Hej alla glada!!!



 Vi har fått nåt ordentligt virus i datorn så jag har jätte svårt att uppdatera för datorn e sååå seg och bilderna  går knappt att se ! Så i fall ni undrar så har jag inte slutat bara väntar på att få datorn fixad!!!
Jag önskar er alla i alla fall en underbar fortsättning på det nya året så hörs vi snart!!!
kram kram från mej

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag skäms nästan när jag hör att ni har 27 grader och vi ynka 18! Jobbigt med virus, fick det också för något år sedan och var tvungen att tömma hela datorn och börja om från början. För en månad sedan köpte jag en ny, en Mac som jag aldrig tidigare har haft och en av finesserna är att de inte kan få virus! Tycker att det är den bästa dator jag har haft och är verkligen positivt överraskad. Önskar dig en skön fortsättning på dagen, kram!

2010-01-06 @ 17:59:20
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Helena

Trist med viruset, förstår att ni kanske fortfarande har problem? Hoppas att allt är bra i alla fall, kram Helena!

2010-01-14 @ 19:47:48
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Helena

Godmorgon! Förstår att ni kämpar på med datoreländet! Hoppas att ni snart får ordning på det, så du kan börja använda den igen som du vill. Skall ut i slasket om en stund och förhoppningsvis bli lite fin i håret, det piggar ju alltid upp. Hoppas att du får en fin lördag, kram!

2010-01-16 @ 09:39:56
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Helena

Det låter som en bra söndag, lite lagom så där. Här blir det också TV i i kväll, vet inte riktigt vad än. Önskar dig en skön kväll, kram!

2010-01-17 @ 17:18:02
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: mina

God middag.Allt är bra med mig denna eftermiddag..Skönt att slappa & inte göra så mycket..Började dagen tidigt första mata min prins sen tvättade jag & nu gör jag inget mer än slappar här.så skönt...inte skoj när datan kluddar..Hoppas att det löser sig.Ha en skön dag.kram

2010-01-18 @ 11:54:16
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0