Ledig onsdag :)



 
I dag åkte jag i väg iklädd jeansjacka , overzise tröja hm, svarta tights med dragkedja hm , kilklacks stövletter din sko samt väska birkin.
   

I morse var det relativt ok här hemma men ingen morgon utan att Oliver och Felicia ryker i hop... :( man blir ju lite less faktiskt.
Själv hade jag en tid till vår husläkare på Husläkargruppen i Uppsala , en privat vårdcentral och jätte mysiga lokaler, självklart bra läkare också. Jag var där och fick anti inflamatoriska värk tabletter till min nacke som inte vill bli bättre så jag hoppas att det här kommer göra susen. Man kan ju inte gå hos kiropraktor en gång i vecklan för då blir man ju ruinerad!!
När jag var klar så va jag och åt lunch med min kära man och sen tog jag en repa inne på ica. Nu ska jag plocka fram mina foto album igen och fixa lite med dom eftersom jag är ledig några dar.
Innan jag sätter fart med korten ska jag faktiskt sätta mej och dricka en latte och äta en bulle och läsa mina tidningar
    

I lördags hade vi ju gäster och det va jätte trevligt och min svägerska hade gjort jätte goda snittar och potatis bakelser som vi åt till grillad fläskfile och till efterrätt gjorde jag pannacotta och klädseln i lördags fick bli enkel och bekväm eftersom jag va så trött att jag orkade inte med en massa piffande
 
Denna dag kom hela rubbet från hm faktiskt till och med skorna , halsbandet däremot vet jag inte , tror jag fått det .
I går kväll så jobbade jag och jag och Marie tog bilder i gaten vid vår sista avgång, så trött och ont i fötterna men ett foto blev det men inte så himla bra då....


 

Tog några bilder på mina fina liljor!
Hallen har också fått en ny blomma , hjärtan på tråd


Nu ska jag kila i väg och gjöra det jag ska så ha nu en jätte fin onsdag!!!
kramar från mej

Ps. ta och kolla in Niclas Wahlgrens nya cd Plommon , han e ju så duktig !!!

http://www.youtube.com/watch?v=yq2NLfhChy8


Torsdagen äntligen till ända



Dagens klädsel till jobbet var inte direkt den gamla vanliga uniformen för i dag hade vi utbildning på skolan i ytterligare ett inchecknings/gate system som ska börja användas på onsdag (man får inte många dar på sej när det ska läras nåt nytt). Så i dag blev det jeans tights från hm, oversise tröja hm, kavaj Zara och over knee stövlar från i vintras då inköpta i Täby centrum nån stans kommer inte i håg var exakt ( undrar ni vad jag håller i handen så är det fodralet till min LG Prada telefon ).
Just nu känner jag att det nya systemet känns lite rörigt och att det är tur att vi bara ska använda det till ett bolags avgångar, men det brukar ju ge sej!!
Vid lunch tid så pratade jag med R som berättade att Flisan gått hem från skolan pga sååååå ont i ryggen och efter som hon haft en tidigare skada i ryggen samt en bakterie infektion i skelettet förra året så åkte hon och jag in till Ackis för att kolla upp det och vi var väl inne vid 17 tiden efter en snabbis till Mc Donalds.


Och nu dryga åtta timmar senare så vet vi att det förmodligen bara är muskulärt och i alla fall ingen bakterie infektion . Det var länge sen som vi behövde sitta och vänta så här länge men nu är det gjort och lill damen har fått ett expert utlåtande och är nöjd och glad och har precis somnat som en klubbad säl, hihi I dag fick vi i alla fall träffa en jätte trevlig läkare och den gulligaste sköterska som jag mött, vilket gav lite solsken till all väntan!
Själv så ska jag bara hänga upp lite rena handdukar i badrummet och sen så ska jag nog följa Felicias exempel, hihi. I morgon får Flisan va hemma men jag ska vara på skolan straxt efter åtta  så nu vill jag bara önska god natt och sov sött!!!! kram kram

ps. Tror jag glömt att raportera hur Olivers tävling gick i Skåne förra helgen. Han kom trea för motorcykeln bara
vägrade fungera och då fick han köra en av tjejernas vilket inte alls e samma sak , men jag tycker att han ska vara nöjd med sin insats!!

Ledig lördag !



I dag har jag varit ledig och solen har gassat på oss och det har varit riktigt skönt!!
I morse tog jag lite sovmorgon och sen tittade jag klart på filmen jag hyrde i går men den va lite seg faktiskt!
Eftersom solen sken så passade jag på att tvätta våra lakan så jag kunde hänga ut dom!!
Jag har också hunnit med att fixa lite med mina foton!
Vid tvåtiden började Flisan tjata om att få skjuts ner till byn för hon skulle träffa en kille där så jag fick fixa till mej lite snabbt och rafsade ihop en inköplista och tog hyrfilmen med mej och åkte !! Medans Felicia ( Flisans klasskompis ) och Flisan var och träffade den där killen så gick jag och handlade och när vi var klara så skjutsade vi hem Felicia . På vägen dit så åkte vi förbi våra vänner Järker och Fia och dom satt ute så vi svängde in och sa hej !! När vi va på väg hem så bestämde vi oss för att beställa pizza eftersom det bara va vi två i dag så sagt och gjort så beställde vi två calzone!


