasslig , svår vågskål  hämta eller inte nu skulle hon få en alvedon så får vi se om det blir bättre.
Har mycket städning och tvätt att komma ikapp med eftersom jag jobbat hela helgen så det är väl bäst att sätta igång,puh vill inte men jag måste !
Nu ringde äldsta grabben och ville bli hämtad också så nu måste jag väl sätta fart , när jag ska hinna med mej själv det
vet jag inte!

Välkommen till min nya blogg!

Hej,
Här bloggar jag om vardagen i en stor familj
samt om mina favoriter inom mode, skönhet
och inredning.

RSS 2.0