Tisdag och tillbaka till vardagen !



Long time no see!!!!
Kom för några dagar sen hem från dryga tre veckor på landet! Borta bra men hemma bäst!!!! Det har mestadels varit Flisan och jag själva för R har bara varit ute på helgerna , Robin har varit i Spanien, Oliver va ute med en kompis en vecka och Amanda har varit mestadels i stan!! Vädret har varit växlande men faktiskt så har det inte regnat nästan nåt på oss och det tackar man ju för, hihi men i det stora hela så har nog solen skinit bra i sommar nu saknas bara riktig hetta !!!
I dag börjar våra två yngsta barn skolan och det kändes nog rätt bra för dom båda i morse även om det e skönt att va ledig!
Flisan börjar sjuan och nu håller vi alla tummar och tår att allt ska gå bra ! Hon fick en ny medicin i början av sommaren och den har faktiskt gjort underverk så vi tror att hon kommer att greja det här men frågan e nu bara om alla andra kan bortse från hur hon har varit , men det återstår att se!!!

Vi fick finfrämmande ute på ön också  då Flisans gulliga kontakt person Mickis kom ut några dar!
Här ligger dom båda och  blickar ut över sina fötter och ett lång grunt vatten!!!
Den 7/8 pallrade sej vår äldsta dotter ut till ön för en snabbvisit . Hon fyller nämligen år den 8/8 så hon ville ju inte missa sina presenter och fika som vi alltid gjör men efter fikat så hoppade hon på båten igen och åkte in till stan för att äta middag med sina kompisar och festa senare på kvällen. Vi andra firade som vanligt med middag på Seglarbaren men denna gång fick vi ha födelsedags barnet i telefon :(  !!
        födelsedags barnets morgon te!
Mina tjejer och datorn så klart hihi

 bästa presenten , en ny telefon !!!
( hon e nämligen världsbäst på att ha sönder sina telefoner, hihi)

 min stora tjej som nu hunnit bli 17 !!!!

 Amandas kompis Raymond va med och fikade efter att under hela morgonen mekat med vår flakmoppe , han e en ängel !!!
Bilden på syrran vågar jag inte lägga ut för då får jag nog stryk, hihi men hon hade besök av sina kompisar och deras barn som också va med och fikade så klart ( Vi känner dom också och Amanda avgudar deras små tjejer)




Födelsedagsmiddagen  på Seglarbaren med härlig utsikt över hamnen!! Efter middagen spelade vi mini golf och mormor vann hihi  

  På kvällen när Amanda fyllde år så va det riktigt skönt så man kunde ha kjol men Utö munkisen åkte på !!


Denna läbbiga rackare hittade vi inne i stugan en kväll , men vi lyckades få ut honom ?? för vi hade  ingen lust att dela rum med den för den va jäääääätte stor.
 min lill snorpa med rosiga kinder

     
Flera härliga dagar på stranden blev det i alla fall och flera i hop med syrran och hennes barn!!
Hoppas att alla ni andra har haft en skön sommar semester och att ni får en mjukstart nu när det e dax för jobb och skola igen!!!
Ha en underbar tisdag !!!!!
kram kram

Ps största lyxen med att va hemma e en vanlig dusch istället för att stå på altan på landet och blaska med hinkar och slangen!!!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman...Ja då var semester tiden över för dig med..Hoppas att du får en skön tisdag..Fina bilder som du bjuder på..kram kram

2009-08-18 @ 10:54:09
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Aldrig skoj när semestern är slut..Ska bara jobba 9 veckor till eller mindre för se är man ledig..så skönt det ska bli..Kram kram

2009-08-18 @ 11:47:08
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

om det inte bli innan.ska i morgon till min sjukgymnast så får hon titta & klämma på min rygg..har så ont iden..tror dok att det blir innan för det gör ont i ryggen..inte skoj..men det ska bli skönt med ledig tid för att fixa hemmet.kram

2009-08-18 @ 12:35:00
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0