 You go Jannike! Jag tycker att du e stenhård!!

 även Ctarina Hurtig tycker jag e skit duktig som vågar

Just nu håller jag på och städar och ska försöka slänga ett öga på kändisdjungeln undertiden och sen blir det Royal Pains , den serien började ju bra förra veckan tycker jag


Ha nu en riktigt skön och mysig lördags kväll!!
kram kram


Äntligen fredag !!!


"Den som inte har tid med fysisk aktivitet måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom"

Den här bilden och texten fick mej att tänka till, det är ju faktiskt rätt och jag måste börja komma igång med att träna!! Har jobbat nu på morgonen efter det så har jag varit hos naprapaten med min onda nacke och fy .....an va han gjorde illa mej för i dag blev det akupunktur, blää.

När jag var klar så passade jag på att handla lite gott till kvällen och så lyxade jag till det och köpte Thai mat till oss som e hemma ( så slipper jag laga mat i dag ), så nu behöver jag inte åka nånstans nåt mer i dag.


Nu ska jag faktiskt lägga mej en stund för jag har varit vaken sen kl 03,00 så jag är rätt mör.
Tänkte jag skulle titta på den här som jag precis hyrt


Ha nu en riktigt mysig fredag!!
kramar från mej

Natti natti


Ja då va dagen till ända igen och tyvärr så har jag inte hunnit med mina foton i dag .
Uppe var jag med tuppen i morse , ärligt talat så va jag nog uppe före tuppen hihi och va och jobbade första dan på nästan 7 månader , måste ju säga att det va sådär men man vänjer sej.
Har precis duschat och ska nu bara torka håret och gå i säng för i morgon ska jag upp 02,45-03,00 nånting så jag måste ju få några timmars sömn. ( och ja för er som undrar så sover jag när jag kommer hem från jbbet en stund)
Nu vill jag bara önska er en riktigt god natt !!!
kram kram

Tisdag=fixardag



I dag har Flisan och jag varit på vårdcentralen , Flisan har tagit prover för laktos och  gluten intolerans och jag har kollat mitt öra. Hennes har vi så klart inte fått svar på men jag fick örondroppar , tack och lov så var det inte öroninflamation!
Jag har fixat min uniform, tagit fram skor och nylonstrumpor, bytt handväska till jobb väska fixat mina naglar och mina fötter , tvättat och alldeles snart ska jag ställa mej i köket och göra pizza men dessförinnan ska jag försöka hinna med att limma in lite bilder i ungarnas album som jag började med i går kväll, jag tror det var Robins 6års dag, hehe
Efter maten ska jag torka golven och sen så måste jag väl i säng för jag ska upp 02,30.
Tyvärr så blev det inga bilder just nu för min %&¤#"/()=?) telefon funkar inte att ladda ner bilder från !
Ha en riktigt mysig tisdags kväll nu med Idol och kändisdjungeln, hihi
kramar från mej

Good morning sunshines !!!


Har varit urusel på att uppdatera men jag har bara inte hunnit. Jag har hållit på med mina barns fotoalbum dagarna i enda och är långt i från klar , :(  Jag släpade ju ner alla foton från klädkammaren till vardags rummet och jag vill inte ha det stående där så det är bara att plita på , just nu så  ska jag börja sortera upp bilderna i ordning från -96 men som tur är så finns det inte så mycket pappers bilder efter -99 men det tar tid i alla fall .
På onsdag så är det dax igen för dessa olidliga tidiga mornarna för då ska jag börja jobba igen, men med blandade känslor förstås. När jag är hemma så får jag ju lite nytta gjort i hemmet men å andra sidan så ska det bli skönt med lite vuxen sällskap!

I dag så var jag in på hm´s hemsida och beställde dessa plagg, ska bli spännande att se om dom passar




Har ju sen tidigare en order som ligger med dessa plagg





Dom sista skorna ska få bli jobbskor för det e så mycket skönare att gå i kilklackar
Ska nu alldeles snart ila i väg till kiropraktorn , har haft sååååå ont i nacken och örat så jag misstänker även en öroninflamation, men det får vi kolla senare jag fortsätter med mina värktabletter.
Efter det ska jag ta mej till ÖB för att köpa några nya svarta album för två är fulla och så behöver jag några nya pennor, sen ska jag hem till mina foton igen.

Ha nu en underbar dag!!
kramar från mej

Ännu en sen natt !!



