Dåligt uppdaterat .....

God kväll alla söta!! Har inte uppdaterat på några dar för helgen här har varit sisådär men åtminstone inga tok utbrott mest surande! I dag har Marre varit här och pluggat med Flisan och det gick i alla fall bra men efter att hon varit här så ringde hennes fröken och talade om att hon inte får va med på "fair play cup"(fotbolls cup mellan olika skolor) och då bröt hon i hop , först va hon jätte ledsen och grät floder och sen kom hatet , först hatade hon sin fröken och sen gick ilskan över på mej och R. Räddningen kom dock när R ringde hem och talade om att hon ska få åka till ett stall och prov rida i morgon för att eventuellt få börja där sen ( dom ville se hur hon ligger till kunskapsmässigt innan dom väljer grupper eller att få va medryttare ), snacka om överlycklig tjej så vi gjorde oss i ordning och åkte raka vägen och köpte nya ridstövlar och ridbyxor!!!
    Precis som på bilden fast hon har svarta tröjor till

Hoppas att er dag varit bra !!!
Nu så ska jag faktiskt gå och sätta mej och glo på tv en stund så jag passar på att säga godnatt och sov sött och att önska er en fin morgondag!!
kram kram 

den här söta snodde jag hos  http://beverlyhills.blogg.se/  härom dan , den e så lik våran katt Tim

Kommentarer
Postat av: Mindy

God eftermiddag gumman.Skönt att höra att allt är bra med dig denna dag..Här är det underbart väder..lita blåst men det inte så kallt..men märker helt klart att det börjar närma sig våren.kram

2009-03-17 @ 14:57:44
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Josefine

God natt!

2009-03-17 @ 23:07:53
URL: http://blaeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0