Solig men isande kall onsdag morgon

God morgon alla söta! Har precis kommit tillbaka efter att ha skjutsat Amanda och hennes kille till tåget och skrapa rutor fick man göra men solen skiner fint så det blir garanterat bättre under dan!  Har gjort i ordning lite fruktsallad och kaffe så jag kan sitta vid datorn en liten stund och äta för snart är det dax att få upp Flisan för fröken kommer vid 10.
  

I går var nog den rörigaste dan på länge ! Först satt vi länge och väl och väntade på en av tjejerna på BUP som skulle komma 13,30 men ingen dök upp men vid 14 tiden så ringde min mobil och Kicki sa att hon varit hos oss  och ringt på och knackat, ringklockan e trasig  ( det hör man ju när man försöker ringa på) och knacka ?? man måste ju ta i lite när man knackar på  för jag kan ju inte sitta innanför dörren och vänta och varför ringde hon inte min mobil när hon var här??
Ja ja nog om det men dan blev inte bättre för vi åkte i väg efter att jag städat en sväng för att byta en av sänglamporna som jag fick när jag fyllde år ( den va ful i emaljen ) det tog dock lite för lång tid för jag kunde ju inte springa iväg utan att ta en kopp kaffe med Jenny som har butiken sen bar det i väg  till ica och matinköp , känner mej stressad men kan inte förstå varför , åker hemåt . Väl hemma ser jag ingen ny ( vi har några på lager så det blir ju nygammal ) tvättmaskin så jag frågar R om han glömt och förmodligen hade han det så muttrande åkte han ner till kontoret/verkstan och hämtade en . Medans han e borta så börjar jag plocka med maten och dammsög av lite för nån hade nog glömt ta av sej skorna.När R väl va till baka så konkades det in och ut med maskiner under måttligt glada miner ( det e ju inte första gången  vi byter tvättmaskin), han måste stänga av vattnet  så jag får tappa upp lite i en kanna i fall jag behöver till maten ,jag får ett sms av Amanda som vill bli hämtad vid tåget och DÅ knackar det på dörren och in kommer min mans mamma och hennes man för att gratulera mej och Robin ,f..n f..n jag hadde totalt förträngt detta (men nu förstog jag varför jag kännt mej stressad)och allt fika bröd hade av nån anledning tagit slut  och vatten hade jag ju inget så dom fick komma in och slå sej ner och vänta .Amanda fick gå och köpa fika bröd när hon klev av tåget eftersom hon fick vänta en stund . R fixar och donar i tvättstugan och åker och hämtar Amanda och hennes Linus och jag fixar med maten så efter mycket om och men blir det i alla fall mat och fika  men tvättmaskinen vi satte in funkade inte heller så jag tror det blir favorit i repris i kväll =( .
SORRY SORRY Lena och Bosse!!! Tack för dom fina tulpanerna och vasen !!


  

Den här dan kan ju i alla fall bara bli bättre tycker man !!
Hoppas nu att ni har möjlighet att få njuta lite av solen i dag !!
kramar från mej

Kommentarer
Postat av: Helena

Svar: Tack snälla! Härliga fruktfat och blommor. Önskar dig också en jättefin dag i solen!

2009-04-01 @ 12:32:20
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: mindy

God eftermiddag..Musm med frukten & blommorna är jätte fina.Solen kom fram till oss med denna dag.så¨skönt..kram

2009-04-01 @ 16:15:57
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0