Gott Nytt År 2010 !!!!!



Hoppas att ni alla fått och får ett gott slut på år 2009 och en riktig kanon start på 2010 !!!!

Veckan som varit har gått i jobbandets tecken, har jobbat mån-onsd , mycket att göra men ok.
29-30/12 var mina killar ner till Malmö och tittade på stadium cross , Amanda har varit med kompisar så det va bara jag och Flisan hemma så vi passade på att åka in till stan i tisdags kväll och hälsade på Anna / gudmor som vi inte träffat på sååååå länge och vi hade jättemysigt!!!! Tack för en mysig kväll Anna och hoppas vi ses snart igen!!!
Jag vet att jag varit dålig på uppdateringarna på sista tiden men jag har bara inte hunnit och när vi va i Skövde så försökte jag men datorn höll på och larvade sej och segade så jag "sket " i det helt enkelt, klarar inte av datorer som inte vill som jag vill!!!!
Nu ska jag ta och fixa i ordning lite här hemma där vi kommer fira nyår i lugn och ro och sen kanske vi åker in till skansen en liten sväng, alltså inget jätte party i år!!
Vi hörs igen år 2010 !!!
massor av nyårs kramar från mej!

GOTT NYTT ÅR

God fortsättning!!



Hoppas att ni alla haft en fin jul!!! Själva har vi varit hos min pappa i Skövde och haft mysigt med god mat och massa klappar!!
Är lite stressad för jag måste i säng eftersom jag ska upp och jobba men ville bara kika in och önska er en god fortsättning !!
Ha en mysig kväll
kram kram

Kräkningar och sytt lår

 Hink Jordgubbe

Nä nu får det f.....n vara nog
I går fick jag åka och hämta Oliver efter lunch i skolan för han mådde illa och kräktes . När han kom hem så satt han sen på toa och kräktes  samtidigt i en hink , stackarn va helt slut på kvällen . Han fick inte ens behålla vatten ,men i dag mår han bättre . På sjukvårds upplysningen så trodde dom det var vinter kräk sjukan men han själv trodde han fått i sej nåt som inte va bra på lunchen i skolan. Vi höll honom isolerad under kvällen för säkerhets skull!
Precis innan jag åkte och hämtade Oliver så ringde min man och berättade att han precis varit och sytt ihop låret efter att ha sågat sej med sågklinga , yäck, jag fick ett sms också men det hade jag gärna sluppit.
Så under eftermiddan så hade jag tre sjuklingar ( R, Robin o. Oliver) hemma som skrek om ditt det ena datt det andra och jag som försökte hinna med lite på min att göra lista .
I dag mår i alla fall alla bättre och Robin va med en stund på jobbet i dag och åt även mat för första gången sen operationen, jullunch hos en leverantör och jisses vad han skyfflade in, hihi
Själv har jag precis putsat insidan på fönstren , ringt lite samtal och ska nu hämta Robin hos tandläkaren och sen ska jag stryka våra stolsöverdrag :(
Ha nu en bra dag!!!
kram kram

onsdag med massa fix och vinter ute



Godmorgon !!! Hoppas ni sovit gott. Själv ska jag faktiskt gå och vila en liten stund till, hostan börjar bli bättre men huuu så trött och slut jag e. Just nu sitter jag med en kopp kaffe och ser bara vitt vitt.
I går åkte fjällräven och timberland stövlarna på när jag skulle till vårdcentralen

Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på det jag fixat i veckan  och nu e det inte mycket kvar och nästan alla klapparna är klara bara några få kvar till våra egna barn!!

  Lussekatter klara   knäcken klar

   sillen klar   köttbullarna klara

     

    Kransarna klara

   Julstrumpor klara  och hänger på barnens dörrar

   lite blommor .....

  sovrummet har fått lite jul

  och julklappshögen växer

Robin mår i alla fall mycket bättre efter sin operation men han har tappat nåt vansinnigt i vikt eftersom han inte kan äta riktig mat ännu utan dricker bara , han har tappat nästan 15kg  så nu hoppas vi att han snart ska kunna börja mumsa i sej så han går upp igen!!
Dagen här har en lång lista med saker som ska fixas så nu ska jag vila lite innan jag sätter igång!
Ha nu en underbar dag allihop!!!!!
kramisar från mej


Lucia !!!