I morse hade jag ett ilsket litet bi här hemma som inte ville ha med sej gympa kläder till skolan men jag tog tjuren vid hornen och kläderna åkte med tillsammans med mitt jätte arga bi. Kollade med Marre efter nån timme hur humöret va i skolan och det va hur bra som helst , vilket va jätte skönt för då vet jag att man kan ta duster nu på morgonen utan att det går ut över andra och skolan!! Ännu ett framsteg!!
Själv håller jag på med projektet "fotografier in i album", hihi . Då vi förlorade nästan alla album för några år sen i en flytt så förstår ni hur mycket jag måste återskapa. Många foton har jag i alla fall skrapat i hop hos våra föräldrar men det tar tid och dom flesta fotona är inte daterade  vilket gör saken ännu värre. Just nu e jag framme vid augusti 1992 då vår äldsta dotter föddes så ni kanske förstår att jag har lite att bita i puuhh
Här kan ni se en glimt av hur vårat vardagsrum ser ut om dagarna
   
oj va suddigt det blev men ni kanske kan se och förstå ändå

Vid två tiden var det dax att lämna golvet för att åka i väg med tjejerna och Amandas kille Jonas till barnläkaren där tjejerna fick spruta nr 2 av Gardasil vaccinet, sista blir i januari så det är ett litet tag kvar som tur är ,för ingen av dom är speciellt förtjusta i sprutor så ni kanske kan förstå hur det va i dag med två gråtande tjejer. Men vad gör man , sprutan e viktig.
Jag tänkte faktiskt ta och släpa med hela familjen för vaccinering så fort influensa vaccinet kommit också, då blir man säkert poppis igen, hihi
Onsdagar här är både cross och rid dagar men i dag blev det bara ridning . Flisan ville i väg lite tidigare än vanligt för att hon skulle ha ordentligt med tid att göra i ordning hästen och så fick det bli iklädd nya kläder från topp till tå förutom att hon faktiskt måste ha en ny väst ( just nu lånar hon på ridskolan ).




 
Så här duktiga har faktiskt Felicia och Oliver varit nu i veckan  ja Robin också men det tar jag förgivet för han ska ju kallas för vuxen nu, hihi

Ja nu när ni vet vad jag gör här hemma om dagarna så kanske ni har lite överseende med mitt dåliga bloggande !!
Nu vill jag bara önska er en riktigt god natt och sov sött!!!!
Kramar från mej

Måndagen är nu till ända och snart e det dax att sussa!!!



Hittade denna bild på äldsta dotterns Ko samling, härlig va! Hon får minst en ny ko varje födelsedag och jul!!!
Nu börjar snacket gå om komönstrad bil, hihi
I dag har det varit en ny skoldag och den har gått ganska bra, Flisan ringde mej vid 13 tiden och ville hem för hon hade huvudvärk och ont i magen ...??? Bara nån timme tidigare hade Marre varit tvungen att åka och hämta ett av sina barn för hon va sjuk men jag vet inte om det har nåt samband. Det har i alla fall inte varit några bråk från Felicias sida än så länge , peppar peppar..... däremot så e dom andra ungarna i klassen riktigt taskiga mot henne så skolan måste koppla in mobbing teamet, vore ju skönt med lite lugn och ro nu snart och framförallt att få slippa oroa sej !!!
Amanda lyser fortfarande med sin frånvaro men i morgon ska hon komma hem har hon sagt!!!!! Ja iofs så har hon inget val för hon får inte va borta mer nu:( !!!
Storgrabbarna jobbar på så det ryker i knutarna och Oliver lunkar på som vanligt, skola och häng efter skolan , hehe. 
I dag har jag lyckats ändra en tandläkartid åt Robin och fått en tid till öron, näsa, hals så han får kolla upp sina hals problem! I morgon tänkte jag att jag skulle försöka boka in influensa vaccineringar ,åtminstone för oss med astma! Övriga dagen i dag har gått åt till att grov sortera alla foton så jag åtminstone har ett hum om årtal, men skämmas borde man för jag har hittat foton som jag inte ens vet vilket barn det föreställer,pinsamt ( får hopas att det inte ens e mitt barn, ;). Jag har i alla fall gjort färdigt ett album nämligen våra bröllopsbilder, hihi vi har varit gifta i 16 år ( har faktiskt gjort ett album tidigare men som försvann i en flytt tillsammans med en massa andra foton så jag har skrapat i hop nya bilder bara)
 





Lite suddigt men ni kanske förstår hur jag tänkt i alla fall
Hittade ett jätte ballt lim som om det får torka innan man sätter det mot underlaget blir som post it men om man lägger det emot när det e blött så fäster det permanent.
I söndags såg vi äntligen färdigt " män som hatar kvinnor " , vi va ju tvugna att lämna bion när vi va och såg den , faan va bra den va på ren svenska!!!!
Perfekt göromål en söndag när man inte e riktigt alert, hihi Lördags festen va trevlig men hård !!



Nu återstår bara en stor godnatt kram från mej och sov sött !!!!
kram kram


RSS 2.0