Hello lördag!

 ser sååååå skönt ut !!

Jag blev ju avbruten igår när jag höll på och berättade om vad min vecka innehållit för göromål! Kan jag bara få mina bilder från min förbannade mobil och in i datorn så kanske ni kan få se lite fler bilder, morrrrrrr
Nä det funkar inte att få ner alla bilder bara några konstigt nog, men i vilket fall som helst så har jag också rensat upp i kläkammaren och dessutom ställt fram alla fotografier så nu måste jag även ta i tu med dom :(
I kväll ska vi på fest till Felicias  Marre från skolan men som även e en jätegammal kompis till R från skoltiden !
Klädsel i kväll blir nog mina jeans shorts, roling stones t-shirt, svart kavaj och dessa nya skor
  Tyvärr rätt suddig bild , det e kilklack !

Hoppas nu att ni alla får en underbar lördag!!!
massor av kramar från mej!!!


ps. titta vad jag fick fram i dag 2 dar senare   bilden på klädkammaren , dock lite suddig men ändå....


Äntligen Fredag!!

 

God morgon ! Ska alldeles snart hoppa in i duschen men ville först bara titta in och skriva några rader.  Felicia har varit hemma från skolan några dar för hon har varit dålig , i går gjorde hon ett försök att gå men fick åka hem igen ! I dag känner hon sej bättre så jag har lovat att vi ska åka och köpa ett par jeans åt henne , hon vill ha ett par  så så får det väl bli då !
Under dom senaste dagarna har jag stökat här hemma både ute och inne och det känns skönt att få lite ordning på såna ställen som man bara kastar in saker i.
  mitt skåp i köket där jag har recept och mat tidningar fick lite ordning
 mina ljus fick nya korgar
   jag har trimmat gräset under staketet och runt lekstugan

 trappan fick ett lyft och en ny buske framför
   naglarna e fixade också

Nu skriker Flisan på mej så nu måste jag in i duschen!!
Ha en underbar dag !!!!
kram kram


Natti natti tisdag



I dag har jag bara inte hunnit med att blogga, fy vilken tid det tog att rensa bland alla inrednings tidningar och andra veckotidningar. Jag har lite svårt att slita mej från mina inrednings tidningar så nu har jag gjort en idé pärm där jag kan sätta in sånt som jag tycker e värt att spara , men nu e det klart i alla fall och kan strykas från min lista!!!

I morse skulle Flisan promt cykla till skolan vilket resulterade i att hon va helt slut när hon kom fram och orkade inte va kvar hela dan. ( kan ni gissa vad mamma sa åt henne innan hon pinnade i väg den 9km långa sträckan, hihi jo just det att hon inte skulle orka med dan om hon tog ut sej på morgonen ). Jaja nu har hon i alla fall provat på det och hon vill inte göra om det så det kom nåt gott ur det i alla fall ( vi vill nämligen inte att hon cyklar den vägen alls för det finns inga cykelbanor eller vägrenar och det e 70 väg osv ).

Apropå ingenting, ni kommer väl ihåg att vaccinera era flickor mot livmoderhalscanser, mina tjejer ska ta spruta nr 2 nästa vecka!

Nu tänker jag gå och sätta mej och glo på tv en liten stund så det återstår bara för mej att önska er en riktigt god natt!!!
Sov sött !!!
kram kram

God morgon och ny vecka med nya utmaningar!



I dag på morgonen så va Flisan inte på bästa  humör för vi skulle i väg till vårdcentralen för att ta blodprover  på fastande mage. Dels e hon rätt så rutinbunden och sen så gillar hon inte att ta blodprov  sen  hon låg inne på sjukhus sist för  då var det såna problem att sticka henne. Det gick dock bra  sånär som  på några tårar men inga sura miner och hon fick i sej lite mat i bilen innan hon kom fram till skolan och bara några minuter sen som tur va !!! R och Robin e och jobbar på som vanligt , Oliver kom i väg till skolan ordentligt och Amanda e kvar hos sin kille hela denna vecka men hon går i skolan /praktik som vanligt!
 Dessa små sötingar såg vi i sigtuna i går!!
I går va jag, R, Flisan och hennes kompis Felicia i Sigtuna och strosade runt och tog en fika på tant Brun, vi hade en jätte mysig dag och när vi kom hem så fixade tjejerna mat åt mej och R och sen fick vi kladdkaka till efterrätt, lyxigt värre för det har nog aldrig hänt förr!!!! Tack mina små råttor!!!!!