Man får ju tyvärr inte känna av Lucia så mycket längre nu när barnen inte e på "dagis" men i morse så såg jag en Lucia på 4an i alla fall!!
I går blev jag klar med sillen och lussebullarna och knäcken och i dag så ska jag ge mej på köttbullarna !
Natten har varit hemsk med konstant hosta så jag e rätt slut faktiskt så nu ska jag fixa lite här hemma ( i snigel fart känns det som ) hihi bilder lägger jag ut senare
kramar och ha en bra dag!

Ytterligare glömska.....

Jag glömde ju totalt bort att gratulera min svägerska och hennes man till deras nytillskott en liten kille
som jag hörde ska heta Ruben.

Vi har ju tyvärr inte varit och tittat på underverket än eftersom vi varit juka men hoppas få se honom snart!!

Och vinnaren är........

GRATTIS TILL IDOL VINSTEN !!!!!!!



Grattis till andra platsen!!!!





Ni gjorde ett fantastiskt jobb båda två och lycka till i framtiden!!!

Den här tjejen har ju lyckats i alla fall hon e bara för duktig!!!


Idol 2009 ????? vem vinner



Vem tror ni vinner !!!!?????
Spänningen stiger!!!!
Jag vet inte själv än vem jag vill ska vinna men jag vet vem ungarna röstar på , patrioter som dom e och Knivstabor, hihi kan ni gissa ........ ja Erik så klart som också han kommer från Knivsta.
Ett stort lycka till till dom båda !!!
Nu sk jag titta.......
""Higher......"

Glömde visa .......

Jag har ju glömt bort att visa er dom fina bilderna som Amanda tog hos en fotograf förra lördan, så här e dom













Den här fröken byter skepnad hela tiden så man vet aldrig vad som kommer hem när hon har sin praktik på salongen men hon tycker det e kul  men i bland får hon spel och ångrar sej och vill ha löshår .... jaja billigare kan det ju bli men nu får hon det mesta på salongen vilket e tacksamt... Fin e hon i alla fall i sin tuppkam !


Själv håller jag på att bli tokig på min förkylning och framförallt hostan som håller mej vaken om nätterna och inget tycks hjälpa ordentligt, jag känner mej helt orkeslös och så ska man försöka hinna med att fixa en massa nu inför jul.....
Nu ska jag i alla fall masa mej upp på vinden och plocka ner julpappret så jag kan slå in lite paket så nu vill jag bara önska er en underbar dag och hoppas att ni har sol precis som vi!!!
kramisar

Blodbad och ambulansfärd....


I går natt så låg jag i soffan och försökte slumra mellan mina hysteriska host utbrott då plötsligt Robin kommer ut springande och in på toa och e smått hysterisk, jag kollar vad det är och det fullkomligt forsar blod ur hans mun.
För ca en vecka sedan så opererade han ju bort sina halsmandlar och nu har nåt hänt så det börjat blöda . Jag ringer öron näsa hals och denna gång räcker det inte att suga på en isbit utan det e bara att dra på sej kläder och dra. Ut i bilen med en påse under hakan på ungen som spottar och fräser blod och vartefter tiden går så börjar han få svårt att andas, kvävningskänsla när blodet levrar sej , jag ringer 112 och ber en ambulans att möta mej men mammor med sina barn e rätt snabba och skiter fullständigt i hastighets skyltar kan jag lova så vi möttes bara nån kilometer från sjukhuset men han fick hoppa in hos dom för det kändes tryggare. Väl inne på öron näsa hals så fick dom stopp på blödningrna efter att par timmar och en plågad son fick åka upp på en avdelning för övernattning och observation. Isolering blev det också eftersom han opererades på ett sjukhus i Stockholm och där härjar det nån bakterie som dom inte vill ha till Ackis.... bra att man får veta .....Straxt efter sex på morgonen fick jag åka hem och sonen fick sova . Väl hemma var det dax för väckning av alla andra som skulle till skolan  och Felicia ville att jag skulle köra henne etersom jag redan var påklädd så det gjorde jag och jag hann inte ens hem förrän jag fick ett ilsket sms från henne om en kille i klassen som e skit taskig mot henne och kallar henne för div okvädes ord. Jag ringer henne men hon trycker bort mej så då är det Marre som gäller. Pratar med henne och får reda på att Flisan och dom andra eleverna hade stått utanför klassrummet och väntat då den berörda ungen började vara elak mot Flisan , bredvid står en lärar assistent och bara tittar på utan att säga i från . Väl inne i klassrummet plockar Flisan upp sin telefon för att smsa mej och min man , hon brukar göra det när hon blir upprörd över nåt så vi kan agera snabbt, men då blir det fart på denna lärarkandidat som flyger fram till henne och börjar skrika om telefonen , då brister det för Flisan och hon skriker håll käften annars sliter jag huvet av dej . Då blir denne stora man rädd , för en liten tjej med en problematik (13år) och gårdärifrån och åker hem men på vägen hem passar han på att polisanmäla henne....??? vad är det för människa ???? För det första borde han ha sagt till ungen som trakasserade henne och för det andra så kan man be snällt ang telefonen ( åtminstone första gången sen kan man höja rösten om ungen inte lyssnar) och jag känner bara att, ska denna människa bli lärare , hur ska det kunna fungera om man inte kan hantera barn med olika pedagogiker. Jag tror lärar utbildningarna måste inne hålla mer pedagogik och psykologi så dom kan hantera olika barn och situationer...... bläääääää vad less jag blir. Felicia fick i alla fall skjuts hem av Marre och denna gång blev hon faktiskt inte utpekad som syndabock av skolan vilket e jätteskönt för henne och hon blev uppbackad av en av sina klasskompisar som bekräftade att killen i klassen och lärarkandidaten hade uppfört sej riktigt illa mot henne.
I dag gick hon i alla fall till skolan igen med nya friska tag och hon behöver inte träffa denna lärarkandidat mer!!!
Själv gjorde jag en snabbvisit på vårdcentralen i går så jag fick slemlösande brustabletter och ett läkarintyg då jag nu e inne på min andra sjukvecka. Det e ju inte lätt att bli frisk här heller då man måste fara fram och tillbaka hela tiden med alla andra sjuklingar.
Idag kanske jag ska kunna få vila lite men först ska jag nu åka och hämta hem min "lilla" kille från sjukhuset.
Robin ringde precis så nu måste jag skynda men sen kanske jag får ta det lite lugntför gårdagen och natten bjöd inte på mycket sömn för mej så nu längtar jag efter ryggläge.
Hoppas nu att ni alla får en fantastisk dag trots grått och trist väder !!!!
kramar från mej!!!!