 

Just nu sitter jag ute i solen på framsidan och dricker lite kaffe och har ätit frukost ( mitt sällskap ser ni här ovan) men snart  måste jag  väl börja ta i tu med dagens måsten! Vet inte hur det e med er andra men här hemma har alla veckotidningar en förmåga att hopa sej i div. korgar och ställ så det tänkte jag att jag skulle ta och rensa ur så man bara har kvar sånt av intresse. Sen har vi det stora dilemmat med fotografier som bara ligger i kartonger sen många år tillbaks och som bara väntar på att hamna i ett album , så det e också  ett projekt som jag ska börja ta i tu  med !
Alldeles nyss ringde Lena från jobbet och pratade chema med mej så nu börjar jag bli mer och mer påmind om att det snart e dax att se sanningen i vitögat att jag faktiskt måste börja jobba snart igen, vilket e med blandade känslor. Det har varit jätte jobbigt att vara hemma med Flisan med allt vad det inneburit men samtidigt jätte skönt att möjligheten funnits så vi har kunnat hjälpa henne dit hon e nu i dag och sen så hinner jag ju med en del hemma också! Det sociala livet blir ju definitivt mer problem med när jag väl börjar jobba igen eftersom jag har såna idiot tider men samtidigt så får jag ju komma hemifrån och träffa lite folk vilket ska bli skönt!!



Ni som läst min blogg förut har säkert sett en liknande bild från min trapp men nu finns det en vesäntlig skillnad , nämligen den att väggen inte är avflagnad  utan alldeles nymålad. Vi har haft en målare här under semestern som har målat hela huset så nu e det såååå fint!!

Nu hoppas jag att ni alla får en alldeles underbar dag i solskenet !!!
kram kram

Äntligen fredag !!!

 

Äntligen fredag igen och kanske får man ha gubben hemma lite mer!!
Morgonen flöt på OK men inte helt frktionsfritt.....:( men det e ju så med tjejer. Det e hår problem , sminkproblem och kläd problem och sist men inte minst tids brist för allt det där .......
Har suttit i telefon och vid datorn hela förmiddan för att fixa en massa , det ska skickas in körkorts tillstånds ansökan  och betalas för det, det ska in semester blanketter, va tvungen att beställa kemtvättskuponger från jobbet för innan jag kan börja jobba igen så måste jag damma av uniformen ORDENTLIGT, hihi . Jag har också kollat runt och jämfört priser på handledar utbildningar på olika körskolor. E det bara jag som stör mej på det nya systemet , vi kommer ju få springa så många ggr på handledar kurser att vi snart kan hålla i dom själva och dyrt blir det med många barn , fattar inte riktigt vad dom har tänkt på och varför, eller så har vi helt enkelt för många barn för att passa in i systemet!!??
Har även tvättat killarnas crosskläder  2ggr men nu hänger dom ute på sträcket, rena? nja!


I går va jag i alla fall in till Ikea och köpte massa plast lådor / förvaring till städskåp och förbad/mediciner och jag hann även med att fixa skåpet så nu kan jag stryka det från min lista
   
I dag ska jag kasta mej över klädkammaren vilket blir svårare för det e FUUUULLLLT !!! Men vem vet kanske jag kan trolla lite, hihi
Satt nyss och kollade lite i Kicks tidningen och såg att D&G kommer med en serie nya dofter snart , ska bli kul att sniffa på

Nu i sommar har jag även provat ett nytt schampo och balsam som jag köpt på Kicks och som jag bara älskar


Vi kommer nog att kunna se fram emot många härliga inköp från H&M i höst , det finns några godbitar som jag vill ha
redan nu ...
      

Jag har även ett nytt tangentbord på min önske lista från www.fluffbabes.se

Ett tangentbord för blondiner, hihihi

PÅ Ikea i går köpte jag också detta allrengörings medel( tror det e såpa typ )  och det luktar så gott och golven blir inte flammiga , super helt enkelt och bara 19kr just nu med family kort


Nä nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med nåt i dag !!!
Ha nu en underbar fredag så hörs vi !!!
kramar från mej :)

God morgon !!!


Solen skiner i dag också, yippiiiii
Dagen började väl så där med en taxi som kom alldeles för tidigt och som gjorde Flisan alldeles stressad och sur men det verkar som det blivit bättre , pratade precis med hennes Marre i skolan och dom va i Sigtuna på utflykt och allt verkade bra! Har även pratat med en tjej på komunen som har hand om busskorten och plötsligt så får Amanda inget busskort mellan hemmet och tåget , mycket störande . Det e närmare 6 km och utan cykel eller gångväg så då återstår bara att vi får betala hennes busskort :(. R och Robin e och jobbar och Oliver kom i väg till skolan som han skulle . Amanda börjar först i morgon !!
I går va jag ut till Ekerö och hämtade min stora tjej som inte kunde ta sej komunalt med sin stora väska och gipsad högerarm. Hon trillade i en trappa i lördags när hon va i Söderhamn med Sveriges elevråd SVEA på kurs och fick fler små frakturer i handen, hon fick åka ända till Hudik och gipsa :(

Ja jag har anmält hennes skada till försäkrings bolaget, hihi !!
Apropå det så har jag nog inte berättat om en annan grej som jag också anmält till försäkrings bolaget, nämligen att min äldsta son blev nerslagen och rånad för snart två veckor sen , tänk att man inte ska kunna va på stan utan att bli av med telefon och plånbok! Polisen har i alla fall inte legat på latsidan utan har gripit flera st. men grejerna e borta !!!!