Snart klar med klapparna och en sju......tes hosta....



I dag har jag legat nästan hela dan eftersom jag var helt slut efter nattens hostande . På eftermiddagen i dag så tog Robin och jag en snabbtur till Kista Gallerian och uträttade lite ärenden och några klappar blev det så nu e vi snart klara. Tyvärr kan jag inte avslöja så mycket eftersom barnen tittar in lite då och då.
Alldeles nyss var jag tvungen att ringa sjukhuset då Robin helt plötsligt började blöda i halsen, det va ingen katastrof men han får bara dricka kallt och suga på is och så måste vi åka in till öron,näsa o. hals i morgon. Iofs ingen fara eftersom det  redan fanns med bland morgondagens måsten!
Nu ska jag sätta mej med en kopp té och hoppas att jag slipper hosta mer!!
Sov sött!!!
kramisar från mej

Har inte glömt bort bara inte orkat........

Jag har inte glömt bort er och heller inte skitit i er men däremot så är jag rix förkyld med en sån rethosta att jag bara inte har orkat och inte har jag nån röst kvar heller...... jag låter som en jag vet inte vad och håller alla vakna om nätterna här hemma.
Mina bästa vänner just nu e......
      



Precis så här känner jag mej!!

Efter mycket om och men så åkte jag med till Riga i helgen  som va  men va inte säker innan att jag skulle orka men som tur va så va det lugnt på båten och vi tog det relativt lugnt men hostade det gjorde jag ......
Jag och Fia fick massage på "spat" ombord  av våra män, dom hade beställt och fixat sötnosarna och så fort jag la mej så började jag hosta så Fia fick mata mej med mediciner medans jag fick massage.
Nu har jag hostat så mycket att jag inte har någon röst kvar och samtidigt har man ju grejer som behöver uträttas, prova ring ett viktigt samtal och viska hihihi folk tror man e knäpp!!!
I onsdags fick jag ett stort paket från hm innehållande:
        


     
 ...... och allt passade och va hur bra som helst så jag blev lite glad i alla fall!!!!
Nu har hostan börjat lugna ner sej så jag ska väcka barnen och sen gå i säng , har suttit i soffan hela natten för att jag inte ska hålla min kära man vaken!!
Sov Gott !! Hihihi
kramisar från mej

Ps. Glömde ju att berättta hur uruselt julbord dom hade på Tallink till Riga , det var nog i särklass det " äckligaste " vi hade ätit någonsin vissa grejer var helt oätbara, det är inte ofta man måste sitta och spotta ut i servetten......:(

RSS 2.0