Häromdan fick jag upp mina nya tidnings ställ i hallen på övervåningen där vi har vårat hemma kontor
 



Nu ska vi snart lämna bullerby gatan och åka och fixa busskorten och handla lite, sen ska jag hem och städa i bla klädkammaren och städ/medicin skåpet , det ser för jävligt ut rent ut sagt !!!
Önskar er nu  en riktigt  underbar dag!!!
kramar från mej

Glömde ju berätta......



I lördags så fick min yngsta son sitt efterlängtade första pris , han körde jätte bra på Arlanda banan och tog hem första priset i sin klass fiddy ungdom !!!! GRATTIS MIN LILLA ÄLSKLING !!!

Här kommer han i full fart





Kul för honom att kunna stoltsera med prispengar och pokal när hans kompisar kom och tittade !!!

kram kram

Tisdag och tillbaka till vardagen !



Long time no see!!!!
Kom för några dagar sen hem från dryga tre veckor på landet! Borta bra men hemma bäst!!!! Det har mestadels varit Flisan och jag själva för R har bara varit ute på helgerna , Robin har varit i Spanien, Oliver va ute med en kompis en vecka och Amanda har varit mestadels i stan!! Vädret har varit växlande men faktiskt så har det inte regnat nästan nåt på oss och det tackar man ju för, hihi men i det stora hela så har nog solen skinit bra i sommar nu saknas bara riktig hetta !!!
I dag börjar våra två yngsta barn skolan och det kändes nog rätt bra för dom båda i morse även om det e skönt att va ledig!
Flisan börjar sjuan och nu håller vi alla tummar och tår att allt ska gå bra ! Hon fick en ny medicin i början av sommaren och den har faktiskt gjort underverk så vi tror att hon kommer att greja det här men frågan e nu bara om alla andra kan bortse från hur hon har varit , men det återstår att se!!!

Vi fick finfrämmande ute på ön också  då Flisans gulliga kontakt person Mickis kom ut några dar!
Här ligger dom båda och  blickar ut över sina fötter och ett lång grunt vatten!!!
Den 7/8 pallrade sej vår äldsta dotter ut till ön för en snabbvisit . Hon fyller nämligen år den 8/8 så hon ville ju inte missa sina presenter och fika som vi alltid gjör men efter fikat så hoppade hon på båten igen och åkte in till stan för att äta middag med sina kompisar och festa senare på kvällen. Vi andra firade som vanligt med middag på Seglarbaren men denna gång fick vi ha födelsedags barnet i telefon :(  !!
        födelsedags barnets morgon te!
Mina tjejer och datorn så klart hihi

 bästa presenten , en ny telefon !!!
( hon e nämligen världsbäst på att ha sönder sina telefoner, hihi)

 min stora tjej som nu hunnit bli 17 !!!!

 Amandas kompis Raymond va med och fikade efter att under hela morgonen mekat med vår flakmoppe , han e en ängel !!!
Bilden på syrran vågar jag inte lägga ut för då får jag nog stryk, hihi men hon hade besök av sina kompisar och deras barn som också va med och fikade så klart ( Vi känner dom också och Amanda avgudar deras små tjejer)




Födelsedagsmiddagen  på Seglarbaren med härlig utsikt över hamnen!! Efter middagen spelade vi mini golf och mormor vann hihi  

  På kvällen när Amanda fyllde år så va det riktigt skönt så man kunde ha kjol men Utö munkisen åkte på !!


Denna läbbiga rackare hittade vi inne i stugan en kväll , men vi lyckades få ut honom ?? för vi hade  ingen lust att dela rum med den för den va jäääääätte stor.
 min lill snorpa med rosiga kinder

     
Flera härliga dagar på stranden blev det i alla fall och flera i hop med syrran och hennes barn!!
Hoppas att alla ni andra har haft en skön sommar semester och att ni får en mjukstart nu när det e dax för jobb och skola igen!!!
Ha en underbar tisdag !!!!!
kram kram

Ps största lyxen med att va hemma e en vanlig dusch istället för att stå på altan på landet och blaska med hinkar och slangen!!!

RSS 2.0